嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好慘呀,,比屋企人發左d女仔衫

引用:
原帖由 笨詩詩 於 9/11/2009 23:51 發表   
+ h* G5 a1 D. Q唉...好多謝各位發表意見,,
# S- s) i0 S3 H, [3 e) z& M不過d3全部比人掉晒la~
- \+ S5 \/ ]2 A3 |- b一件都無得剩...
! k5 Q# c" l' N! m/ q好唔好心呀
  P6 D; i0 l% A9 n睇黎我真係要戒左呢舖癮
5 Z* Y0 ^# _, s0 R% E: _  Q+ L9 h: {8 L
掉晒就算la, 以後自己小心D la
2 s$ O! k; R  [0 q& Y1 b. ], z2 b1 g9 z) v
就當用而家ge時間同家人女友陪養下關係, 件事淡左之後再算2 M: m# J# z# `, B9 H5 ~+ C
2 S) I% _9 L1 Q
P.S. 題外話CD係唔係癮?
7 H: S" ~% b. r( w- n& U又唔可以話唔係癮, 只不過唔係人人都去到成癮ge地步 je
0 i; R( o6 U& C3 x/ V1 J0 `9 v3 V) x因為成癮係指長期依賴某一樣野去獲得快感或滿足感" T' F" d4 o4 C% b4 b

: r  }  F" }: f; t) Q有時生命去到一個階段, 你就會知道呢件事係時候完, 到時你就會慢慢停落o黎

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
衣裝的確就唔係什麼病態,但如果你想變裝先去想性就係一種心理病,可以睇醫生啦

引用:
原帖由 笨詩詩 於 2009-11-9 23:51 發表   
0 Z) G( Q' O% r7 H+ ~5 F) a9 @唉...好多謝各位發表意見,,
6 {8 S! c4 E" f$ ?1 ]5 s不過d3全部比人掉晒la~
) G+ q. ?* {# o& q; S一件都無得剩...
. o: ?! E9 e) _9 W) G好唔好心呀+ }+ C7 N5 P6 ]: K4 F; c9 S
睇黎我真係要戒左呢舖癮
, |' S. [9 B0 y& s7 v係我角度,你要戒,就要唔好上返CD BBS.....
  M5 A4 f" X. _0 C+ E' w2 {; ?! qOr...搵打機來戒走佢~

回復 12# raymondy66 的帖子

你好勁呀~夠坦白。。。。用黎打。。。。

回復 17# mmlee 的帖子

既然係租倉不如租間屋∼∼∼∼大家幾個CD一齊租番間∼得閒可以約埋一齊CD∼又唔洗偷偷摸摸∼大家又可以一齊分享∼

好主意喎
4 q2 o- K% b/ K3 E都算光明正大咁做

可能我是最好彩的. G4 i  R; f0 o9 Q
我阿媽阿爸接受我在家cd7 H( Z# F& ]2 N% k1 l
一返到就可以cd

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-11-11 01:48 發表   / k4 m# z7 R, p! e1 L$ c6 X0 a* a
衣裝的確就唔係什麼病態,但如果你想變裝先去想性就係一種心理病,可以睇醫生啦
; G4 i3 c: R& b

1 F4 T; L& w' J: _; a8 C咁我係變完裝後有性興奮, 會是病嗎?

妳要小心一点嗎

樓主話o的衫係女友寄存啦,或者送比佢,或者情趣用品

引用:
原帖由 alexander 於 2009-11-12 21:56 發表   
" s# q; m3 `- ?& W/ e
! N. |2 P  @8 V2 G8 P4 v
+ E5 g& J$ t' O咁我係變完裝後有性興奮, 會是病嗎?
3 _; u9 b5 t1 Z" k7 E+ Z, S: Y) b3 W# e! i! P" b) j9 @8 }
我記得報紙講過,如果一定要靠異性服裝先會有性興奮,
% r# d4 W5 P" `咁先算係病!

引用:
原帖由 BSoD 於 12/11/2009 19:25 發表   0 Z3 x; I6 R0 _# c, i4 x
可能我是最好彩的
% E1 A' ]% V8 L0 }% v4 O* z/ @; m我阿媽阿爸接受我在家cd
8 R; w8 R* V/ h5 g5 Z一返到就可以cd
. j( K1 E, ?, W你講真!?
7 E8 o. S, D& t! H4 x# `7 T- w
0 o3 e% |5 f# a$ {; Z* [+ U9 X  n
6 D3 T2 e" r+ n- I- N係就 ar

扮下考順仔...送俾呀媽著囉

係屋企整個有鎖既櫃,放晒入去...咁就冇人發現啦

引用:
原帖由 BSoD 於 2009-11-12 19:25 發表   
( B4 O/ t% v. X/ W9 c0 w% W可能我是最好彩的: J8 U& B8 K# P" I( K# F2 r- ^0 U
我阿媽阿爸接受我在家cd9 A  Q, W- a& q, Z4 ?" s) ~  W& c
一返到就可以cd
/ X$ s+ I& m6 w7 J5 y+ K
6 x' [# [' _  S6 U5 r0 ^5 b
" q. Z/ Q, _1 l9 y3 t7 b

原來有敢多澳門人CD架

樓主你下次要小心d啦 !!
8 [( Q  x1 y" |# Q$ ]) q! u1 B6 f6 B/ p7 j
我穿女裝時都會好小心的[家時都會穿著] 一有人返- -真系幾怕..3 i+ W' j) @3 y- w5 N! w) E
# B! p/ L& S' ~1 E
我家就有小小吾同
9 h4 B1 O" {5 |  k  老豆 /牙麻 吾鐘意我穿女生衣服 ~ 話我有問題= ="9 F2 N+ `+ x. [$ O

{9 p" W# Q* c  旦講真我鐘意穿咩都可以只要 吾理會第二d 人點樣諗 ^^8 E: Y( `; V3 E* D
2 ^/ Q0 Q& L- s) `, t- a; l
我牙媽就吾同 ~ 你穿咪穿.. 旦吾好買咁多-3-不要咁?\迷呢

引用:
原帖由 1677 於 2009-11-15 02:33 發表   
! W, l. z1 n" y! R; P' U( }/ I, W0 W& t# J6 D  d
0 }# V! E. L0 s5 T# o) D1 k  s
我記得報紙講過,如果一定要靠異性服裝先會有性興奮,+ h7 L  f' D" ?; b+ j
咁先算係病!
: V- F, p7 {) t7 I# M
8 o( W- e; V; B* w4 e' ^
你已經病入膏坊- -