嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Deldeldel

引用:
原帖由 yn_hazel 於 2013-8-14 22:48 發表   
, E( O9 l, j  G7 d) P* J
' C% L6 r$ r6 m2 p7 ]無計啦,依家全人類都知果到易買嘛4 W9 u2 q8 Y# o0 p! A2 g2 ~
一年前買過套不知名黃水手百五。0 @3 I; Y, ~6 I, {; |3 s0 c; g
我女友去買,有人仲話去party既買多幾套
( Q# r; y" s# p( y( i) q6 h
/ z* \3 I0 n, v: h0 U) z( B- J/ F但係有人話昌記都會問嘢架喎!
% k3 q) Y; l4 r* @我自已就未試過

昌紀,有些質地都好好
我愛女生,要做女生,女同女生。

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   
: E. D. K8 m( N) v7 o, y& p8 b6 u
! a' l; n% P. O# d
  F3 I2 G5 |3 A; Q2 l# B! }但係有人話昌記都會問嘢架喎!" d& N: G$ n+ a" G! w+ n
我自已就未試過
' {' q( u( O9 \7 f- y( J
我都未試過,佢叫我女友買多幾套去玩就係咁多
8 N. `. K: ?' T& o0 R同hard sell佢d party系列囉

引用:
0 M, G: `& N9 F  h) e
; r* O( i. `- ~, n' \8 G( E, b* Q8 G: z4 x2 B0 a) K6 L2 f
但係有人話昌記都會問嘢架喎!
; o8 N9 o  d, ?4 r% G0 f- _我自已就未試過
& M$ H( a4 g7 C' d8 B, h! ?0 a6 G' x. w" P. g
可能係問你麥野SIZE......7 Q5 S: i  t* O5 `
如果我有女朋友, 我可能會叫佢著手機低(視乎當時季節)或者老同PA_L先生.

引用:
原帖由 willy 於 2013-8-16 18:08 發表   & \, z+ E. }& X4 v" I  @6 B  i
- E5 p  Y# R) X% J7 t

! k& L% r0 y& b* b8 ]! t可能係問你麥野SIZE......3 x, O" T: |  C. I
如果我有女朋友, 我可能會叫佢著手機低(視乎當時季節)或者老同PA_L先生.
$ F' g; u; ^- g2 U$ U3 |

! `$ r% ?5 R- H) u5 Y我係金鑰都會比人問長問短* [+ x  h, {0 Q7 D
問完乜學校再問乜size

引用:
7 t. X# m+ }/ h$ ]4 m1 ~1 a& d$ C% Q3 F1 p

* ~" q7 v$ ?. ]2 P但係有人話昌記都會問嘢架喎!
+ j% t, {5 q" r4 m, H我自已就未試過
7 N" Z  \( W8 N無問喎!
2 J0 d0 T# U0 N( m2 G, G* k走過去同兩位阿姐講要邊間學校的校服與尺碼就得.) u- [, B9 Q- F+ h0 e( b
仲問你夠唔夠,仲想要D乜嘢添.& p7 z/ A6 L2 A9 t1 ?) W

. e5 w  q8 p9 d. _! S3 k9 |[ 本帖最後由 kingphone 於 2013-8-16 21:18 編輯 ]

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-16 21:17 發表   
/ B/ e1 k0 S* `
& J( N4 X* @3 a% F$ M無問喎!
+ ?) X& I/ _$ R( ~; t$ S+ W走過去同兩位阿姐講要邊間學校的校服與尺碼就得.
& n. n8 [/ B1 v. k仲問你夠唔夠,仲想要D乜嘢添.
% T4 j3 n# d; ~5 d, i

$ I2 w! C9 T! P1 K5 C/ D有人話昌記好招呼* K( c; M. I$ Y: k
有人話昌記好難買

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-16 21:44 發表   0 }6 v8 T1 |4 w$ L# C  F

' ]6 V, I% ~. G4 w
) E, O: h9 ~! t有人話昌記好招呼& e2 n1 p) Q) W( v0 L. ]: |& E0 u
有人話昌記好難買
0 J% _5 x, z3 D$ E: i0 m" e我都幫襯過幾次,真係非常易買,唔會問長問短.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-16 22:11 發表   
. x2 I9 Q) m( a! @9 @. u. p) p
& _2 Z3 E) H3 T! p我都幫襯過幾次,真係非常易買,唔會問長問短.
% n( l2 p- u7 V' I9 f
. y7 c* A7 W& O& N8 w/ N8 T
以前我都有去昌記,唔難的
4 i, v5 J$ b5 j  Q) B但而家無去好多年,有人話會問

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-17 06:37 發表   
3 \( ~2 g# a# A8 F3 c; C; B* Z$ e  K; w  J$ s
( s( J; E4 c/ O  T
以前我都有去昌記,唔難的: m1 K1 }9 Y) _8 f$ J& C
但而家無去好多年,有人話會問
& C6 U0 S" T7 v$ b% F娼妓依家發展到去問既情度既話就莫講太子boss們,就連GYM或其它小型商店都會有難度 ) w" [: p  G, Q
我2年前去都OK,係咪其它sis太過緊張所以佢先問呢

前日同朋友開完房,就左去昌記買校服,乜都無問

昌記根本就沒有買的問題
! C: G  D3 I$ ^/ B# ?只是的確, 價錢高了點(比之前), 總覺得有時女店員會給一些比較劣等的貨出來: d0 j% I- ]& ^. e4 d: _
7 W" A. @  T, v+ Q2 Y
打個比如.......協恩size 40的旗袍, 穿不上啊, 頸位根本不夠, 被迫換套真光的...明明同樣是size40 但是穿得到, 但胸口位的扣鈕就很易彈, 不太實及位置有一點不合

引用:
原帖由 shaoshaomon 於 2013-8-26 18:13 發表   
8 k" h  \( Q- b6 B0 W" V昌記根本就沒有買的問題0 d0 a$ W- K& r* P) v& i
只是的確, 價錢高了點(比之前), 總覺得有時女店員會給一些比較劣等的貨出來; b& s1 p& a. R3 m

& ~' G4 F; v" F" |3 ~6 r9 F打個比如.......協恩size 40的旗袍, 穿不上啊, 頸位根本不夠, 被迫換套真光的...明明同樣是size40 但是穿得到 ...
. @0 N$ e  D- N5 }9 x; m7 Z爬文得知娼妓有時係見人開價,我都兩年沒到娼妓購買% y9 Y0 g5 K3 O2 H
沒買過旗袍系列,但是否設計不同所致呢?

回復 10# EarlyLight 的帖子

Me 2
$ x8 [& x- Z( J( R; v自己母校最好feel呢!
; y9 G& _  ~) Y2 I; O不過我中意自己著

引用:
原帖由 cherry7962 於 2013-8-31 11:26 發表   ( K" Q5 m8 T. P
Me 2
7 @& b; r1 Z' A自己母校最好feel呢!& m8 Q4 X6 X+ Y: O4 o- u; N5 `
不過我中意自己著
" g. h7 Y8 M% Y9 r
有同感啊,不過我唔介意一齊著.

如果女友有身材叫佢著旗袍真係幾正 6 X$ V" r" ~& j9 R
如果唔係st.paul系列都OK

東華三院同保良局,個樣純啲

東華三院同保良局,個樣純啲

德望高年級 or 真光

日本女子高校生制服最正!