嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女僕咖啡店 搵男扮大旺

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-2-25 22:25 發表   
( A+ [  D# s- b5 j香港人成日都話男女平等!話反歧視!其實心中都是不平等!歧視!香港人下多幾個世紀都一成不變啊!
' l1 F; w% _. `1 l; @. G唔知香港有冇反串女僕咖啡店呢?好想見識o下!唔知係邊呢?
. ]" l2 }" V. |. w

" I: t( y' \: n1 H' Y$ c' Z' l8 W7 F/ G
2 |, U/ p: x3 @=.=我都想知!!6 b  b' d+ q/ i1 k: h/ C$ ~% v
之前有D COSPLAY cafe 旦 沒哂!!..% S+ ~+ o8 @7 ^
" B& ]: s9 J6 w
偽娘 就未見過 -3-"
: ^" X+ P- e! B1 L& U! u" T6 {& E. E9 @+ z* n" ~2 f! |8 e
如果有一天中左 6合o -_-有錢一定開xD" [迷聲:你發更夢?] -_-"

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
如果香港有就好啦!
4 |, `0 V. M( U不過可能好多人唔接受

+ ^$ R# L  U, D' ]/ T" r: W不知道台灣會不會有說- D" o) Q, U- i1 S1 L

- G0 {, r4 w8 f4 M. @( G

就算d人唔接受,起碼仲有我地呢班姊妹接受同支持!
& Z; C* o5 z% P  P+ h5 R  L) A3 b0 [. G$ [+ F6 C! f$ X6 F8 e
引用:
原帖由 blueblue00 於 2010-2-26 18:26 發表   9 h- `2 U! z  z7 o9 m! O
如果香港有就好啦!7 s5 u$ d  F5 |+ D) ~
不過可能好多人唔接受

車, 接受唔到咪唔好幫趁啦,3 @" ^! @# @. C7 T
唔好又去邊道邊道投訴就好啦

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-2-25 23:01 發表   
8 _7 X. \- n5 t2 j/ I8 d/ Z
; E5 j! R2 M& j1 ]0 L; S! d6 O. V4 \. F
係呀,我呀媽見我d頭髮長少少都係咁叫我去剪!
' C+ v0 i+ a4 m! S, ~9 ^1 R

9 \$ q* u7 p$ L: r! C7 f1 r我有一排留長頭髮(唔係為左CD), 成班阿姐級既人走黎同我講呢講路~, ]6 v. B  H0 F, `/ Z' f( C
又話男人不嬲都短頭髮~ 我話"下?! 你睇古裝片D男人幾長~ 你叫孔子剪頭髮先啦~"
! l, k3 R; Y$ F5 n9 Z中國男人不嬲都長頭髮~ 係推翻清朝先剪辮之嘛~ 好多野根本就係佢地講晒~

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2010-3-4 00:39 發表   9 J9 Q" m2 M. Z
2 |4 Y5 f2 \' I2 l4 U! X. x3 C

. B; z2 I! O: v: n3 V我有一排留長頭髮(唔係為左CD), 成班阿姐級既人走黎同我講呢講路~
2 ]9 ?# Y9 k3 P又話男人不嬲都短頭髮~ 我話"下?! 你睇古裝片D男人幾長~ 你叫孔子剪頭髮先啦~"
. Q; q" o2 W9 t中國男人不嬲都長頭髮~ 係推翻清朝先剪辮之嘛~ 好多野根本就係 ...
- P( x. ]7 W$ s$ P- _, o
6 y4 Y$ {" y/ M2 B' w$ a你叫孔子剪頭髮先啦~"
. |2 L& j' o0 M9 Z' a% q+ f2 _2 p中國男人不嬲都長頭髮~
9 \& p  {8 a; m7 q8 w0 d講得好~!!!!

引用:
原帖由 kittykiki 於 2010-3-6 15:16 發表   & r4 T3 U) t/ c$ ?' ]
  b7 ]! V3 i! T' a. Q. }* Q0 r' I  ?
) H+ b- y+ O* \# |! Y9 p
你叫孔子剪頭髮先啦~"
, F  p! Q, ?5 i6 c; m' s) r中國男人不嬲都長頭髮~
  C9 e& Y" Z4 e  h8 y講得好~!!!!
# E* ?; O# M8 u+ i" p5 z8 ]3 Q$ z簡真係精句呀!!!