嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

分享dvd浴室門背後春光+2張太太沖涼前掛有底底

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-23 15:26 發表   " J( w* M/ O) F" h6 I5 [/ h, T1 [3 j# Q

2 j' i" |$ n$ j" a係呀!但有一樣唔比得佢知道!!!
# v5 C, H; S, Z0 L( I% ?9 u擁有朋友太太及別人的胸圍底褲!
) x8 d0 X9 h; `; Z6 E0 c* [) `2 n慢慢調教

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-23 15:35 發表   . Y. K6 h6 f4 h: {: n" l
. d/ m3 a$ N1 E% C, g' }
女性內褲一個碼,如果身材相差不太大都合穿著,唔會知道,& F& ]1 a, s6 L& v6 b1 N4 Y
我新年在朋友家中團拜所取走的內褲顏色,款式正與太太一條較少著的差不多相同,
4 U3 z0 Z' d5 n; q- l$ l適當時機我便掉換給太太穿著,因太太少著,對款式細節不大注意!
2 [0 C& x2 j' `, Y- ~' X  |7 _# @4 e6 s師兄又有機會興奮

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-23 18:26 發表   
' g/ I* Q8 u, k. k
7 `) o( V$ y* h# e4 s, Q! Y+ m6 |有冇叫師兄俾意見
* ^0 e# V) y! ]% {
有,周時都問我喜歡穿著那一套胸圍內褲.但有時我反叫太太自己決定,( U' B) D$ p" t% `" ?
樣我打開她的衣服時,令我有個意想不到的款式,+ u7 @" X9 N  [- ^& y1 i
由其旅行期間在房中的氣氛更刺激!

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 09:08 發表   8 S$ G1 l/ C' V
  c7 C. Q' O7 }
有,周時都問我喜歡穿著那一套胸圍內褲.但有時我反叫太太自己決定,
( F) s: S1 \0 v% {# a$ v9 ^樣我打開她的衣服時,令我有個意想不到的款式,; O% b- n. ?. M  C
由其旅行期間在房中的氣氛更刺激!
+ _7 H/ J) V9 [3 s不過我相信最終師兄太太都迎合師兄口味

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-24 13:32 發表   0 m" X7 _4 v& t$ y
4 |2 I9 f# y! C& t7 {4 o
不過我相信最終師兄太太都迎合師兄口味
( J+ V, ]% N  L8 w
對,太太所買的都全部喜歡,因知我的口味,要性感,款式靚.

今明目張膽

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-2-24 14:02 發表   8 ~/ X3 P0 o& q
今明目張膽
. ~# Q  |. ]5 x$ \& i% Y/ [5 c( m2 }
冇問題,以現今,其實都好普通啫,好多人都一樣喜歡,) M& T7 x, r: m) K4 D' v
但唔出聲在自己心中,還假道學地非以.

天啊好棒的VEIW~
9 e  u! M. W  q- v5 {想必你跟太太感情一定很好,情趣好的無話可說!!

引用:
原帖由 gemini27 於 2013-2-24 14:33 發表   
5 s! ^" N+ q$ {3 j* N  S. b1 x天啊好棒的VEIW~
2 P" {$ b. |. R; h) {) U8 J想必你跟太太感情一定很好,情趣好的無話可說!!
: T! X: j# x: G( m% T* v) R, [4 `真的,因為能夠不用隱門,互相信任,與太太是無所不談,不干涉私下喜好.* c; E3 K! P  P" r& y( G

9 N; }: J1 x( o8 L1 v7 V) L9 h[ 本帖最後由 dvd750igm 於 2013-2-24 15:40 編輯 ]

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-23 14:53 發表   4 c# x- C; S/ }0 [8 o  c
9 F' ?' r% j) y- W
真的?你太衝動了,可能到時見到真實撫摸到時,4 l5 [, c/ D; p+ N# K' J
會令你無法忍不住而射了,希望你夢想成真.
# g* Q1 Y$ l" C) R" ^
. a( @: g8 R7 j$ C3 m+ Jㄎㄎㄎ
6 B5 r# s" E1 Y我一定會拿來射
6 c; F( S; T( O$ @$ }; b1 N* t# F會每一件都射完一發再出來

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 13:59 發表   * G8 H/ `0 X- H8 M

/ m0 Z% k* z* Q對,太太所買的都全部喜歡,因知我的口味,要性感,款式靚.
$ x, e  L: q2 J7 c( o" f3 l
有冇師兄唔鐘意的口味?

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 15:38 發表   7 M# _# s9 B# a; S( a
0 ]2 z( ]! V3 D" X* h$ G8 o: {4 I: u
真的,因為能夠不用隱門,互相信任,與太太是無所不談,不干涉私下喜好.
# i6 o. i' o  [/ n8 m5 I9 h9 p+ E9 V
模範夫妻

引用:
原帖由 戀胸罩 於 2013-2-24 17:43 發表   " I$ A1 T' ]: ^! K8 C1 J. J& ^7 ?

6 `4 u' a4 F, i) |. C! V9 o4 z+ l$ E8 i# v6 c% _& Z  t6 q; v
ㄎㄎㄎ ) C# W2 r: s* [7 n7 w
我一定會拿來射7 @+ n4 A" a, S0 S
會每一件都射完一發再出來
) v! {, N! ]- u" O# B
小心身體受不了

這麼美又性感的胸罩內褲
  K& q( h; I8 y3 _" k* U9 \; c; n我願意

引用:
原帖由 戀胸罩 於 2013-2-24 17:43 發表   
7 u. Z8 F" M2 @0 _1 _2 L2 N9 V/ F3 }
  {- O5 }4 n9 M/ w2 A0 _3 v% [, R$ u. ~1 ~! \2 x
ㄎㄎㄎ ' N# v6 x* t8 g4 W" s; V
我一定會拿來射$ n! ^' J% P: Q, [) D* s  W: W6 Y0 G
會每一件都射完一發再出來
. e9 x2 d) W2 g" v嘩!之後點呀?搞到咁!度度都精,太太知道喎!
" U% u( b4 \: Q8 w7 W3 A- ~( u+ h3 ^! b

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-25 07:54 發表   6 }# Y* a! w7 v: Z- T+ W
& E7 m( P/ X! L8 D- t
有冇師兄唔鐘意的口味?
- \+ g, m! E8 R, f
間中都有,太密實果啲.

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-25 07:55 發表   
* E" ]7 i7 e9 i  `; s% E3 U8 r/ P/ J0 J
模範夫妻
) ~$ K. g& {+ M7 l
自問,我倆的思想已踏入最高境界.夫妻間比一般更幸福開心,
/ b. R# \( a: y所以有好多朋友都羨慕我倆恩愛,但不知道什麼方法能做到呢?5 Q( [& |9 i9 [
但我倆又唔講得係從性思想為出發點

引用:
原帖由 戀胸罩 於 2013-2-25 10:01 發表   ) i+ X+ `  f, o; P
這麼美又性感的胸罩內褲
& z- ^  X  t: a我願意
# ]: d. B- y7 \7 H2 a已把不能公開你要的發到你fb內,請往收件.

好多好漂亮的內衣
2 @5 O( @8 m7 E" ^最喜歡左邊數來第二套黑色的

挖~真是多啊!!* ]( f& q+ m8 T( A: X
可見你有個很棒的老婆!!