嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有人穿過絲襪洗澡過嗎??

著泳衣洗就試得多

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都試過,個感覺好似被擁抱住咁。好正

樓主,依D野我曾經試過,冇話著住絲襪去沖涼,, ^$ u$ O8 R$ ^2 E$ w# m1 ]
, @5 E3 \' w3 d7 D; z, D9 y6 x+ `
就連著埋絲襪高跟鞋去沖涼都試過,愈沖愈HIGH8 O" o9 r4 }* b# d3 r/ t
8 m$ q" H" a/ {3 H- K0 j& B
因為你條野會好自然扯得好硬,會好想射1 Z, A9 _% q* ~  ^

2 B8 {3 x! K, _3 q; A不過就算有冇著埋絲襪高跟鞋去沖涼都好,本人兩種都試過, i4 E5 u: b) v3 w* v. n

7 s9 ~, B( g4 L' u6 S為左尋求刺激快感,會試好多方式得到,
) a% x, Q: B: h8 P, Y+ v9 @$ t4 [1 m0 R+ `9 e' g) P
本人亦試過其中另一種刺激快感,就係將自己既愛液射落尖頭高跟鞋裡
) I& p8 ^2 \" h9 r# c, T9 K
, V& ]8 u/ f5 L# ]9 C+ y4 p然後連同絲襪再著番,再由自己愛液係你高跟鞋裡醞釀! l' \. Q% C8 Y3 r5 q) |- K/ _

+ u: N( k- E7 O6 ]* o* g/ O至於射落絲襪會唔會洗,我會選擇唔會洗,即丟棄
3 F$ u* r5 i6 Y* c
7 J  ?$ M5 f* L& W' H因為我買既時候會買一大堆番黎,唔只一對兩對
# u! [  H# E4 j/ x5 o4 z6 v9 @3 Q
  _# n) _, Y! L: A8 j. s/ U[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2017-7-26 20:26 編輯 ]

滿爽的,服貼感不一樣...

洗過的絲襪就不滑順了!注意唷!

乾身比較舒服,濕了怪怪的

很舒服,但很難乾

經常,仲要著齊內外全套沖涼濕晒

I have try it before!!!!

未試過 對襪濕左稔住對腳唔會好唔舒服咩?

Post 開薯絲襪洗澡圖,著絲襪係沙灘玩圖....3 {4 @, j/ D# m' _

0 f% H' U* ~, v% u! B1 I6 g係一件好爽既事。我去東莞出差時,幾乎每次都會穿絲襪洗澡。
6 \5 g. \/ j( N  T8 L2 Y( Z: h! `% l
那次去美國出差,一個人係酒店,直頭穿絲襪浸浴,好舒服。3 q4 z/ G' d; w

' R4 ~) k0 B( B* {[ 本帖最後由 陳真 於 2024-5-9 16:41 編輯 ]

引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-9 16:39 發表   0 P: T$ T5 C: n% r+ V
Post 開薯絲襪洗澡圖,著絲襪係沙灘玩圖....) U% Y- ]3 j" T1 `9 f4 O! L' Q
3 _/ r$ f1 z, n& h# ~. ]/ T+ F  Z
係一件好爽既事。我去東莞出差時,幾乎每次都會穿絲襪洗澡。
9 w/ t& K, V1 M; B# n
/ `$ M7 K3 W* u& E那次去美國出差,一個人係酒店,直頭穿絲襪浸浴,好舒服。
6 i7 H9 S! \, J6 l5 y6 f5 W
我會一面浸浴、一面打飛機,射完可以順便洗埋對絲襪
4 e! @: E! Q! \+ @8 R" j  ?) t0 @
% z( b4 l1 ~! O/ L4 s" k我著絲襪喺泳池游水就試過幾次,但未試過著住絲襪喺沙灘行,如果要著住絲襪喺沙灘行,要著對厚啲的肉絲先得,唔係會一行落沙灘就勾爛

回復 92# wky 的帖子

師兄都好鍾意著肉絲,會唔會試下黑絲或者其他色?

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-6-11 14:41 發表   
  }$ p- f3 y; k8 @% [師兄都好鍾意著肉絲,會唔會試下黑絲或者其他色?
' f, p8 S. c# g8 @作為一個超級戀絲襪男,除咗肉絲,我當然都有買黑絲或者灰絲啦 , m6 o  X# ]9 k9 D3 b

8 y" B- v/ k1 _# L  p薄的黑絲(20 den或以下),我十幾年前頭幾次上網買絲襪時買過幾對,係Aristoc啲5 den同10 den閃亮黑絲,但只係著過一對嚟打過幾次飛機,勾爛咗之後,印象中再冇著過薄黑絲。至於厚黑絲(30 den或以上),我其實都買咗唔少,視乎款式同厚度,我好多時冬天都會當男裝襪著喺長褲入面
. A$ C6 ~4 J* K9 ]9 S0 \' L  i  u% Q' g
- N1 @0 K8 _  R4 ?0 H+ z我估你係想問我會唔會著短褲襯黑絲出街,雖然我唔怕畀人發現我著咗肉絲出街,但黑絲實在太覺眼,我喺香港仲係唔敢著出街
0 V% ~, m8 X" v
! J. c* x) h1 ^$ Z. w8 A7月我會同老婆去法國旅行,到時如果唔落雨,我應該會盡量每日都著肉絲出街,至於薄黑絲,如果係去小鎮的話我希望會試下

