嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

被誤會

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 00:51 發表   / d. v( c, a$ p  ?: w1 v
! L# s8 _' D* H, A$ E+ X
& p$ \# s" T3 v
我訓覺果陣都係!
& W1 R$ B8 ?- v# r7 \) `yeah!give me 5
* V$ V$ ]/ W/ T! L% M2 U
Angela姐姐自爆了@@

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-4 01:05 發表   
2 S; Q* E- t1 e8 E- M; K8 k% O" I
' S/ {& I/ n* s6 s: e  m3 X* YAngela姐姐自爆了@@
# z: H& q- H) {2 y3 x
講之麻...又唔係自貼* D8 a& |$ a& v. g/ T6 T4 W8 ?8 b! ~

( {* ^, L. J) c0 A- h 你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架9 l; K  C; U2 m6 v' P- S9 u
蝦!我唔記得睇過邊本雜誌講既
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

受到警告

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-3 14:23 發表   
( R9 x. R( X, f' E, R% P3 f- Q2 }- D0 {. G2 r- a
由細到大我係屋企都係唔著架啦
9 Q* v+ v1 F8 l5 G有咩咁可愛呢XD
* i3 H; v# O! m5 V" Y
我又要心儀唔著底褲交收0 z8 m! m, s4 o! ?# t+ l, T  K
XDD

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 01:15 發表   
; M# {7 B* q) g; u8 d$ u' e& N: D% S% r+ B/ u
講之麻...又唔係自貼
+ P  O: H) [. p$ H2 C
4 F' T) T; T& ]9 a. C4 n' E) E 你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架8 E3 i7 B1 ^4 u4 b4 S- R
6 f3 f& R, g: V3 B4 p
' Y7 p, n3 R0 ]# ~
裸睡, 係一件好正常的事嘛! 支持!!!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 01:15 發表   7 b8 }- w" `1 N8 ~

' ~! F: q2 j1 K; @, H, x# y8 l 講之麻...又唔係自貼2 z0 D* v: [/ z! n
7 C: u4 X- [; \( X* o9 W* D# I. [
你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架
( t6 g& C. ?' d. q8 s% j7 I蝦!我唔記得睇過邊本雜誌講既
$ L  y" k  J) K4 n
自貼自貼

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-8-4 22:51 發表   7 s8 I& M7 D& U. Q( S8 l, c
/ B* o' o4 T/ ?3 B
我又要心儀唔著底褲交收9 S. q4 S0 M* W/ E3 v/ {
XDD
! s2 d/ V" z, F
睇下我記唔記得啦

知道自己做緊咩咪得囉!
* O; ?& n) |2 i5 u; u' G唔洗理人講咩!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-4 01:04 發表   * k1 k$ C* l7 a2 ~
8 Y1 D5 g* u: ]7 N9 a7 J: b2 y0 W

" t' E9 B$ m8 ^- a+ [心儀絕非大叔啊! 有幸見過她的我可以証實啊!
! u- o6 r" z% W$ }+ h- H5 L' E' j& Q$ A
w...其實你係誤信某門講ge o野... XD!  y9 t# {4 e* d3 `; q6 R9 d) X
8 ^$ j. R1 {: e1 ?
引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 01:15 發表   5 V. a3 l- ?! |+ b6 q
. W( u7 f# _) c
講之麻...又唔係自貼
  L% A+ m" B+ c) o! I* [& ^# w2 _( F& q, ~5 b
你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架9 T# t9 _- ]0 m
0 b6 ]! d' h; M8 S) c$ j* @8 P
, s' o: W0 A" o  Y- Q3 ]* z! V0 s. \6 N
最少會一除衫會有想訓ge意慾先..(自已覺得)