嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

xxxxxxx

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   
& @5 m$ w% |3 H# a% Z" e' \* d! G7 f0 E
2 y  A; V% h, v, O) P* ^& s$ p
我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
2 b  D( _! N/ x5 S
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳 % T0 b1 h+ K# G, w: b  I
填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
2 W# \4 @8 T5 i: j+ b  m( E如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉款& ?" H4 _: G; s* }' f
著上身前一定要落爽身粉,因為果D硅膠都拙手下, 唔落好難著上身,同埋著左上身後果D硅膠同你皮膚摩擦,無落爽身粉好易起水泡的
: T, l/ A1 `9 j到你著住玩左十個八個鐘,就算落左爽身粉都唔係幾易除落嚟,好多時都會戴到出汗, D爽身粉已經無晒/ A. q+ @/ g/ E  u% m
7 D( Y0 W' i4 p
硅膠款彈下彈下真係好過引架 ; Z1 z/ E( {+ E! e2 Z- c% O6 Y

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:20 發表   
- m# y6 R- h/ S  ~https://detail.tmall.com/item.ht ... skuId=4473432382159: {0 f0 O  j; w  Y% F% O" n
' c' B4 T2 n" J5 L; Y/ k
這款o 唔ok?
; E! h) u: G4 Z% J  X$ s" }6 A- l& {$ u6 ?. f
https://img.alicdn.com/imgextra/i3/1771438849/TB27xbVaaAoBKNjS ...
3 r  J, u8 l) F% Q+ m
/ s) K* h. Z+ O. o& G5 p4 Q. h' C' F

* }% v8 ^6 D9 e! z0 N: A“嫒唯她” 呢間我都買過 , 同另一間媛野比較
$ M5 O: C+ ?3 k. u# e% K8 H0 |, n
" r. `, V9 c# W9 C手感 - 嫒唯她 較硬 ,媛野比較軟熟有女人真波感覺   h, y4 |' {6 k7 D) R5 F* ]6 s
視覺衝擊 - 媛野比較軟熟,行路都睇到佢彈彈下" c8 m$ Z$ N* ?" u+ t% Z2 }- E
出油度 - 嫒唯她無咩油出, 媛野會出少量油
0 a# ^1 D4 \7 }$ P表面光滑度 - 嫒唯她 比 媛野光滑 , 媛野有類似皮膚既紋理較拙手$ n% Z* y, Z5 x7 `3 u9 u6 T
厚度 - 嫒唯她較薄 ,媛野都幾厚下 ( N+ j6 b% M. n" K: @2 o+ |  W& Q2 S
; j  w6 l3 c0 B  }  x  i9 O& S
$ q0 H5 J& {& F% Q
買衫係要買尼D款 露到胸又唔要露到咁多膊頭

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   
1 a. A& Z1 k7 c/ D6 ~( Z/ b! H/ u# S
! q8 o' b2 }; z5 {5 ^3 i你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
( C4 d1 t6 K3 ]: T填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多 ; V8 b3 C) c" s; E4 L: u. m" G7 x
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
# T. P8 T5 x3 g0 C

1 Z* v6 t3 C" p, e; l' h2 Z/ j$ A# e/ F
wow. 冷知識. R  P3 x, U/ L% E1 J4 t- {
# u% e  ^7 \: {: S
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 13:06 發表   
1 |# a4 `" _* b# j+ T( H5 I0 B9 `
. ~# {; m7 }( U! M( t真係好大真係好大真係好大
2 w3 i9 H6 J7 C$ N  o1 N大到漏出黎
* H9 q% Q6 q8 ~3 q" p' K
  Q' f3 P+ {' t2 _/ {4 ?
似,兩個吹的波波,在心口。
' j6 D( v. d' u9 I1 z% n" {- }; @8 I4 f$ {) a3 c
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

夏天會唔會好熱?

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   
0 x1 H  i5 F5 ]' J  E% C" i1 J# x
; o5 `3 Q% g7 W) s  ~' W( V$ p; g8 R4 X0 B2 B1 s+ ?$ Q# P0 r
我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
; C8 X, H0 Q- G) I/ e9 v/ Q- d5 l
' D% X' a9 k% O4 ~$ B' N1 Z, ~
應該,不滿足,高跟鞋,穿裙子。
( g% R9 z* {; u/ S. m+ D3 t4 o+ S' i4 _
要身材,也是女性
& i: ^# G5 X' ]3 o" I' q9 M0 ^! A: F  U. B/ [- d8 I6 N
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 松鼠狗狗 的帖子

至喜歡看你腿9 a8 R5 @' R9 y& @
如果我腿似你更妙

我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?

