嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

求教如何將100%麻甩佬變做可以出到街唔畀人發現自己cd

引用:
原帖由 noel 於 2021-2-10 18:13 發表   
. C1 ^! c+ f: [% ~( Y想一步到位係無可能,就算外表ok ,行爲舉止成個麻甩佬咁,一樣引人注目
2 y! S! ^/ S0 D" z$ u$ j
# E+ k1 T) ^+ q7 O似乎都係要繼續做麻甩cd

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 19# 男人最痛 的帖子

依你的高度,真係要減到60kg以下,才似一般女士的身形哦!

引用:
原帖由 男人最痛 於 2021-2-10 23:34 發表   0 S# o1 c' _0 T' j) \; _9 z. o
$ _5 z8 F$ w3 \
8 D2 F1 M/ C: y+ b3 y* N$ A8 \7 ]" r- J
認同,但又唔使減咁多呀
7 t' G1 I4 L3 |# V6 p
8 U# }! @! ]0 y9 J4 a170/60都係歐凱惇身型 , 都仲橫橫地  W, m1 {0 s. H, J6 O
唔想俾人發現又唔想減. K; j: Y; t# Y9 w
劇本再落去就係同屋企人住
0 X) b; V. q& r7 N唔可以呢樣果樣8 G2 J/ e- I( q4 G8 m# A+ K4 b

- Y, U. j4 W- T9 h! `/ G

引用:
原帖由 男人最痛 於 2021-2-10 23:39 發表   
, P2 @- l- \7 g. t5 Z2 o  O
$ D8 C, A: y* v
% W( K3 u& e5 g* k5 M最缺就係錢,如果大把錢就可以請人幫手
5 k. V& p! i' q' S$ o9 L( v: O6 g其實都未必關錢事,行為舉止嘅嘢唔係錢就解決到
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Nanase 於 2021-2-10 23:53 發表   
; @) `9 T+ I5 i7 i' s! G( p9 {9 X8 v9 g1 z7 q/ ^' `
5 i" X2 l! Y3 j: X3 ]$ n) t
170/60都係歐凱惇身型 , 都仲橫橫地2 U/ f9 r2 q/ s$ Q# A* p, T! F7 o: G
唔想俾人發現又唔想減
6 X" G2 \- \/ r劇本再落去就係同屋企人住
" y* a: Z8 K9 h: O4 \9 ~唔可以呢樣果樣8 S4 [* D1 }( A0 @( ]! F
# R! ?9 N) l1 C9 |, ~* W. J; K
1 B4 p  L3 _6 C
結論隨時只係徵文比賽,去到最後咩都冇做到
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Nanase 於 2021-2-10 23:53 發表   
4 Q0 j4 U9 f( L5 u* d: t' C/ y% g' p
8 c. p3 D9 t1 ]% D' X, ]! G9 Z' Y7 `( |4 e7 S8 H+ \+ j
170/60都係歐凱惇身型 , 都仲橫橫地
& c- ~+ g( ]" V& o8 ]" }8 Y! A唔想俾人發現又唔想減+ ?* g* M4 V- d3 [$ J
劇本再落去就係同屋企人住
5 M! E, {9 s" }' Z) c  M6 V# T2 w唔可以呢樣果樣
. w% p) a1 m1 A" B
4 v+ u5 d* K2 Z/ L6 ]4 h
7 s& `6 n# d, J) T唔好咁啦,我之前貼相果d都係170/65,包括icon果日 XD"
( Y; G9 i! i$ B
8 k" t* p6 l1 m: f! H[ 本帖最後由 Rachel 於 2021-2-13 00:03 編輯 ]
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 男人最痛 於 2021-2-10 23:39 發表   - F+ b6 w3 B' P" ^

) Q6 Z4 w# J8 }# f) [
6 i" U2 V' k) ~8 L最缺就係錢,如果大把錢就可以請人幫手
7 L0 `2 a( A5 e0 M
通常我見人最缺氣質,有錢都買唔到喎~
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 男人最痛 於 2021-2-10 23:34 發表   
1 H. E. p# H* v: U$ i2 _/ r
) Z; G9 o4 Z8 ~! @8 @# P  y) W
0 L! F8 `7 D8 e6 c8 k+ X0 ^% r認同,但又唔使減咁多呀
5 `) Y% w1 h: x) t6 n5 d
可以試吓著啲鬆身啲款式嘅衫裙,同埋唔好露咁多肉,應該ok的

真想,' W8 J) o: `5 f* R% ~) ^' U3 \% \% {

& n/ {; R. {- b; c) i- T定只一次性,想穿上女裝?
( ]% O2 p/ Z$ |: r5 P$ ?5 i5 _% j1 r/ C: U  M% J
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

我覺得未必要一步到位,可以試下中性打扮先,例如鬆身衛衣、窄身牛仔褲、平底懶佬鞋,當然裡面要着女裝內衣。在街上留意下女仔的舉止姿態,覺得自己行為模仿到女仔,就可以帶埋假髮,一頭長髮就係較女性化嘅標記。宜家個個出街帶口罩,唔驚畀人睇到啲鬚根同個喉核,但都要修一修眉毛喎。

我都有175都可以CD,不過係以前輕磅果陣...$ D: \5 o! p( p4 u. M3 I
往事只能回味啊

日日帶口罩,只梳靚D頭長髮加對耳環已經幾好睇。

其實我都係171 76KG~ 今個星期,日日都CD出街~
晴晴是一個Part-time女生,游走於兩性之間去看性別世界。期望自己可以成為向日葵,永遠散發正能量。

其實骨架大橫都好易睇得出

身裁咪就師奶啲。

引用:
原帖由 sexpic4me 於 2021-2-17 22:49 發表   : B+ P9 ~  Z: _2 }! x. b5 i( d+ [
其實骨架大橫都好易睇得出
2 F; c% c  B# {3 q3 \' |& r3 p& d8 p% R) X) Z. Y. [+ s( y
完全同意,所以好煩呢

我都171卅79kg,一樣cd出街影相,身形可以用腰封及衫的大細去修飾下就ok啦