嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

後樓梯小心俾人發現啊!

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-17 08:46 發表   2 D5 ~+ [' y% }5 n7 ~( p" ?* n

+ [3 Z8 _+ ]1 e/ c; w
$ v3 \- t9 z+ T& n8 B二樣刀試過
2 B; J% A. G# ]9 I用校服包住泥打舒d
# d& ?, p9 g% D9 F. N% V& X
用校服包住JJ再係扶手到磨呀?) M- ^% S9 J" b  n( ?9 d6 n; j
嘩HI死啊!

後樓梯冇人行架咩?

引用:
原帖由 bkkss 於 2014-3-17 21:53 發表   
' Z$ v# K( G; p- l) k後樓梯冇人行架咩?
0 w8 y0 A4 }0 {# v2 p; H  p
我好多年前都試過在後樓梯打,打過好幾次,日夜都試過,有一次打打下樓上有人落來,俾佢睇到,之後.................

之後點吖?~

引用:
原帖由 bkkss 於 2014-3-17 22:09 發表   
. C2 S: |* U$ D8 n8 v之後點吖?~
. |% \1 y9 r) X6 ?& x% D3 @之後果個人睇一下就走咗,好彩唔識咋,如果識就大獲啦!/ D  I( c& n* ?/ g) L
補充一句,果時我仲係著住套女裝校服呀!
0 i% L( o0 k0 \' K  L. @
  X' a" o0 w. m  @[ 本帖最後由 kingphone 於 2014-3-17 22:42 編輯 ]

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-17 22:33 發表   
. }+ ^. w% z2 G8 [3 w% S, ?1 N8 v; i6 d8 Y2 ?
之後果個人睇一下就走咗,好彩唔識咋,如果識就大獲啦!
, Q2 {, F* ]2 f& F& f: Z# S* }補充一句,果時我仲係著住套女裝校服呀!
" V' f& y" \8 }+ F$ Y, l1 r* h
! h' \  N! L9 _, E% f
樓上樓下, 實認得架喎

引用:
原帖由 sexpic4me 於 2014-3-17 23:34 發表   + _4 z3 @/ Z  X6 \6 f
2 `5 A# l2 O5 d2 W! o6 p6 q

5 E$ w  ]4 U+ p$ }+ L$ \% m樓上樓下, 實認得架喎
0 ~3 n/ ]. a8 F) b+ k. D
我都唔識佢,應該認唔到,

引用:
原帖由 denisews1018 於 17-3-2014 18:38 發表   , z# N$ D) V* I: ?
後樓梯小心俾人發現啊!
8 M& x( i( m0 }7 o% O3 l1 B; Q$ S7 v( G+ j7 Q8 Y' C6 e
刀話law,想打果陣無念甘多
. @: i& ~! ]; U8 I( r不過下次刀未必會

引用:
原帖由 kingphone 於 17-3-2014 21:50 發表   
8 m7 t, J* O: s" N4 w# L6 x; o* X; V- K$ k* u1 F# i8 x) _4 R
用校服包住JJ再係扶手到磨呀?3 T+ e! C3 l7 h& X) ~8 V8 f) @
嘩HI死啊!
1 B% g& v: K! C8 _9 U# ^( Q! P
& ]# \4 `4 N& `2 L! m系牙!打左幾分鐘就射,射完仲系硬㗎

引用:
原帖由 bkkss 於 17-3-2014 21:53 發表   1 A6 z  M6 n; X) Z7 V0 J7 L% y
後樓梯冇人行架咩?
2 s8 g) D6 b$ q- ~+ w
! ^$ d, m7 v% L/ E& f
甘開後樓梯門有聲㗎ma" {6 H5 |9 g3 S1 k+ ^. E
行樓梯刀有聲la