回復 94# wky 的帖子

我同師兄都好相似,都係好鍾意薄肉色絲襪,雖然我對黑絲鍾意程度麻麻,有時都想一試,但之前見過在觀塘和牛頭角見過有兩個阿叔著住黑絲,外面冇著褲,根本見到條底褲後,我就對黑絲有種厭惡,因為真係著得太核突了。。, G" Q  f( Y$ `  D6 K9 |6 ^
4 n. Z. Q. [5 T1 w
如果去到外國,應該都唔會擔心太多,歐洲人接觸程度過好多,真係著黑絲都唔會大驚小怪的。( M% {& l9 n8 O! O0 c# Y0 k
/ |0 O7 M, L' d4 S. L: G
師兄依家平日仲有冇著肉絲襯短褲出街?

其實著住會黏住個人,唔舒服的

引用:
原帖由 wingwing@323 於 2024-6-11 16:16 發表   % v1 a! W$ w0 C. t5 a: S' B
其實著住會黏住個人,唔舒服的
! V+ j3 K3 G/ [1 I: U

/ D0 j$ w9 J, s( X9 |0 |% E% ]' c幾分鐘就乾啦...

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-6-11 15:41 發表   
, c2 U. A8 k. d1 g  ?我同師兄都好相似,都係好鍾意薄肉色絲襪,雖然我對黑絲鍾意程度麻麻,有時都想一試,但之前見過在觀塘和牛頭角見過有兩個阿叔著住黑絲,外面冇著褲,根本見到條底褲後,我就對黑絲有種厭惡,因為真係著得太核突了。 ...
/ @2 M' e8 u9 u' \( M* }; @5 \
首先要睇皮膚情況而定,因為我有濕疹,返發嗰排一定唔可能著 ,著咗對腿一定超痕,情況只會更加嚴重 呢幾個月皮膚都麻麻,喺屋企有著下,但踏入夏天之後都未著過絲襪出街+ L! Z# ]' |: }) R& b; Y& l! F0 T  G
! d0 z% T6 N# J/ t3 w& i. ?6 ?
其次係睇去邊區,雖然我唔太介意畀人發現我著咗絲襪,但如果去銅鑼灣、尖沙咀、旺角呢啲旺區,始終太多人,驚畀人影咗相擺上網或者討論區,所以去旺區嗰時就唔會著

回復 98# wky 的帖子

其實搽cream會唔會可以令皮膚好返d架?
) T" C( @) {( T% y6 Q& c; k1 B- z, z# Q* ?  {
我見師兄都有著20d或以下的肉絲出街,其實會唔會都覺得著20d或15d的絲襪會特別容易俾人見到呢?有時唔知係角度的問題(由上向下望),定係色的問題,我著完就好明顯見到自己有著絲襪;但我著過10d之後,發覺係冇咁明顯,由其是d色比自己的膚色深一級之後,就更加隱形,出街d人都真係唔係太留意到。
8 W6 G8 W) o3 M6 l  G0 O6 X) e/ F; F& i8 C; d% \* r
有時我都擔心著出街會俾人post上網,但我試過對住塊鏡影,當時係著8d,影相就真係睇唔出,但肉眼睇都會隱約見到對腳會比較平滑d。
5 V0 h6 |# b  M/ G5 k! s
" n6 G+ f% I( ~* X7 F! @[ 本帖最後由 lcw23hk 於 2024-6-13 10:41 編輯 ]

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-6-13 10:37 發表   % p; A, F& _9 ^! o( ^
其實搽cream會唔會可以令皮膚好返d架?1 p8 Y( S! ~5 f/ K8 I  b0 Y- k+ R

+ L" a8 i7 a, Z$ d我見師兄都有著20d或以下的肉絲出街,其實會唔會都覺得著20d或15d的絲襪會特別容易俾人見到呢?有時唔知係角度的問題(由上向下望),定係色的問題,我著完就好明顯見到自己 ...
; y8 `6 O4 e$ K- J* v
我只可以同你講,我每日都最少搽3次潤膚膏,但要發作時係控制唔到。5 @* c' a/ v5 m% Z+ h, U4 U
! ~! j" M: v1 o4 x& k4 d. W9 I
我其實只係著過1次20 den絲襪出街,就係下面呢對:3 n5 Y+ d* W, M6 ~1 z

# W' b1 x$ P1 j! L1 dhttps://www.calzedonia.com/hk/pr ... C062_Z_COL_COLL=009