嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買絲襪

回復 56# Yukafu 的帖子

真係驚既話就著返肉色  想著黑色既話可以著厚身d ,即係40d以上

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 57# wky 的帖子

或者可以買高筒鞋/靴都得

回復 58# 陳真 的帖子

大部分人都係望住部手機

回復 59# 陳真 的帖子

好奇你老婆知唔知你鍾意著絲襪

引用:
原帖由 Yukafu 於 2024-5-24 18:04 發表   : i0 q3 X8 k, O3 I) K; i
始終有機會露出腳眼位置,我估有同事知我著絲襪  不過冇出聲,著花紋絲似乎揚左d,俾客見到都唔太好。
; P( ?  r9 r3 N
或者可以試下膝上襪款 又有pattern 又唔驚比人睇到
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 CYT 於 2024-5-31 01:38 發表   
: a# G$ i* g7 C. z- T, ?& J3 y好奇你老婆知唔知你鍾意著絲襪
2 |" A* x3 i" Q. }/ m; i* E# O, `
, z$ v; ^- H! g& J: F$ v
知,不過同佢約法三章,唔會係家人面前著。+ T. C: h6 G6 x* k0 Y% w
& S- g3 P$ k+ v6 [0 ]) g! `; H
我一個人出街著既話,佢應該唔會理我。

回復 66# 陳真 的帖子

咁都幾好

引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-24 18:20 發表   
, D. l( z( R! q% x) C0 A& Q
& h3 ~# y) \6 e% _0 }5 G: ^5 {( ?# P7 O$ _/ S6 N
0 Q, h1 l! U: g: @
我今日便服返工,出門之後 (上午去了覆診,係診所換絲),之後就全日咁著了。
: a0 g& E8 ^- ?6 H! Q5 @/ [5 ?2 b0 `4 K3 K2 }
去接老婆仔女前,會係商場換返男襪。
' Z" n0 G: b8 c6 `
0 a% b( L' Z7 Z: p3 |3 F' g1 j呢對鞋非常淺口,我好少見露出咁多腳面o既男裝鞋

引用:
原帖由 1677 於 2024-6-2 01:24 發表     N6 f2 {& t( O3 j( h" o
% N4 \/ I, K# Q9 S+ c" `1 }

! b% R# l; ~, {3 A+ C呢對鞋非常淺口,我好少見露出咁多腳面o既男裝鞋
8 R" X0 k3 W5 ]& p2 v' K% {! b2 Y
4 C9 P1 P, c" T  j5 n
我呢對,係 Keds, 其實算是一對女裝,中性少少既鞋  (淘寶買)
7 }. R2 M/ X7 M7 O! N' F& M+ O) T; e
另外兩對藍色,係好耐之前著過既 "淺口" 鞋,都係偏向中性款 (Zarola 買)

引用:
原帖由 1677 於 2024-6-2 01:24 發表   - |" {2 i+ ~( K' w, C

+ E8 _, ?+ _" [! O* e5 e7 x9 u
5 U! P- a' j+ v4 ]呢對鞋非常淺口,我好少見露出咁多腳面o既男裝鞋
; H' j3 _5 g, P) D9 U# p" R  n+ `2 r/ E9 j- F
前排,買了呢對網鞋 office 著。
' K. R+ ~) G7 u# r: P' h: z4 Q/ W& e: H
好耐之前,著過下列一黑一白網 boots (當然黑色係細網紗 (同白色的同款),而不是圖中大網格)+ a/ J- O) R- J  A+ e  H% k

" n, n3 |( O7 z% f9 q- O( E當年,著黑絲配這網鞋 (黑色款),加西裝,我跟公司出去開一日會,沒人發現。  有時配肉絲,可清楚見到腳趾,幾得意的。

回復 65# CYT 的帖子

謝謝意見 !

引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-31 13:48 發表   
) L' Z0 T9 p5 i, R; u- Q2 V8 R: I( e7 N% z8 g3 V

& X* _- Q. ^+ `, @; I知,不過同佢約法三章,唔會係家人面前著。' D* C. C. v$ B* j* a. o0 k

/ N# U& I9 J# w8 @; J! e# E, N& d我一個人出街著既話,佢應該唔會理我。
# l5 v& i5 v# J7 Z1 y9 f% e$ d% h佢幾時開始知道你有著絲襪的喜好?係佢發現定係你主動話佢知?
0 n2 p1 A# b6 i; E7 b
, a& r) B: {4 N$ j! i; E* q. m' ~如果你喺長褲入面著絲襪然後加對男裝襪喺對絲襪出面,你就隨時著都得啦