引用:
原帖由 kingphone 於 17-3-2014 21:58 發表   ; l) o+ @9 p4 b
9 e) s: S2 u" ], b5 N' Y4 V
我好多年前都試過在後樓梯打,打過好幾次,日夜都試過,有一次打打下樓上有人落來,俾佢睇到,之後.................
7 e. m3 V4 i- H: u% N* n8 S7 Y& k+ O
/ H+ ?& ^, c# k) A7 C  n) ^7 C: s: O
上次去彩虹邨既姐姐度,系樓梯挽,姐姐話要裝我裙底,點知有個阿叔行過  p7 O& n* \7 p7 X; U, f  @
望左我地好耐先走+ _# [- D4 E$ g0 L2 d- @* `
勁驚囉

引用:
原帖由 kingphone 於 17-3-2014 23:49 發表   
7 m0 u2 m) U( `: \6 m, G9 C  A2 T0 r: v# i9 m% U" }$ L3 F$ q$ w
我都唔識佢,應該認唔到,
8 w3 r+ ]5 q! O' [( x/ z) M4 u3 Q吾好傻la,隔離屋刀吾識la,何況吾同層' ?5 D1 b7 ?4 i
我cd刀鐘意系自已大下週圍行

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-17 21:58 發表   ' H' Z; T# T/ R% Y; f# x
! e+ p8 Y; q+ o2 q1 v# A/ J
  D8 V  Z* n7 B# k4 T報警拉左你????

引用:
原帖由 razer 於 18-3-2014 09:14 發表   
( w% ^+ }' W* R* R$ B2 i
9 h" E$ @0 h( Y% H報警拉左你????
" z% ^+ N+ r& U4 P) [3 S
4 e2 G/ m5 {. X( }5 iCd刀5犯法,報警刀冇用

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-18 09:09 發表   1 t, r  D+ O1 ]; @8 Z5 e% O8 ~! Z
* w  Y( k* r7 M
1 j' ]9 T2 i6 |
上次去彩虹邨既姐姐度,系樓梯挽,姐姐話要裝我裙底,點知有個阿叔行過4 U/ D8 T" ?* A& E' ?/ R
望左我地好耐先走
7 z8 P5 Z; {5 b/ _2 o勁驚囉
& \9 I( M4 G$ M+ K5 x3 B, B  u都是著住校服?

引用:
原帖由 razer 於 2014-3-18 09:14 發表   + n8 o7 A+ q/ u2 e" w- S4 G
- t6 ]# E) Y) E! ^* ]: ~" Y. m; `
報警拉左你????
; {8 C0 c$ B/ u0 T6 W
咁就無,  F+ ]! R7 C7 o7 I# Z; J, a* K
之後果個人睇一下就走咗,好彩唔識咋,如果識就大獲啦!
4 P4 Z& Z& t/ Q: x補充一句,果時我仲係著住套女裝校服呀!

引用:
原帖由 kingphone 於 18-3-2014 20:45 發表   
9 d" j, W( @' `! q
8 d. O( r! _+ }; Z都是著住校服?
+ T6 h2 h( U% D+ ]4 D
& d! l. z9 X/ b9 L
是牙,拒早我5好打底同佢去佳6 f) I' o( N: g1 V; c, b
原來系想娣裙底lol

引用:
原帖由 kingphone 於 18-3-2014 20:46 發表   4 I6 g3 p5 O8 y+ T$ N5 [8 `9 d3 ?
2 M  R/ |8 z! L) S; m/ V
咁就無,- O% D" g2 Y; _8 ~
之後果個人睇一下就走咗,好彩唔識咋,如果識就大獲啦!+ X* W4 h! `# Y
補充一句,果時我仲係著住套女裝校服呀!
, k1 w( x2 ~: O. d

* Q' A3 b# e! T! h比5識的人見著女裝校服旦系有JJ刀幾爽booo

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-19 08:56 發表   7 c$ s# O3 A1 {, u3 y; T! P
' s4 t6 @5 |" u. M

, K3 M. b. V; b9 A7 ~" p比5識的人見著女裝校服旦系有JJ刀幾爽booo
4 J4 w: H7 w& W
仲有我當時係坐在層與層之間的樓梯嘅地下上,將套校服已經撕爛晒添,再慢慢打,點知無幾就有人落緊來,仲係無聲果隻.

最近訪問的版塊