嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尖沙咀買絲襪好去處!

引用:
原帖由 mrlo66 於 2010-8-29 21:17 發表   
+ U$ e3 @8 x/ t1 w2 FD胸圍可唔可以試戴?
4 k) T( h& Q) K* {: q( s

& F: M! }1 n4 `1 c呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?( H3 k/ k4 E' y: D7 p
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-29 21:29 發表   % U; U0 M% ^2 p7 _% i: ~7 b
/ d5 C, u# L& W1 B+ a
3 ~, z/ t% ]0 L
呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?9 w/ o4 o+ U2 M. Y3 V! ^9 Y8 h  a
$ [( g, v+ q. L8 r+ o5 Z! ]
0 w6 b6 M+ x- U/ l0 G1 ~3 e5 m你意思係男裝去試都可以?

聽落幾正
; {$ f2 L, h& T( [, D: \4 a" h% G
但始終都係有少少驚呢家野, s! e% d- F+ K  I5 g6 f1 i+ h: w
我次次買絲襪都唔會認自用,無咁既勇氣....

i think i have to go there once !

引用:
原帖由 13dtcl 於 2010-9-7 18:04 發表   
! P8 g  y9 ~2 |* p1 R8 m) B8 f聽落幾正/ t* P' W  h8 l* a2 T8 M' b+ R6 ~
. F8 |2 E% h" \' s% G& @
但始終都係有少少驚呢家野
3 Q9 S7 _5 l5 ?* w4 g) _7 o我次次買絲襪都唔會認自用,無咁既勇氣....
" ~2 w/ j6 A3 X! D) w

5 ]  v) _/ U/ h/ e又唔洗表明自用,驚錯size就問句自已咁高著就可以了,除非你好肥就要講明啦

我比較肥既,佢會唔會打個突架??1 [0 ~8 B0 F1 f" X; I8 N" c
我自用架

引用:
原帖由 c4defusekit 於 2010-9-10 00:17 發表   
6 U' D& ^+ J% d& D/ P, g. }8 \我比較肥既,佢會唔會打個突架??& A, u  L- h8 E) M/ M7 z0 W
我自用架
. ~. K; w$ ~  @
9 j1 e# _/ u5 d" A% C% Y- ^( A
在商言商就算佢要打個突都唔會表面化! 她們亦很清錯cd界的經濟潛力! 所以我們唯一要衝破的就是刻服內心的障礙呢! 放心吧好姊妹!
1 e7 ~6 Z/ ^- n6 |

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-10 00:30 發表   
5 M$ t# _6 l4 P: Y
: [, B/ ?; t" r0 k" M. H
5 ]. N  x" F7 j6 h 在商言商就算佢要打個突都唔會表面化! 她們亦很清錯cd界的經濟潛力! 所以我們唯一要衝破的就是刻服內心的障礙呢! 放心吧好姊妹!$ R- S7 s! T: q% w  f
( K) f+ r) a( W& ^個度如果夜晚時份,邊個時間會最少人?如星期幾同幾點鐘左右?
8 q& l$ ~+ n3 m" z; U2 ~! _! l仲有,有問佢營業時間?thx

引用:
原帖由 c4defusekit 於 2010-9-11 00:04 發表   . K2 {5 J' y; h/ W- i
: m, `: E; u. I* g' x: w. Y0 M" x; M
個度如果夜晚時份,邊個時間會最少人?如星期幾同幾點鐘左右?4 q" Y! S8 ~: T
仲有,有問佢營業時間?thx
/ L" R4 {# n/ v& @* n! j1 x9 |
朝11晚11! 我去過三次!
& r. x5 l- C9 J第一次閒日夜晚9點半打後, 計埋我得三個人咁上下! Sales兩個!
: C4 C" _9 ?$ g- F8 A第二次閒日日間3點半打後, 又係得三個人咁上下! Sales三個!
3 f+ c0 \- F: V; o第三次星期六夜晚7點半打後, 今次真係超多人, 上面已經幾大, 但係有男有女. 夾夾,埋埋成8-9個人咁上下! Sales三個!8 f6 c! n+ _  F* u8 o
那晚三個Sales都唔知應付邊個人好, 卒之令我冇心機仔細咁睇落去! 看了一陣即撇!!!
8 O9 Y6 S! }7 D  |5 `2 ^: U7 U

見 到你有買兩種色各半 絲襪褲 幾錢一對

引用:
原帖由 馬斯丹 於 2010-9-11 04:33 發表   & ~8 e' W; [/ n
見 到你有買兩種色各半 絲襪褲 幾錢一對
1 R1 T1 h) O$ @& S+ T5 [) |7 G2 }' q
49蚊對啊!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-29 21:29 發表   , p3 J6 J2 z7 S
( \' V, F; |( X% M" J9 T% w

