嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

戴住少女Bra Set去行街買Lunch

引用:
原帖由 silkypanties 於 2022-2-7 13:53 發表   
/ Z: Y# W0 \9 o下次又會再行遠D, 快D再來一次, 好快又夏天架喇
* k' \7 A+ O, _6 x1 t3 a
1 Z% ~$ W' E; u( r夏天會,好現。" ~! |/ L0 _! o2 c0 z: s- k
+ V# A: d# [! ?# |0 X! k
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-8 12:49 發表   1 l4 ^' ?: V. h! X3 X
: p2 u/ Q: b& F
/ O7 A' f: T4 j
夏天會,好現。, A8 b1 c" \4 Q$ ?) X7 v+ F
" F4 N- \4 P# Y2 G- t
(o^^o)
2 r# P# B1 g, W) D

3 I6 t8 e/ D( P- `/ t/ V: ~夏天唔敢咁樣玩

回復 1# Johnlovebra 的帖子

一般般

回復 20# Johnlovebra 的帖子

我果d全部lace款,仲有幾件連身款

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-9 01:11 發表   
" q" z: z: Q. B& y# M我果d全部lace款,仲有幾件連身款
5 I" h$ T4 W7 [' l/ P6 L8 J
6 Q+ r" q! Q$ t$ H應該都幾好著

回復 25# Johnlovebra 的帖子

都幾好,薄墊夠貼胸,我試過入面淨著bra加件風褸就落街,一係入面著sportbra

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-9 12:06 發表   3 |+ W5 p9 f# J' e1 X
都幾好,薄墊夠貼胸,我試過入面淨著bra加件風褸就落街,一係入面著sportbra
( Z: ^" g2 x3 |' @/ j* _
0 e" g5 X# W5 Z: O9 TSports Bra應該會比較容易走光?

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-8 17:05 發表   . s2 n+ O) Y. A1 E& Z. N
- }+ _; r# y7 x) H2 R; C

& r9 v! D9 C3 s& L6 m% O: f夏天唔敢咁樣玩
  }7 Y- D1 Q1 h8 V# L

. n( Y! g) v' x+ x/ s現在天氣,正合適, e9 a  [2 b1 w( f, R* {2 I, F
' K' \5 x) o6 ?* h: [/ I8 W
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-9 16:01 發表   
( D9 L( A' D+ u# B9 ~. c
% d# ?* a+ T. m! J  K
. @: Q: u  {: U  u* b現在天氣,正合適
3 c2 F8 ]3 u. m! n; r' k
# [7 G/ U( |: `$ W8 k7 B( _0 U(o^^o)
! s6 m0 O$ [) N! o8 P. p0 q7 P7 F3 t) l% J$ Z2 f% [+ J# L
係呀,所以有機會一定玩

回復 24# 中國人 的帖子

連身款都有?

回復 29# Johnlovebra 的帖子

夏天 bra 就唔會了, 底底都仲會著

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-2-10 13:26 發表   5 N' F. E' K3 Y- }" M
夏天 bra 就唔會了, 底底都仲會著
9 i% z7 V* }, L  ^2 A

+ Y' D" p# Z" q4 U3 {夏天我都唔會啦,太容易被發現

我多數都喺入面著死庫水加絲襪

引用:
原帖由 SAYA030 於 2022-2-10 14:15 發表   3 y7 R2 {) m9 a3 ^: Z
我多數都喺入面著死庫水加絲襪
; w/ U6 t  e! r/ G0 c

6 H, {! G0 [6 o% J- x: @死庫水泳衣我都有一件,絲襪就興趣不大

回復 27# Johnlovebra 的帖子

Sportbra唔會啦,包得仲好🤣🤣

回復 30# Zerodec 的帖子

係呀,著連身款底底都唔洗著

邊間bra鋪有得一齊研究咁好
1 c2 z! Y' s4 [& o1 X2 b! Z介紹!介紹!

引用:
原帖由 Wing117 於 2022-2-20 19:52 發表   # L7 ~: a& R0 `
邊間bra鋪有得一齊研究咁好
( f7 v2 S0 G5 ]3 Y' n* L介紹!介紹!
8 |' q% C8 b& L; N, z2 W
0 \# G0 F0 W& K5 y5 G/ y( J- J我當時看的那間只是自己在看Display出來的學生Bra啦
5 s: m  K. L* U- _2 _
. ^$ M' y+ E. H4 e3 q7 Y  i一齊研究的都有,堅尼地城的恆澧不錯的,我也有去買過

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-21 12:03 發表   - k/ t5 U6 d. h3 P5 O% C4 J1 M4 `

( g$ [0 J) w+ n% t5 X! e$ i+ P. J- e
- U8 y& }$ a$ |我當時看的那間只是自己在看Display出來的學生Bra啦
* C$ Y& U" A' v( c2 ?) }  x. [0 R. ?+ r
一齊研究的都有,堅尼地城的恆澧不錯的,我也有去買過
. u2 {$ {2 _* N4 Y+ m, f1 ~

; N( I3 P" H# B# ^& ^; k: G, n果間好似偏向性商店或代購,反而鐘意細bra 鋪,例如 灣仔普樂里同西營盤SOLO

引用:
原帖由 Wing117 於 2022-2-21 17:58 發表   
% w  L# @$ @4 S" z2 \' I- w( A+ f' G7 ?& G' _3 F

$ l. ]+ Z$ F1 N7 h5 R& ?9 n# X* J, s果間好似偏向性商店或代購,反而鐘意細bra 鋪,例如 灣仔普樂里同西營盤SOLO
& O3 U% |* {+ O# |0 t% R  E7 i/ d2 x  X; r9 @
恆澧都好多Bra賣,普樂里同西營盤Solo我都有去過,可惜少學生Bra款,所以就唔太適合我