嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 前禁食或少食嘢

CD 前禁食或少食嘢

當你哋知道可以長時間 CD 前, 會唔會禁食或少食,
+ P- ]6 X! G- l' C
, r2 }% z7 f* E8 L2 ~我就多數星期六晚, 屋企無人, 星期六下午就食好少嘢,
3 N/ q$ U  z3 ^( P: X( u7 m
/ b! C5 I, b- M7 f等肚腩收番晒, 著得落啲貼身衫, 我7,8小時唔食嘢, 肚腩同腰差 3 吋有多 8 f" `0 j1 V  z1 e$ k9 `, P

& r! @# ~& k. v$ ]我知啲 model 好多係咁, 唔係條腰邊有咁靚, 啲 body builder 比賽 就拾幾廿個鐘唔飲水0 [- I, T+ z! a3 U1 P+ Q
# H8 E; o4 Z6 k& |
如果要影露身材嘅相, 就一至兩天唔著底褲, 避免見到啲橡根痕
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你小心餓暈啊!
6 c* I' c# b3 c' k" @: p6 c& |你幾多腰呢?

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-13 12:20 發表   
; c, O6 y* y) e! f# r" N9 b 你小心餓暈啊!
6 @0 G1 F1 ]6 [你幾多腰呢?
2 V3 }4 p; v$ G; L5 X

. ^. S, ]0 d0 [2 l/ A有心有心, 我會買定啲有糖份嘅嘢, 菓汁, 巧克力咁, 主要唔食飯麫等澱粉質.
5 l: l4 D) ?5 H& c  _3 v
1 ^7 w4 ^9 Z* [+ k( ?: b0 J其實一星期有一天咁調節吓幾好, 平時番工, 成日會食得過量. 屋企人又煮得多, 餐飯飽到11,12點
, V) D' M6 h! p4 `; D+ E4 `7 N1 f2 f8 M! t% Q# r' V
年多前, 我腰圍試過 35 有多, 現在 32 到
; F) J! K  x2 H/ Q9 V, }7 _! V2 I
9 B9 z4 e2 ], ^0 z2 K( d( K[ 本帖最後由 iamonheel 於 2010-3-13 12:33 編輯 ]

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-13 12:30 發表   
! W) f9 A3 Y) \5 I7 R) _6 {; e- k7 f$ b+ I

+ X+ H+ B" v$ j有心有心, 我會買定啲有糖份嘅嘢, 菓汁, 巧克力咁, 主要唔食飯麫等澱粉質.
  f- q3 `" V& Y/ N& B( J6 \  F3 F: ~# ^! X
其實一星期有一天咁調節吓幾好, 平時番工, 成日會食得過量. 屋企人又煮得多, 餐飯飽到11,12點 ...
5 e! [0 k, h# A/ J4 p& w) V

8 W6 ]# `! W$ h+ n' l晚餐不宜太多太飽wor! 好易肥架! 2 v4 ~5 c8 ^' B7 A) C
32腰,男仔差唔多啦,都好fit姐
7 y3 y7 W! Q: V- z7 @( _' u我26-7呀! 瘦多1-2吋就好lu..... 越來越....

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-13 12:43 發表   / [. j; m) E4 d, ]; e

/ I% t8 H' p+ P6 q2 t9 o; Y" p7 Q3 d# _( b1 w. ~: l  E7 c
晚餐不宜太多太飽wor! 好易肥架! 3 \; d" _3 ~7 b
32腰,男仔差唔多啦,都好fit姐
6 v- k) h! {. k4 J, n0 `/ N我26-7呀! 瘦多1-2吋就好lu..... 越來越....肥
: j8 k- C1 a* K( ^0 ^

# a9 E# g5 J9 n$ ^, T- d4 J2 o) L26-7 , 我廿歲時都試過

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-13 12:46 發表   ( @2 t! m+ V2 I. e* a0 n

( F( M- h- }) Y. X# D& |$ o) W4 h. D$ P, |
26-7 , 我廿歲時都試過
8 @. V0 y3 M& ?5 |9 T* n- V6 J& P 太瘦喇,男仔!

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-13 12:48 發表   3 s- Z- j7 X! ~" V# Y
9 i4 j4 w' J* u8 G. w7 d: Z. D
太瘦喇,男仔!
' Q6 `: ?/ l( Y/ E! P4 z$ g
" `$ U; {, X8 p2 V9 o( N, M
拾零廿歲靚仔時, 大把frd咁瘦, 我去咗外國升學, 愛上飲當地啲奶, 重要full cream(全脂), 一日一liter, 一個月就 27-> 32, 吹氣球咁.

