嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-19 21:34 發表   
! l% p6 n0 d% S2 b. H8 Y8 z
8 I( U5 _& P- _+ ~0 Y仲有我當時係坐在層與層之間的樓梯嘅地下上,將套校服已經撕爛晒添,再慢慢打,點知無幾就有人落緊來,仲係無聲果隻.
% h4 P3 h9 f& P( x$ ^$ ?. @
你地好大膽阿xd

引用:
原帖由 loolool777 於 2014-3-19 22:28 發表   
1 n" c) ?, ~+ w7 v% o$ \: O, `: k, @
你地好大膽阿xd
" ~0 r& V; n& O4 u$ Z係!
8 }, F! V8 _$ i6 o1 ^想返起真係覺得好大膽,但果時無地方俾我打飛機,唯有在樓梯囉.

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-19 22:37 發表   # l2 a7 f* [7 u; ?+ b6 b( m5 b
& n; c) N7 L9 u/ h
係!9 [9 A. ]' p) {+ t4 \3 }7 [1 n
想返起真係覺得好大膽,但果時無地方俾我打飛機,唯有在樓梯囉.
3 t2 r) o; W/ l" L% B依家有地方??

引用:
原帖由 loolool777 於 2014-3-19 23:03 發表   
9 o0 `2 Q! o, Z1 v, z8 y2 v& ?0 M: f
依家有地方??
& ?) j. {+ ~+ T% G7 [" c. V有,我搬咗另一度住.

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-19 23:18 發表   " \3 s' R& g" s
( c- q6 R  \) X0 b; j! G
有,我搬咗另一度住.
8 F  y5 `6 M: ]4 Y
55,如果比我響後樓梯見到一定過去抽水haha

引用:
原帖由 kingphone 於 19-3-2014 21:34 發表   0 W* T' A& b2 \- Q& ^7 q

4 a( T* k) O4 S% @% y仲有我當時係坐在層與層之間的樓梯嘅地下上,將套校服已經撕爛晒添,再慢慢打,點知無幾就有人落緊來,仲係無聲果隻.
8 v% [/ C6 J8 h1 }: E姐姐幻想自己比人強姦?. j7 b( a5 M6 P" l  K0 O; L
點解要c難d校服?

引用:
原帖由 kingphone 於 19-3-2014 22:37 發表   9 F8 W* u* q6 \' N
) k9 T# q/ W3 [! m( v; s1 S  w
係!9 F3 H. u* ^* ]( [) ~
想返起真係覺得好大膽,但果時無地方俾我打飛機,唯有在樓梯囉.
% I  J$ l) B* j& n# |
我中二樓梯打飛機系因為刺激咋

引用:
原帖由 loolool777 於 20-3-2014 01:11 發表   : e/ X8 {0 S2 o6 i' j" J( n$ n, R

5 ?) h" X* H+ N; n55,如果比我響後樓梯見到一定過去抽水haha
. [! i" j5 q- O/ q6 L2 X' k我會行過去一齊打lol

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 08:47 發表   
. o. s, v$ m. o3 V4 X6 l# n+ T
6 ^5 H0 W( f, E姐姐幻想自己比人強姦?) y8 O" ?9 L: Y9 r, K1 A
點解要c難d校服?
. ~6 {8 a( u* j: k因為一路打一路撕爛佢會好HI的.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 08:48 發表   
/ K" Z( M& v" ], e3 }, Q1 v) h2 d
; d. u4 ^, I0 E% o" w: R( ?我中二樓梯打飛機系因為刺激咋
9 M& k' w4 C# c4 z* s; T4 M
的確十分剌激

引用:
原帖由 kingphone 於 20-3-2014 21:14 發表   7 h( e# E" U7 a* y
; M! m9 q! q0 t" S* Q% Q
的確十分剌激
6 N  l' C( y+ c0 ~% S
6 N# g( E2 [/ w! A+ _" _
我今晚會搵公園既廁所打

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:25 發表   
2 p7 `9 g3 F4 q& K# A( I
, {  r- R& X: P7 s1 T* h0 v: @( l2 H8 D1 ~$ h5 H, o
我今晚會搵公園既廁所打
4 F5 k# j4 {) i7 ~
嘩!

