嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 kinkinbb 於 2014-4-9 22:27 發表   ) W! I, \: |2 d; N' [2 I- g
最近我晚晚著校服訓=v= 舒服到=v=
6 U) ]" C, \# p7 e
你就好啦!

引用:
原帖由 kingphone 於 9-4-2014 22:05 發表     J, O* l8 T6 D" x, ?* Y

$ E% }/ O5 K" v著住校服來訓,我好耐都未試過,有一次帶埋套校服返大陸,著住訓,點知當晚就發咗個綺夢射咗落著住果套校服度,唉!.............
& O4 _* S* ]- p/ U, P) B+ {8 \( D% q; G/ v# m6 `
耐5中一次la( h6 y' Q; ?$ ?7 y8 q1 u0 U4 c
著泥瞓第二日校服就巢哂㗎la
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 kingphone 於 9-4-2014 22:06 發表   
! j2 d" t8 E( I; {$ u6 w2 @
0 _+ x  h$ j0 o# e- x  l# f$ l) A2 \; m8 M

, p5 m7 {) D- f* T/ i* b) s" R- W2 p: r
- G! Y2 B# z, t2 q! F1 [8 T
無錯,耐咗就....................
1 ?' ]( ?3 P& ~, j! a/ o

3 |- |; p+ q7 v7 @' e4 W我有套保良射咗無即時洗# a1 j8 _0 a; C* z% @2 m
結果黃咗洗5返白) G% Z% F7 w# I; V
而家套校服淨系用泥射

引用:
原帖由 kinkinbb 於 9-4-2014 22:27 發表   
4 N& ~5 H* S! {, T8 V) l最近我晚晚著校服訓=v= 舒服到=v=
7 Z  S2 f/ j5 q" r) z
7 B: d0 y/ b8 Y# n1 s/ t) s" M金記出的校服著泥瞓更好

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-10 09:14 發表   6 E8 V* T& Y% z6 n% X
/ |/ w% N7 m# k1 G

% W# [% W" z! e& ~& u耐5中一次la
( s1 c2 X4 ~/ g2 O7 o著泥瞓第二日校服就巢哂㗎la
: ?0 \! A6 W) G  U; }, K* _巢晒可以用電熨斗熨返平佢囉

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-10 09:16 發表   
# a: N  t+ s" O! N8 ~8 `+ x  q3 X2 \/ A0 M
* V7 F# |: T( H
我有套保良射咗無即時洗. }* o8 m# M6 o: n  m# |7 @
結果黃咗洗5返白
) S$ t+ q6 S! s! D而家套校服淨系用泥射
. A" q" Z4 z9 w" [2 i9 {3 X( ?: g
我一射完會即刻洗,哈哈

引用:
原帖由 shatun100 於 2013-7-4 19:48 發表   
; o9 d- Y5 o+ E我有一招是,用雙手稱開制服,成一片薄布這樣,然後輕輕的在龜頭上面磨擦,一開始可能會不習慣,要慢慢找那感覺,射的時候會很像性交的感覺,超爽的,但要輕輕慢慢耐心的磨擦,懂嗎?先試看看吧
1 b8 [. U% l& A: d( t3 Y3 U3 {1 d  E) l' a$ Q, c0 i
用肉絲更舒服呀!

引用:
原帖由 kingphone 於 10-4-2014 19:21 發表   
" A; E( C( _2 Z) w0 `4 [; H
+ `* i' p  E6 z5 a& P巢晒可以用電熨斗熨返平佢囉
, q" p0 v( {% x- V9 G7 G6 Q8 h: B8 q; S' G. u
我5可以比屋企人知我有校服ma

引用:
原帖由 kingphone 於 10-4-2014 19:23 發表   
# c% E# {. T: l- C& C& F8 ?3 i- _& C9 V1 w: m: a+ e2 y) a" E8 F
我一射完會即刻洗,哈哈
6 t$ f: w! [6 ^! h
: j/ ~! ]8 O2 m8 B我刀系,所以家中無人才會射校服

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-11 08:50 發表   # {/ t( ~( b9 W1 Q0 ]

5 ]  C, y, \; p* K5 e8 u+ u& h
' [4 x2 T6 ?3 @& c0 n  E我刀系,所以家中無人才會射校服
0 z5 V# A9 P$ ~" N% h0 v. b7 O
我刀係  Q  ]( z+ L) B5 q# O# I* a& ~
屋企人去左旅行先可以拎出黎玩

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-11 08:49 發表   8 b1 ~. J8 a) u, [0 ?  S8 M

. ^* o$ T2 B0 s6 k* Q" P* \" d1 d- v+ l
我5可以比屋企人知我有校服ma
+ r; y- T7 G" w
係房熨囉.

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-11 20:44 發表   
+ ?- N6 o% ]2 y( B8 J. Y
- v, R( O# G) r* ?( y% o我刀係3 T/ o: x1 `: H3 d
/ E/ [  d0 D; E* O
你屋企人成日去旅行?

引用:
原帖由 jacjac 於 11-4-2014 20:44 發表   # W: y/ ]: f! ^0 j  k
: N2 U, O0 q& E8 P: @: H
我刀係2 d; N8 ~" s- l, W  m
4 n  t* b, M" X: C# Y6 e

6 _' t8 e9 G2 C5 l6 w( X+ {9 i我屋企日日刀有一兩個鐘無人,我會把握尼d時間

引用:
原帖由 kingphone 於 11-4-2014 22:09 發表   
; i: L0 s6 c8 w  J, ~# Y2 V7 s" @
; }) X# I9 {7 O. U7 ^係房熨囉.
% Q6 q8 k) v0 U4 T8 b  Y

/ l7 U" `% v) \( g5 q; k6 L- h沒地方牙,間房子細

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-11 22:10 發表   ) q( H7 A  \. ^; E# \7 `

' V2 ?; h/ a( s0 q# w  M. Z你屋企人成日去旅行?
+ R3 x9 {$ K9 O# W* B/ d$ G唔係嫁
* ?# V7 r* T3 ~5 V所以無咩機會玩

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-12 08:43 發表   
1 {' u) F+ t- ]. e3 n6 g
/ Q2 ^. r* z$ m$ ^  w5 t/ E2 B
) K" Y  t3 ?* `沒地方牙,間房子細
0 B; t6 p: I2 `" o! m% `  ^買到蒸氣熨斗囉

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-9 22:05 發表   
8 Y1 i2 E+ u2 d; K9 b/ z( P9 ?9 u( i0 A' t" ]
著住校服來訓,我好耐都未試過,有一次帶埋套校服返大陸,著住訓,點知當晚就發咗個綺夢射咗落著住果套校服度,唉!.............
, i& N2 S! v( p* T' b' i& e
7 W% L- t( }4 K7 K  J! W我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....

一邊用震旦一邊對住鏡打飛機,每次想射時停一停,累積幾次先射特別high,有時我仲會錄低成個過程回味

穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨9 ?! o- v9 y+ V: b  x4 U
3 G# X8 q" Q' E% p! a. V: O
好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   
6 H- _( d1 q+ P穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨
- Z/ X/ Q2 y1 h
0 Y' f. a& a* h: ]3 ?2 t' O好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
3 e' [6 o+ }8 A( i5 @; `' b, l- X& ?: a/ N" ^* {5 W2 T$ G
嘩.....妹妹咁詳細既.,.
/ u  q2 T6 D: E2 `9 p+ Y) R好享受咁喎-3-