修腰是好,但小心暈倒哦.....
CD生活美學
http://www.hkcdfamily.net/forum/forum.php?mod=forumdisplay&fid=51

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-13 12:48 發表   
7 Z$ M( l1 ~1 E6 ^! q, J
5 T6 E* t* X# \* ~! r/ w9 q- l 太瘦喇,男仔!
7 J( F& W3 z) I/ f  C6 s9 R- S& F我都25-26啦,你咁講我咪仲瘦!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-3-13 17:20 發表   4 H  H) D: I! o9 c1 v
4 o) }; N9 F5 q0 J& l
我都25-26啦,你咁講我咪仲瘦!
+ P, G$ ]( N( ]8 K; ~1 }) F
你......仲瘦過我?
, j# I. j1 W3 ]3 \ 媽咪呀!我要減肥呀!!!!
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-13 12:58 發表   7 N/ E/ @+ T7 I3 x0 m2 n; V
0 Q1 R- `. U: R/ e
- O& N  R; e: h; h$ H- ]
拾零廿歲靚仔時, 大把frd咁瘦, 我去咗外國升學, 愛上飲當地啲奶, 重要full cream(全脂), 一日一liter, 一個月就 27-> 32, 吹氣球咁.
2 V2 T9 d6 `: `9 i$ |果邊d奶真係好平 0 h3 @' k3 T) b# y  x9 b
係呢,你去邊度讀書架?

甘都要看磅數ge.....
CD生活美學
http://www.hkcdfamily.net/forum/forum.php?mod=forumdisplay&fid=51

我腰圍30...都覺得肥.....幾時可以減返28腰

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-13 18:14 發表     |8 U1 v; u3 J0 n0 j/ h
甘都要看磅數ge.....
5 a/ F# t. t0 t- ?115-118 就黎120

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-13 17:45 發表   
+ N, G5 v, P; E4 Z- b: g
5 j  u$ K- s8 P# K0 ?; M8 ^果邊d奶真係好平 8 y. j6 n3 ]- j5 ?4 q, @. |: l
係呢,你去邊度讀書架?
" y6 v. i: S: `5 ]1 h  k/ s
# g' C( U/ E( r; N2 @+ O
澳洲, 嗰時真係全脂奶當水飲, 除咗擦牙拉同冲涼, 瞓醒就飲....

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-13 21:41 發表   
( m+ `- P8 D' _- ^, a. a
4 v2 m5 f6 ~. l+ f& a/ R5 }' E- e1 G( ^1 t6 h" g
澳洲, 嗰時真係全脂奶當水飲, 除咗擦牙拉同冲涼, 瞓醒就飲....
5 n6 r. t6 r: D6 K
飲得太多唔好架,雖然有益姐!我就每日飲一杯

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-13 17:42 發表   7 P4 W0 [/ F, K" w3 {

4 E8 [- H. u5 @0 Z+ A6 e 你......仲瘦過我?6 b3 o8 y  Y/ g; T( a- m+ e1 r) B2 t
媽咪呀!我要減肥呀!!!!
2 k" Y! x, v" |# }$ l8 ]5 Y' d* K) [  M8 h) U
我就28, d 同事成日話我瘦1 ^' _! E+ B0 F& E$ `/ Q
但我諗男仔黎講可能可以叫瘦% [' E8 w' ~6 ?
但女仔就唔係咁計架啦, 所以我成日都覺得自己肥, Q  }) ]) g, [+ o# X5 c" p
係呢, 你係咪真係女仔黎架? 我唔記得好似o係邊個 post 睇到你咁講
アンジェラ

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2010-3-13 21:55 發表   $ x$ }2 M  K: Q4 G

: d4 v4 h0 p  D  p) \: Z  r" U
/ t0 r- f* C- }: I8 g我就28, d 同事成日話我瘦
  z9 h& h3 G4 S8 B4 o1 t但我諗男仔黎講可能可以叫瘦+ b& S) X- Z( e& D* w+ x
但女仔就唔係咁計架啦, 所以我成日都覺得自己肥
5 T& A5 x. W! A# c& o$ e0 W  l& S係呢, 你係咪真係女仔黎架? 我唔記得好似o係邊個 post 睇到你咁講
0 o$ P! {" f( d/ p  O 肥死我了..... 不過我睇落都唔係肥既,可能我高啦! `  G% M- Y5 }2 K" c: [7 r
係啊,我係女仔黎

如果可能的話,我都會cd之前食少d野同埋唔會食完野即刻cd, 但係就會特登禁食, 其實瘦同肥除左條腰幾多吋之外, 仲要睇埋成個人既比例, 上圍同下圍既呎吋都影響望落去瘦同肥既感覺, 同埋著衫都可以就番, 仲有唔單止要瘦, d肉要firm,要做下運動, 唔好刻意強求女性咁幼既腰, 畢竟平日都係男裝打扮, 太瘦唔好睇,

31-32男仔差唔多啦! 我地只係為個人喜好之嘛! 又唔係專業Model呢! CD左唔覺已經算係成功ga啦!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!