嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   7 q' ~) w0 A) \& y( ?
穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨
5 L6 s0 f. p9 I# [1 i$ J; z# k+ ?4 S( ]( Y5 ?
好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
$ d. J) y4 c" m4 k我都係咁樣自慰  好舒服 (>人<;)

引用:
原帖由 willy 於 2014-4-12 23:26 發表   
1 m" T+ V4 J/ Q, |. d8 X
) E6 v9 `! S# W& x
3 B7 T* q/ E8 W$ l我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....
5 x- L, {5 K% ~# m" G! @
點解會無呢?

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   & I* @- P, Q7 X9 O, l( W
6 f" |' J4 S. H
! p0 H3 [. w* A! V好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
, ?% r  d" W4 d7 T
是隔住校服定係無隔嘢就咁將條JJ磨?

著住校服, 幻想自己比人打劫, 比個賊綁手綁腳, 膠紙封口O黎自慰

引用:
原帖由 kingphone 於 12-4-2014 21:26 發表   - c/ F3 i4 ?; T8 E/ ~/ j' ^+ ?' o0 g
/ D+ p+ |( [7 e- o
買到蒸氣熨斗囉
: ^. [: h. c# h7 D- |5 E8 o) k- J) k0 B# ~+ C7 M
打直刀可以熨果d?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 willy 於 12-4-2014 23:26 發表   , {2 d  f) O+ t; Q+ n

" ?0 {2 O# E% N" Q4 w1 M8 L$ v; b% Y! p
我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....
4 S1 M6 f! L$ R$ n
. N. _& J( m! k" X. `2 o
姐姐挽到甘勁!佩服牙!旦帶甘多女生裝備上大陸會煩嗎?

引用:
原帖由 bb0630 於 13-4-2014 00:13 發表     \$ ^1 }  B/ B- \! i& I" f
一邊用震旦一邊對住鏡打飛機,每次想射時停一停,累積幾次先射特別high,有時我仲會錄低成個過程回味
/ B5 m3 o& a( _; Z
$ k) [0 l& t- r0 f
我cd咗刀會對住鏡打飛機law3 w7 h0 U, B+ D" W; S) ~
有時仲會射落塊鏡度

引用:
原帖由 hehehe1402 於 13-4-2014 00:29 發表   " p- L1 q: O8 F0 J, Q1 ~' j$ O
: x# x% a& m/ S) ?0 f) `7 q! _$ r$ T) u. N! p% h6 J% J: q$ v/ y
好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
4 ?) U9 [- C6 m姐姐刀鐘意去後樓梯挽wooo

引用:
原帖由 kingphone 於 13-4-2014 20:31 發表   
* L+ y+ `) \/ S4 D! H4 @% d& y$ A2 C, a, p, p2 g
是隔住校服定係無隔嘢就咁將條JJ磨?
6 Y6 W# ^2 a1 L! K8 A: A

5 ^% j; v& p% r  f/ \7 J5 c: _我系後樓梯就甘攞出泥

前兩晚試過全套校服在浴缸
9 l1 o. x$ [1 g6 j4 w% a用沐浴露慢慢倒在身上0 S' E9 V" w% u/ T6 F, a
感覺一絕

我會幻想同其他姊妹玩,幻想俾人推車,不斷呻吟,之後一齊射
, _( r! V8 h. Y, e  |; @$ D4 N5 g唔知有無機會呢
; a. K: i2 ]* f8 m; c' q$ b. r3 j
7 o$ Y* ~3 G! @: M8 Z[ 本帖最後由 serene133 於 2014-4-14 20:44 編輯 ]

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:36 發表   ! F1 D% l8 ^( B* i: q- {
& [! I3 v) `: H. D0 ]
% l3 X0 f' g6 _5 P5 a, S
打直刀可以熨果d?
" g8 o: ^4 o$ {8 O+ }) f- y8 d5 a, s' D
係呀!5 \/ r- X. N) c6 T+ L
買返一個用啦!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-13 20:28 發表   , Z5 z. B  Z4 P- y! N) R: J: i

