嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女朋友批准咗

你真幸運!

引用:
原帖由 crazboy246 於 2017-12-4 10:34 發表   
% l0 T: ]& P4 l' \* }4 g# D同而家嘅女朋友都已經拍咗拖幾年,佢唔知我鐘意著女裝底底同用m 巾
# R6 o& I9 r- K8 g& Y: \! {4 G* n
* I3 t2 W% b7 H4 u2 \) F最近女朋友話原來一直都想睇我著吓佢嘅under,我當然話可以啦 ; ^# u: {6 U9 J8 K

: L+ `4 a- f* ^  X+ b# n之後著左一排女朋友都習慣我著佢嘅under, ...
3 [1 h& k) E( q- K9 J( P' r: b0 V 女友好醒,用呢樣野綁實你,睇你仲走去邊
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-10-3 10:24 發表   
3 f; i& f& ?% y" w/ R! C
) a4 E  V' y% r3 ~) ?( } 女友好醒,用呢樣野綁實你,睇你仲走去邊
4 ^$ a* I  g) r4 u3 n$ X" g
& M/ D4 t# d: R5 H/ s# V7 z: z2 [# o) [$ T/ O
有冇,也著了 bra ?
3 x1 L& b4 o6 c7 [6 E* {: r+ p2 S7 d  Z; Z( D( C$ `2 F
享受 一分一秒的 CD

[quote]原帖由 crazboy246 於 2017-12-4 10:34 發表   0 ^& a6 h8 l' |& }- B5 V: N
同而家

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-10-3 10:24 發表   5 ?; O; W7 p/ F1 S, P
  P' J( o: m2 V' _- f9 f+ j
女友好醒,用呢樣野綁實你,睇你仲走去邊
1 c! q. c$ C( |# m( V
% q/ F' r4 q8 Q( n. m7 ?: N4 f好就鐘意,; {; S1 d: |2 P* I- P; L
吾好,就是 借口。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2018-10-3 19:31 發表   
9 l# V# Y: ~; ~3 r! A& {3 t
9 v' _  g/ ]6 B5 D) v
" o  t+ r, u! Q5 ^9 [好就鐘意,
3 [9 V/ ?- y) Q5 Y4 ]$ n8 b* P1 d吾好,就是 借口。
0 o' G/ q) F( F, S+ ]
8 R4 {3 ~$ G$ G; v8 s' B4 M
真的幸福呀

好羨慕樓主,我會想女朋友一直將自己變身,開始試下帶bra,跟住開始除去體毛,進一步,放假日日要著絲襪。之後,要學化妝,帶假髮,做一個完整既女性。最後,行為舉指都要學,例如坐低去廁所,同女朋友以姊妹既型式一齊。

恭喜你搵到咁好既女朋友!

引用:
原帖由 dennispri 於 2018-10-5 17:23 發表   6 S7 O7 O' K% g  F4 k0 f
好羨慕樓主,我會想女朋友一直將自己變身,開始試下帶bra,跟住開始除去體毛,進一步,放假日日要著絲襪。之後,要學化妝,帶假髮,做一個完整既女性。最後,行為舉指都要學,例如坐低去廁所,同女朋友以姊妹既型式一 ...
5 K. o& |9 z% \# ~; @
7 V" A1 t- x& ]+ r祝,早日達到。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2018-10-5 19:34 發表   
% V, b. {3 R( |/ s* ]( H
; J% |  r. c% B5 K; Q
% c7 J# ?% W, r祝,早日達到。
3 z/ c+ R* n. m+ s  I" w. t  f7 U( ]- c# v$ H. F8 L
好希望,但真係機會好微5 f6 a! {8 n1 `. G
呢排睇左D 點去做女仔既AV, 真係好興奮, 發現原來自己係想做女性
$ T3 Z2 ^( p& s3 d玩後面竟然有高潮( z) }* O3 A( ^
2 |% P  M5 y, _. ^/ A

恭喜你搵到一個咁好

好似再冇update. 唔知近來有咩新突破?

回復 52# gila 的帖子

我覺得係以後過住幸福快樂ge 生活。 lol