5 K& _5 w+ b& ~, C/ ~/ B呢0下真係考起我啦! 我買Bra通常在中環那邊買呢! 因為果便真係有得試! 果次我上老尖間舖, 淨係買絲襪咋! 不過相信應該可以試掛?0 K, q$ g  f( |) p7 F
: c3 U! G8 n  c) ~2 t4 v

' R% @% U4 `" P2 P# X0 m: U; v你寫話"中環那邊買Bra.....(有得試!!)"...真的嗎??
% g% T# P8 Z9 l我想買BRA但無試過唔知FIT唔FIT到自己,所以想試試先買。
, [, H- m. m. M/ b3 [我好想去買啊...可唔可以"PM" 比我知地址邊度...!!
6 Y7 [  h. s- S) e6 ^1 l0 r
; B; v6 V) j+ P
% o; S# \# P8 j& V; ?4 w/ v( O& v
+ u6 }. K7 L, M1 {2 B
% p# f1 [8 o* ?( N, u, X萬分感謝...

引用:
原帖由 joe_box 於 2010-9-14 01:09 發表   
( ^1 O9 O5 e0 ~: A3 R* e. C; T6 s. d
" U7 j! p: N9 h% P' A
你寫話"中環那邊買Bra.....(有得試!!)"...真的嗎??& ]. l* C" H$ {" `7 p+ g8 T8 D& v0 \* `
我想買BRA但無試過唔知FIT唔FIT到自己,所以想試試先買。
6 [+ n6 u& K! ?! k$ ]& _) R; Y我好想去買啊...可唔可以"PM" 比我知地址邊度...!!& H$ y( y6 I* Y$ F
# O# X# {9 ^* ?7 X  D' k/ j
+ f, V7 E7 f- Z; y0 n
# H; n, F5 P# B( `; K

2 _, S; X' b, \! |3 U9 T6 M1 u* m萬分感謝...
7 m* P. c8 A1 \) ], T6 Q  J, r  L3 J. q6 M6 k: L8 b1 o
Joe, 已PM你, 那地方不難尋找的!

咁好既店, 小妹上次竟過門而不入...

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-15 14:39 發表   
" r0 h4 v# A0 |* ?咁好既店, 小妹上次竟過門而不入...
7 j! F' n) {5 z
- A" Q/ I, O8 [; P. K' |- \- G; K
返卓咪得囉!

回復 55# CECI 的帖子

已經咁做, 用左不足100購入一set內衣, 佢d sales真係好好人

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-16 10:54 發表   # Z8 g" Y5 Q$ X; @
已經咁做, 用左不足100購入一set內衣, 佢d sales真係好好人
6 w* l+ U, A* W, y5 S5 T0 n0 l7 W* L6 U
; b0 |0 M. g8 b' J* ^
你係唔係夜晚先上去, 冇咁多人時佢地仲好好吹, 有時仲會過d經驗比我地ga!例如絲襪襯衫, Nude Bra使用法, 原來唔係B Cup C Cup亂咁貼ga!
3 ~" K3 V1 U2 L+ u$ R5 j

回復 57# CECI 的帖子

小妹係下午3時許去, 當時仲有一個女人,
5 s9 ]4 ~, g8 V* q小妹遲d一定再要去購物, 順便向佢地請教, 做個靚女 - _' H) ^; ]! U; e5 o

5 n# s, F" r! G- q3 w5 a6 Y[ 本帖最後由 michelle666 於 2010-9-16 22:37 編輯 ]

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-9-16 22:34 發表   
5 c5 P& N' ^. ^! w2 z小妹係下午3時許去, 當時仲有一個女人,
& x0 M0 [) d! ^, t) b! j% I小妹遲d一定再要去購物, 順便向佢地請教, 做個靚女
1 T+ X' J7 |3 [3 @
, Y# H; P2 T% j* Z9 P
下午3時後...d女人未放工, 真係一個良機! 醒目wor Michelle!
  E( K6 F8 p2 \1 T2 `& m% \

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-18 00:40 發表   
! p/ @/ J5 Y  d* Q9 _0 z
& f  o' G$ D  T9 Z
- L& }3 I: j2 V/ g0 D1 j+ ]2 y下午3時後...d女人未放工, 真係一個良機! 醒目wor Michelle!; B  @2 k& }8 {, r
- n) E0 l3 i$ u8 Y" D
ceci姐過獎啦, 始終如果購物時有女客既會冇咁方便