+ ]- [3 W% D9 h2 o* K) ]7 s2 K# S點解會無呢?
* B8 h$ u1 [% ^3 i
) T$ l; u- N. m( W: N3 `4 @呢個係私人原因不便透露; 總之呢件事係好唔開心 ) q6 Z8 \. `& K( S

h3 \& E; P% N. _) ^" U9 x. W
引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:37 發表   3 y4 J1 I, {/ f* s0 s* U5 g
, N* c. S# w& n9 V
1 u# x$ m5 a3 H6 F- i0 F: Q" [
姐姐挽到甘勁!佩服牙!旦帶甘多女生裝備上大陸會煩嗎?
% v+ k; z3 a8 V( E9 o5 x
; s+ w9 F7 Y, _% P' M唔算煩因為我只係帶左套校服同學生BRA上去. 始終返上去唔方便帶太多野........

引用:
原帖由 jacjac 於 14-4-2014 20:26 發表   
6 d; l# K. L7 C前兩晚試過全套校服在浴缸
8 r. L7 C0 V. z# m( y用沐浴露慢慢倒在身上% L- Y# d1 ]$ X! U" b
感覺一絕
+ O! \9 H5 F4 F( A& T
+ C* _2 S6 h; ^, o! @1 [- ?4 ]
姐姐家中有浴缸!我無牙,無得甘挽

引用:
原帖由 kingphone 於 14-4-2014 21:57 發表   6 T/ D1 U: [$ V0 g
5 s6 J/ ~) i; w8 q( w
係呀!# a$ w9 i8 U7 E1 K7 u. x
買返一個用啦!
7 y. H( S, a6 f' Q! [/ U) b2 o7 U+ S* ]
等我放假娣下先

引用:
原帖由 willy 於 14-4-2014 22:39 發表   
2 @1 j. E# q. ]. \, y  Y" Z
- p: ^/ N5 N, O$ ?$ e
6 M9 }% k1 ?% X$ r呢個係私人原因不便透露; 總之呢件事係好唔開心
! Z3 r" }, N! v8 d. S6 A9 ]
, r* U' M) Q( t* q# D: Q) A2 A( }# s6 c

7 {: _: f+ F) H* ~& l+ c唔算煩因為我只係帶左套校服同學生BRA上去. 始終返上去唔方便帶太多野........
$ G* n3 r7 j7 B7 {1 {0 w$ p+ m$ C. J1 g; ?* ]' F  U
旦系我出佳cd要帶好多裝備

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-14 20:26 發表   6 i% i/ T" x% ?7 s( [( f. r" ~. O: ~
前兩晚試過全套校服在浴缸
$ E/ y7 Y% S" S用沐浴露慢慢倒在身上: X  a# V  G) Z! i
感覺一絕
9 c1 m- b$ |6 e9 p  B( C
我試過好幾次著住校裙,再用沐浴露淋上JJ,再用校裙包住JJ打,, a: K/ R% C; M' j# P1 _  ?2 E- Z
越打越多泡,當俾JJ沖涼,乾淨晒

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-15 19:32 發表   - v- J. u. z# s4 ^5 H) C5 e5 H
2 u8 u9 D( M; @
我試過好幾次著住校裙,再用沐浴露淋上JJ,再用校裙包住JJ打,- @- f! j" a! }1 }/ ^; y5 O
越打越多泡,當俾JJ沖涼,乾淨晒
; Z6 |. {- x7 Y, @在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的1 {! x- B( n; P) h1 D$ V# I9 w9 J0 D
那黏黏的貼貼身的感覺很難形容

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-15 20:11 發表   
# Q9 B) A9 e% ]8 b4 d! K* M; g* H! U" S- Q5 t, U) m
在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的8 ?' I7 @; `* ?/ H. k# h
那黏黏的貼貼身的感覺很難形容
  Z) w  H- T2 k( H( a
等我呢幾日沖涼時都玩下著住校服,然後倒沐浴露上身,一舉兩得,又可沖涼又可洗埋套校服,3 w" n9 L" \4 Z1 a# P
唔知可唔可以影到相,影到的話放上來俾大家分享一下.

回復 219# kingphone 的帖子

哪時候要分享??很想看看