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:08 發表   2 J; T  Q2 G5 y5 i
; O& x( r* f) {( c% G0 y; S4 Y
嘩!
( d+ W! L0 q/ P. O* r# _
7 I- ^& q+ g6 y7 s" s: w
擒晚系將軍澳某公園自己一個行左陣
6 [4 z) t, Z, X0 L冇人陪我打飛機
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-22 08:48 發表   7 b5 j. V! W/ V

( f0 W* y4 q0 v6 V* h3 A& C4 m  @, j; V) E2 a- E
擒晚系將軍澳某公園自己一個行左陣
7 E: T, {( @9 g# M) ~冇人陪我打飛機
8 G4 K0 q6 ?) [) r2 F3 y. j0 Z
厲害啊!

引用:
原帖由 kingphone 於 22-3-2014 22:47 發表   - z! w4 k, E" E
; W  m( u% s5 t# L! m# m
厲害啊!
: v" p6 x0 `, v  W; _! b3 M
- q' |/ W3 \4 d2 R
今日放學刀行左一陣3 v8 ~1 r3 i9 [, y# k6 X/ D7 y
不過再遲d要換下季先可以出佳
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-20 21:13 發表   
; ^3 m- A1 m9 F0 n+ b" S; ?$ M3 z9 Y2 Y1 P/ j6 k! Z0 X
因為一路打一路撕爛佢會好HI的.
* L; H+ A, ?$ r! {我都試過係樓梯玩過
0 o3 B6 y, v. W$ r  j) Q只玩過一次,己唔係好記得( d0 E/ W- P6 {
好似有撕過,不過係男仔校服定pe

引用:
原帖由 lkysu 於 2014-3-25 22:31 發表   
1 T4 R. \: X( _4 s+ P  p! X2 Y$ k- D; X" @- X2 k+ _, E9 a
我都試過係樓梯玩過% W" s/ X' r% b7 a9 l1 {
只玩過一次,己唔係好記得0 S7 E( |  d9 S; F5 ?
好似有撕過,不過係男仔校服定pe
/ M2 _2 t3 e4 c: B; z而家著乜嘢打飛機呀?

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-25 23:03 發表   # x9 p+ s4 c% q3 z& q; S! M2 ~
% k7 Y* W$ w" w3 u% f$ I2 {+ o
而家著乜嘢打飛機呀?
' [- C! [9 p% J9 x) e我仲係以pe為主,因為鐘意滑
2 l$ y& _6 d8 \4 ~+ V* s6 L$ }裙多數只著上衫,然后用另一件上衫來打$ N4 _6 _# O+ u( |1 b9 \+ p% B% m
間中都會著連身裙,用另一連身裙來打

引用:
原帖由 lkysu 於 2014-3-25 23:05 發表   3 h$ u) u3 l& k, P8 G# J
9 o5 p& o& W" r6 {# K5 a6 j
我仲係以pe為主,因為鐘意滑
5 S; e6 }  c4 L  x4 {# Y* d7 `裙多數只著上衫,然后用另一件上衫來打7 c- b" A8 V: @; }" P7 l
間中都會著連身裙,用另一連身裙來打
2 G# e' O5 y" e另一件上衫是?
4 H3 J0 h5 L/ s$ {0 Q1 G係包住JJ打?+ x# J5 p; P' v
其實我而家都著住套校服打緊飛機,因為睇到你地所講,真係忍唔住

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-25 23:27 發表   
# h$ v# Z4 S: c; t. p9 n* o* P/ H+ q$ h: H# H
另一件上衫是?
% R* s8 M% y$ b) q. Y, H; ~係包住JJ打?
" A2 l, U" A# H其實我而家都著住套校服打緊飛機,因為睇到你地所講,真係忍唔住
; _/ S9 u- h. K5 C' B' M) X) R# [
係,包住來磨
# m! h* q7 ]5 k, @: s0 n7 F4 e5 m搞到我都想玩下