嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

商女不知亡國恨 隔江猶唱後庭花

引用:
原帖由 5438g 於 2016-11-13 21:58 發表   * O+ D4 R( E! q: i: E" p
體質變了  會有那樣的需求 感覺來了 會很難受
5 {1 m( p; _( P& u* r/ j8 g
$ O/ _# c! |# d+ D; k" t+ L今朝又插入, 仲搵個鬚刨尾插入... 好興..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 5438g 於 2016-11-13 21:58 發表   
) ^% C6 A' K% N- B* \體質變了  會有那樣的需求 感覺來了 會很難受
: X" [' g! B- R3 D6 O* L* [/ ~  q( z; T* ?% o9 n6 L; \" r0 [  X
完全同意閣下的見解

引用:
原帖由 watergap69 於 2016-11-16 16:00 發表   
, F9 ~9 p# g, n. S/ C( h7 i% j( [3 R
- j; R& `. g  e
完全同意閣下的見解
. ?4 ^; k, j: @9 B8 }2 n9 {
2 R# \# X7 L7 w9 H& I9 \1 U, k
都係既, 係一種癮, 等同打飛機一樣..

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-17 08:44 發表     _# e1 O' {+ b  l: j

' b6 f6 K! Q1 J- o' H7 c% `9 l6 S2 B/ Q1 m$ ~
都係既, 係一種癮, 等同打飛機一樣..
  A! @# V  J. {+ s: R0 m  A

" |6 V" D; U7 O癮都係正確。3 i" {! A. ^$ ~* x8 l
我又覺得又有點分別的,2 ?9 B5 O$ f! L; H* w) {9 a
打飛機就打飛機,塗點油或潤滑劑在手上下咁chock到射,舒服曬。$ k- M9 V8 [  M+ D: {9 q7 ]
同被那漲滿頂實的棒棒插到射,射完後,後面支棒棒退出來時,6 {+ y4 G5 N5 b
退到“cake頭”個位置難捨難離,又是不同的意境啊,喔

用手指好難自己就
) b# g! Q7 a8 @0 J
+ W1 b8 v0 q- \) y都係用玩具好D

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-17 17:16 發表   
) F8 X4 I/ D: E/ v. {用手指好難自己就! B9 d# b4 g0 d* Z: G4 U

$ g% {& f, g- j' \都係用玩具好D
  V3 b2 {" J' y( S7 [

( r  P6 p3 r' u% c6 q7 U未有機會玩玩具, 暫時用住手指先.. 我亦唔想搞到個屎眼鬆晒!

肛塞一直塞住先會鬆! i# i1 h1 M+ T
用男用G點按摩棒可以玩果陣先插 所以每次都唔多過半小時( f: T$ v% u# [5 d# W' }
既唔會痛 KY又唔會乾

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-17 19:38 發表   
# r" U, R  I( j肛塞一直塞住先會鬆1 i) n9 }0 i+ z5 A4 I5 y! F
用男用G點按摩棒可以玩果陣先插 所以每次都唔多過半小時4 `: P! f& l/ p0 `# M" \
既唔會痛 KY又唔會乾
; R* s" F. W' Z  `5 K) G) P" i8 B1 ?
好... 有機會我買支黎試下先...

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-17 19:52 發表   
4 q1 a4 D( W* d! Q5 q7 _3 r" M
9 y% v2 K8 _. Q; D3 M0 f7 h$ Q
1 d7 i2 }# l# f$ ^$ K, d好... 有機會我買支黎試下先...
- q: q) q2 v5 }# x, L6 B( s
. r. v1 T3 [' u6 Z9 Q+ @: m6 b- H1 `
哈哈,已经上瘾了吧,小心停不下

用G點按摩棒

後欄哩家野. h: `: _8 x3 ~# w  K/ m: |) S
有D人天生係要比人通架

引用:
原帖由 watergap69 於 2016-11-18 10:44 發表   1 I. h3 _; n9 e3 R$ l2 j5 b9 A; ~
後欄哩家野
% U: u! R  E* B9 x& S有D人天生係要比人通架
8 q5 P2 m+ b7 w% u+ j/ o
' e+ x* p5 I* x- T0 e: Q自己後欄, 自己通好...

妳慢慢就會變架喇
- @4 l+ Y! o# J2 Y5 ]0 k9 [到時妳就會不時都想比人通加喇

引用:
原帖由 watergap69 於 2016-11-18 15:36 發表   
! D, M6 t% `4 P+ l妳慢慢就會變架喇
0 b% v; s! S- R2 o, T% @到時妳就會不時都想比人通加喇
* r# F, Z5 S, e4 ~( I( ]  [# B+ w( Z
3 |3 |9 c0 V( K' G& C: p
過來人,係唔同.. 不過我呢方面定力好好.

用過玩具已經返唔到轉頭. u+ g$ o( ^! M& ]
而家間唔中就會用假__玩後面9 J! P4 A/ S+ i0 N7 V+ c- w
唔係玩得太粗既話,唔會鬆既

引用:
原帖由 bonnie95 於 2016-11-21 23:19 發表   
' l. [5 \! S3 `2 H/ T用過玩具已經返唔到轉頭
5 e4 o/ z# i5 v  w/ }# ?而家間唔中就會用假__玩後面" Q/ i$ c) y* c0 V' \9 o
唔係玩得太粗既話,唔會鬆既
9 L2 e6 H% B7 Q, P' v& t5 ^* A/ O, X% R
我有心思思想試, 但呢一刻仲未過到自己.

引用:
原帖由 bonnie95 於 2016-11-21 23:19 發表   8 O, r5 _6 z( Q( @1 z
用過玩具已經返唔到轉頭
6 H8 |2 I, N9 W! u# G! T, q+ E而家間唔中就會用假__玩後面
& y, Y) i& Y- L& b唔係玩得太粗既話,唔會鬆既
1 G3 f5 i/ E4 w5 h4 O
8 |9 |! W- S8 W$ t' R
又“UN”又“搖”撬兩撬
+ j$ r0 f" {/ p8 X7 ~與假陽具相約在菊花

引用:
原帖由 watergap69 於 2016-11-22 10:51 發表   / o8 X* j4 [1 ^7 Q# N1 x8 e
- r; _4 J& e, C! b5 @* w
+ h1 c) @5 R- P5 @
又“UN”又“搖”撬兩撬& @  ^# e5 ]. y  A7 `+ x
與假陽具相約在菊花
) f8 p( T# E+ P$ n' Q
最鍾意慢慢坐落去 由慢至快咁un

fun factory 有隻按摩棒...識得前後郁架....

引用:
原帖由 sadm 於 2016-11-24 15:28 發表   ; ?, O- N/ L0 F; Z
fun factory 有隻按摩棒...識得前後郁架....
/ V* j+ x- A  v果支好大碌,雲妮未開苞會痛死4 ~; c# V: N' X# ^. ?# w( i! g3 J
btw 我用FF既伯爵都幾好玩