嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-7-5 17:08 發表   % j4 }: ~, b# o# {* a& E' {$ V6 q# t

+ }( F2 I3 B  e  q& i4 P* T& G4 g, R& t- `! t& O7 g) l
成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good
% h3 f4 q3 _0 b$ ~& J5 l0 t. [$ t, M/ o5 z4 V
我試過同人地玩,比人撕爛我著緊個條校裙,感覺勁正

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 13:52 發表   
* R2 s& e/ O% Z9 L  J' X  E& W* s著好校服後' U3 D& [/ X+ _4 V
用腰帶一邊綁住JJ既頭,唔好太緊
2 G# r4 r% _3 Y+ p  R然後用後拉
- ]/ m# l+ j3 z, z* i要磨埋肛門位4 ]# S/ P6 i/ v4 t- u  y' G- E5 X' }
拉到射為止
$ g. F7 h+ u% J  J' W以前成日咁玩6 @" d, {% M; x& p
而家唔可以,因為JJ比人鎖左貞操鎖
5 W" _7 {( i( E+ m, S" n; p0 d4 ]- m8 Y
下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 18:10 發表   9 a5 Y9 C1 g7 o' b& v
  G3 ?% i/ ?' E! ~
# ?# {4 c" a8 X& X5 ?  w# K# C
下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......
" @7 S. q! R5 d5 |3 q/ Y1 {7 s8 \* ~- x/ A$ g8 h
我都係,我都係打得太多飛機,都係時候要搵個人監管下自己

我想俾女仔迫我著校裙然後俾佢挽多d,可惜冇個咁既女仔

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-7-5 17:08 發表   9 M' g# ]# E- a0 X! Y' D& H
! q5 I8 i/ e' r# k& g9 B
" P& j( x$ T4 [' V
成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good
/ J8 ?$ x# I( V/ d* E# i8 v2 N真係勁hi呀!
; W, U5 }5 S4 {( ]+ \不過就要買過件校服囉.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:05 發表   
4 \+ Y' X9 A0 L: }. O4 P  H2 D
真係勁hi呀! ; g& M5 H0 x/ [* T/ a; t
不過就要買過件校服囉.
, F2 M0 a9 p7 @6 x. k9 ~
4 h" b; m: x0 @3 a4 j* m6 T所以我自己係唔會禁做......

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 19:11 發表   
/ |  @# m2 b) L  M+ a4 @8 ~! f: Q0 i3 c3 D0 F& i
$ G- O. T2 ]" a' s0 D& Q
所以我自己係唔會禁做......
0 n- W9 `" ^0 @* i9 q; Y9 u! s我會過2-3年段時間就會換新嘅,就換的期間就會咁做,之後再買過晒D新嘅.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:15 發表   1 f, ^3 A6 B" u7 E) Z
2 R# }8 Q1 [) V& j
我會過2-3年段時間就會換新嘅,就換的期間就會咁做,之後再買過晒D新嘅.
* z9 i5 e9 `' w0 s$ {* R1 m0 m" X+ h: o  p7 T# b) A7 L5 {0 N
好有錢呀 % a) e% A  a9 j  I$ i
我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 19:47 發表   2 i3 K5 U# u* O5 X

! y( V. L- x* E8 l7 K- o- C0 ?1 b% S6 ~# \& p
好有錢呀
2 N$ w- o. M8 e我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩
) P! C( d4 v! \' r; X0 a, Z又唔係有錢,只係自己擴佢唔到校服嘅吸引囉.
1 m* g7 S- ]# |8 e9 R$ `, S& d2 A! o

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 19:47 發表   ( e- Y; \9 o1 H8 ]4 k$ d8 o
$ O/ t& ~: i. a# d. W$ O  Y
$ P; J1 }. n3 Y! U- \5 m
好有錢呀
! s& _) C, _2 W6 K  s* E我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩
" Q( r) Y/ b' p% s
我的頭像著緊呢件遲D都係咁嘅下場,死在我手下嘅校服已經有10-20幾件,有時會好短時間內撕爛幾件,有時一次撕爛幾件,,所以會有咁多囉.
& `* P% t% T4 i, k3 W, M; M上個星期已經買兩件新係度,準備等著緊呢撕爛咗之後用嘅.( P5 K* q' v( j! c

* w" u2 T6 Z" W- f) C[ 本帖最後由 kingphone 於 2013-7-5 20:05 編輯 ]

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:57 發表   
, P' K" Q7 H6 V8 x
. [9 d, w) t; e3 Q/ T) T' `, k又唔係有錢,只係自己擴佢校服嘅吸引囉.
" E) v# x* L2 C! D& T6 B% _) U- j& a2 N; b* y. x
下次如果你撕爛d校服,可唔可以預埋我,等我幫下你~~

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 20:05 發表   " d& [/ }& }4 U) S' J# g7 S

* T2 m: ~4 o  h2 s7 v8 Z( U  Z+ F, k
# F8 U6 T; t7 {9 U" ^& I下次如果你撕爛d校服,可唔可以預埋我,等我幫下你~~
- U  N* ]- Q4 \
被人撕爛自己著住嘅校服真係極hi,但我想被一個長髮靚女幫我撕爛佢 ,但都係諗吓,實際上唔敢囉.

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 18:10 發表   0 ^( J: W0 q( z/ }
4 F$ ~' v1 u# w6 ]0 a. a2 j

1 d! U7 x. d& ~/ v: j' a$ |9 W下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......
, U- M( l9 ]! D' o/ C5 O& g
; H6 o. ?  x& r# j% b1 y$ P
我鎖左唔關打飛機次數事

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 20:34 發表   
  o. ^' ]  Z$ t, j/ O$ E0 E/ N- }5 q4 ]3 i0 q& _! r/ Q+ Q  {

7 g8 U$ }0 R4 ^+ h* y! s2 X我鎖左唔關打飛機次數事
" I: H% v" _4 l
, G9 P! _+ f6 F4 m0 t! \8 y
好想知真正原因添...講唔講得架?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 20:34 發表   8 d2 s4 p& d  q2 {) W6 u9 R
& w. c3 N/ F3 O6 b% Q: O
- E' d0 P1 Q1 N& P( b* Y
我鎖左唔關打飛機次數事
1 r  ^" b8 Q7 n% _4 c4 S
咁係關乜嘢呀?4 m; g& Q' k% E6 Q
可以講嗎?

我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-5 20:53 發表   
3 E( t- Y" u9 [1 Q+ j我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high
% V. }  J5 Q( L0 j
熱天就得,冷天的話就..........凍死

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 20:41 發表   $ k# H- g( L* h% J

$ {5 G4 j; b0 q
* R8 j4 T7 ]2 t, U好想知真正原因添...講唔講得架?
9 i! X; ^3 b4 A3 e2 x, o

6 H8 t1 u) \) A' W! _1 L: @/ bcd奴比主人鎖住係正常既事

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 21:21 發表   ; f! Q- G$ ?: f# C, p( p1 j
) L/ u- J' |- v9 j$ K
, ?# l; ?, u. s
cd奴比主人鎖住係正常既事
( l5 I  g/ X. X. u" o+ Q

. a& q) D3 J$ N! o, \) \其實禁樣長期被鎖住會唔會有問題. 介唔介意講宜家比人鎖左幾耐?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 20:08 發表   : m, c) l  V& X* W3 S$ v

, r2 Y+ n' G5 ]1 B被人撕爛自己著住嘅校服真係極hi,但我想被一個長髮靚女幫我撕爛佢 ,但都係諗吓,實際上唔敢囉.
# W: h$ G) B8 C
有機會都想試下咁玩~