引用:
原帖由 wky 於 2024-6-3 15:38 發表   
# R4 ~$ \5 S; V, u+ ~! ?, ~; c5 W/ {" Z; h. s( C
佢幾時開始知道你有著絲襪的喜好?係佢發現定係你主動話佢知?, J# w0 |- |" W! k
# t. c9 Y% N7 V9 i- d. I: v8 ^
如果你喺長褲入面著絲襪然後加對男裝襪喺對絲襪出面,你就隨時著都得啦
* t8 e4 p" D" j$ j5 _- v/ `6 c

$ B3 F. E7 ]9 n: M; E我同太太大學時已經識,大家畢業,返到黎香港先正式拍拖。# `( V: u" T* O, u

" K, s0 V2 _, s5 {& r1 `正式拍拖後,我已經主動話佢知..一直到生第一個小朋友時,佢都完全唔介意我著絲襪。但後來仔仔開始大,我就冇係家人面前著了。

引用:
原帖由 wky 於 2024-6-3 15:38 發表   9 t! ?/ |+ H6 ?1 I
/ Q! ~5 M1 {1 L& W1 S
佢幾時開始知道你有著絲襪的喜好?係佢發現定係你主動話佢知?
; J/ K' x" E5 m% W8 a
% m/ X) h2 R' g; B1 J* b如果你喺長褲入面著絲襪然後加對男裝襪喺對絲襪出面,你就隨時著都得啦
# _, j2 U: d3 Q3 X
0 V& m; b- i$ l# l' c" Y有次一家人去美國探親,同兩公婆去歐遊,因為冬天,我就日日絲襪加對男裝襪。
7 s+ C3 U( c% p5 n8 {3 w! H& K* n. v$ W; y
去日本,因為我唔係幾好去主題公園,分開玩的一日,我就可以好開心咁著絲襪。最爽係除鞋入神社。
" s7 c. ^! n- T0 B2 N* o( `( n. M% D# F; X- w
有一次係大阪,佢去環球,我就喪行一日街。會合時,她說,為何我不去浴場度浸下.....* y- M' T3 E% `# Z) h
5 C. z* H3 H% B1 ?  n
後知後覺,早知果日穿絲去浸大浴場* S" E' @* T6 _! w

' p9 j# ?; W* l  |[ 本帖最後由 陳真 於 2024-6-3 15:50 編輯 ]

引用:
原帖由 陳真 於 2024-6-3 15:42 發表   : }$ |) [0 c/ v9 [+ Z/ m
8 N' A+ m- ]! Y3 R- ]2 C
+ z" ?* t. R( q! Q3 E
我同太太大學時已經識,大家畢業,返到黎香港先正式拍拖。$ d2 p; p7 F& k& Q3 C5 m4 `- W
2 f. t% p" K# L, @/ ^
正式拍拖後,我已經主動話佢知..一直到生第一個小朋友時,佢都完全唔介意我著絲襪。但後來仔仔開始大,我就冇係家人面前著了。
9 [3 [+ |, g; m# d; A
因為佢話你,所以冇再喺家人面前著?以前係咪會露絲襪腿出嚟?

引用:
原帖由 wky 於 2024-6-4 18:48 發表   5 D. Z$ d- U( o3 [. J4 Q, ^

9 a. T: i( r( c. D# ^, [# B2 ~因為佢話你,所以冇再喺家人面前著?以前係咪會露絲襪腿出嚟?
+ ?/ H' V( X% L# \4 E3 ^
4 A6 C$ x. E2 k( ~3 `  z
都係長褲加絲襪。其實係自己覺得唔想係仔女面前著

回復 70# 陳真 的帖子

下面果兩款會唔會女裝得滯呀?同埋好透明呀,一睇就知有冇著絲襪吧

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-6-11 12:33 發表   
/ ?3 P. b" ]/ X" d下面果兩款會唔會女裝得滯呀?同埋好透明呀,一睇就知有冇著絲襪吧
- g3 T: Q1 s. m, \' h3 T( e* q
+ O: I: y4 @7 ]# t* A1 s
當時收埋係西褲,牛仔褲內,唔覺。
5 p4 a7 y7 b: A# k
# C/ p& }0 m( W) x" d1 l! N! A2 i白色係好透。著肉絲就真係會見到一隻隻腳趾。
* S0 E; i; v" Q" R, r5 ?0 ]8 B2 o) K* w% |; L
黑色,如果著黑絲,唔會太覺,著肉絲就會明顯少少。

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-6-11 12:33 發表   1 t8 ?! d8 _$ W9 M; C4 O* j2 C
下面果兩款會唔會女裝得滯呀?同埋好透明呀,一睇就知有冇著絲襪吧
# ?- G; w7 O6 e# `7 B$ }6 Z
! @/ Y7 T; H6 K1 z0 h. \9 h靴果對冇相。6 r5 z* m- j" }4 e. N9 e* l. T
$ |# }6 Z) s% z9 Q* |! A
鞋果對 N 年前有 post 過上黎。

回復 79# 陳真 的帖子

我始終覺得你的同事會知你著咗絲襪,因為太明顯了,可能佢地冇同講吧