嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

制服+加多張著上身影"34

回復 18# uniformlover 的帖子

仲以為真係有得買添....

引用:
原帖由 uniformlover 於 4-5-2014 01:09 發表   3 C5 |& f2 R4 f' @
平時見佢著住已經好想要,有時偷偷地都都掂下佢
  V( w" K7 l. l# z$ S, X
. F1 ~5 x- P. I  \
如果5見咗,拒公司會有懲罰嗎?: o+ J  j; ?% Y+ U% j
如果無懲罰的,可以賣比我嗎?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

回復 22# ZOE.HO 的帖子

有困難了,好似係公司規則制服唔可以借俾外人
8 E& C, j1 h2 S3 Q( q
0 s# m6 i- k* Z2 y% c- O- L0 [2 wPS:我都係偷偷地攞來玩下咋

引用:
原帖由 uniformlover 於 7-5-2014 23:46 發表   4 Y+ p  T$ @: M4 {' F# y1 b4 L7 C
有困難了,好似係公司規則制服唔可以借俾外人
8 ]$ c% Z$ |  l- s# V7 b& C+ ~; p3 C9 c5 @( i
PS:我都係偷偷地攞來玩下咋
2 L) x" w2 C6 }2 [, s# @

% h- @6 V8 [9 F- f甘無辦法6 q" c+ ?5 W, m! |8 k/ L- N' l
Btw,姐姐好幸福

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-8 08:46 發表 [url=http://www.hkcdtv.com/hkcdtv/redirect.php?
8 u. H, M. s* S% Vgoto=findpost&pid=857118&ptid=40592&rpnum=838375][/url]  
, P1 r, _$ \7 s3 `9 a" u
/ V# R3 w8 L% |# S8 O! e2 ^
: C$ L) \; Q4 d* z5 _. D甘無辦法$ \9 A7 L9 P/ J/ S" X; Z, ^
Btw,姐姐好幸福
. U, E( |  N! o/ r
( ~: [8 M2 r0 ?6 u; H算唔錯咁啦
5 {/ B+ B+ K6 A; Z7 g$ M9 j7 T
5 w' `; q0 w" ~8 d0 S  W6 ]/ f3 C[ 本帖最後由 uniformlover 於 2014-6-18 22:45 編輯 ]

引用:
原帖由 uniformlover 於 9-5-2014 01:29 發表   # A% h; i  l! ?
: D, t5 m  O+ u4 x
) u9 }6 |# C  p' F- Y* N4 O! [
算唔錯咁啦
% z# n3 c" \  K" `2 U  C
+ }3 Y2 a* i) |6 B, M9 M% j
公關制服是不是刀有名牌的?

回復 26# ZOE.HO 的帖子

係呀,都有一個好靚的牌仔呀
7 l5 y4 s9 e7 o0 s5 R% f, I% {5 }! J( _

引用:
原帖由 uniformlover 於 10-5-2014 00:29 發表   
5 |$ `4 X/ N9 f; {6 l係呀,都有一個好靚的牌仔呀
) y; D! E: M$ o5 U
4 J1 y. N$ H$ G* q' O
令我更加想得到一套

回復 28# ZOE.HO 的帖子

不過都真係幾難,上面張相都係襯朋友佢去左街 ,攞出來一套俾我著住(著得好睇嗎?)一套影相(PS:佢有好幾套)
- C+ m1 J3 D, s% I事後都幾怕佢知

著得好娣牙!!!引死人

你好好彩有咁機會。。

引用:
原帖由 michaelbus 於 10-5-2014 11:36 發表   ( s7 @) Z1 u$ ]1 ?& O4 E
你好好彩有咁機會。。
# c, T% ~$ \( W+ u

. u; ~3 g' @. l( U; k擒日同挽cosplay行深水保,發現自行仿制尼套制服刀好難

回復 32# ZOE.HO 的帖子

好難做得似?$ u9 B4 W: @5 n: }

0 X8 e* z1 t4 C3 i4 w. q[ 本帖最後由 uniformlover 於 2014-6-8 11:41 編輯 ]

制服

加多兩張著上身的, 反應好先至再加啦% e; r6 y0 B( ^. N; H9 ]
0 z  \: _& ~$ T8 Q" u& ]

呢套正呀
引用:
原帖由 uniformlover 於 2014-4-28 23:22 發表   0 ^; [" c0 t9 `* m7 E7 f. }
大家有無試過著制服呀,我覺得著住成套整齊制制,望住鏡中的自己超high ar% x7 m2 {, C( [

% x+ r5 B* K! V' c3 n9 {$ ]% D& ^- @4 B. p6 e

" [7 l: s  p4 N; |1 I; L$ R0 \7 p0 y: h' D0 \7 N; Q
我最鐘意的制服

點解冇圖睇噶😂😂😂😂😂😂

不錯 仲有冇多的

我都好鍾意著制服,照鏡覺得自己好型仔😍😍😍

有冇圖啊,好想睇啊

死圖了嗎??