好想也要買一個來玩。

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-16 17:30 發表   
3 i: ?) U6 d& ]+ H4 b$ F9 E& h
' _+ i- \8 R8 r3 n8 f" `' s- Q
6 y5 J, t1 w9 G- n7 Y( m似,兩個吹的波波,在心口。( `! F1 p+ f+ M( _5 v( J# P5 z/ _
% N/ h: q3 H/ H; [4 Y& F
(o^^o)
男友話我似三頭怪物 4 P- A9 Y! n0 {# c, c
- J- }6 {) u) c) _8 M' C

( E3 D; m: [- U8 [" Q! P% ^$ }2 j* W, b. o( F& U
0 P/ X' V; w5 X( d0 K, j
引用:
原帖由 wahkaka 於 2020-4-16 17:30 發表   
5 A' U! x( t! T: R% r) }5 x  V8 v% ?- u夏天會唔會好熱?
0 a4 h2 R; K0 J! Z  Y6 Q  a; E" g, Z熱,好熱,真係好熱
% F- {$ h9 n! j* p) m5 i冬天我都要開冷氣玩呀. Q: U9 v2 L7 G0 |; j

* V* R4 K( m( c/ ~$ k3 x+ M* o0 L- b
2 f6 ^" a; w' Z- q! D0 k2 U- R5 i$ r& q! ^- w! r3 Y" N
引用:
原帖由 et0510 於 2020-4-16 13:27 發表   
0 @: @' F; o- ~1 W9 s2 H+ n- N好貴呀
+ B! v# T! P; P6 T+ d$ h
9 A7 X; r( f3 T/ G: Y
但係值得
. V( f0 D  T5 o. `- x: y
6 \  O* C' L4 S) x& ^
) Y; r9 N1 R3 ~3 n& k
引用:
原帖由 powerxxxx 於 2020-4-16 16:02 發表   9 f* l# u& B* B4 O0 \
應該好重
( `2 V3 W6 l1 j4 V. ?: T0 ^4 F; U: |- q戴左重左 5-6 KG
$ X+ H7 u3 f3 U0 V* G) n# {  b' J! A' v9 c# K( {
5 C* L. U; A! k% P0 i. y3 S
引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-16 18:08 發表   8 m! H' v$ K3 S% I5 e/ r
至喜歡看你腿+ j6 d7 I! f6 N( U# k1 I7 R
如果我腿似你更妙
; f8 @4 Z( P7 I( x8 s- g: w% s6 n8 k: k% T
我以後貼多D比你睇 ' a0 n8 y/ s8 e0 G

6 w1 m8 N. D( m% R9 Q[ 本帖最後由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:21 編輯 ]

引用:
原帖由 Kimbs 於 2020-4-16 20:17 發表   
2 u2 n9 i4 a6 g, C3 P" B. D% y8 }我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?
* R, f  ^- w, z4 l0 P* _) k8 E7 R有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假6 g6 a% X4 ^; D- \
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會好好多,戴左會有深深的乳溝 9 o# J" j2 c0 E% p* x* e1 S6 ^7 C
如果你出街著衫唔露, 唔係有特別鍾意大奶,其實買吊帶式或插片式已經足夠

回復 21# 松鼠狗狗 的帖子

上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 16-4-2020 10:32 PM 發表   
0 c7 \$ N( K9 x2 F3 R; O- o% O* r  u. R) W; N8 c6 H, C) c
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
) n  O3 S4 ^* H' r% R' H! \用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
  j3 z2 e+ n" o3 T. S0 \

# S$ C, B/ O/ |& b& d謝謝姊妹您的高見,因為事實上我覺得夾得到乳溝就很足夠,即使著低胸衫露溝都係露真肉,但無疑用義乳視覺效果真係靚很多,所以心思思想買,不過另一方面,義乳很貴,過千元不如買多幾件靚衫靚裙靚鞋,這樣又很像化算一點!哈哈!

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:14 發表   
5 x- X. b5 I, U; B2 t0 N男友話我
1 U4 F- v+ |2 m5 i' K
' \/ P; `/ s, U: [4 o
仲有一個頭,未計,7 D, J6 I% n6 c5 |

+ s0 H$ b8 n% s3 G3 @& y除非,已經⋯⋯
* H2 E4 Q7 g- s# L$ M( @# h(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   
0 O4 K$ Y) ~! S! b6 x* Y2 A0 j8 }# _上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
! z9 m+ P) V. ?; h& A, [+ t& _$ M

6 |+ v# S( j, m" H0 I% k' I! `上身又要,1 O5 e& d/ P8 k& C) A' l: s
下身又加臀。
; p; o# Z0 D/ m1 b; J" K
9 s% `5 T, i; C7 f( |會不會,好熱,好焗
; L( B  H, A1 S, i8 G( M* b$ g9 \3 D# P+ E7 {
(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

不錯呀,不過就算B SIZE都已經顯得很大

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 10:32 PM 發表   
( C' ~( ?- L, n+ t- A5 J; `/ u& v$ x, M- G$ d
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
7 a+ Y) O/ b  S, P/ {用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
% u" p' z# ]% ]9 ?! Y# u

' B2 |9 O4 }5 F好出名既Nicky 都係, 未見過佢真人 (唔知佢喺唔喺呢度), 佢既相都要P 得好利害才可以磨走穿崩位, 但佢會戴出街係佩服的。
Heels Fetish

要漏出來才算是

太大還有內衣買的到嗎?

夠誇張
" d  S  N  M7 }) d( INice