嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女裝男子變身指南

女裝男子變身指南

有冇cd有或者知道邊有有得賣"女裝男子變身指南"呀?
0 A  p& L7 y0 Z/ o$ {* O( `3 g8 R; L真係想睇下佢d內容
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
thank you for sharing

未聽過有本咁既野

www.jsharer.com/file/626885.htm
( x1 B. ^% |: a6 C% x2 v+ X. e4 U7 o' Y" S
[好想做个女孩子][伪娘女装指导解说书][JPG].zip

估唔到係e到有人知道e本書..7 {& d. Y( Z/ A8 E/ }+ }& T' z# h
我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係..
' q" m2 a: z  C, G; Z(好似除左e本無咩其他有關cd ge書係翻譯左): @+ C" n, g7 O) i: t
hum.. 中文就好似唔見有得賣...
$ _* \; ~( h" f* o但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書..
4 _% l) |! J& l# p3 n& X$ E我上一次訂(半年前) 收我十算(100yen=hkd10)

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-4 08:28 PM 發表   # m4 z/ ~8 y% b% c7 {1 ^' f
  估唔到係e到有人知道e本書..
, _( `- L: j" h, n& L我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係..
( d! h) X9 w3 M6 }: ]: n. ~(好似除左e本無咩其他有關cd ge書係翻譯左)
! ]9 u& T9 G% S$ Vhum.. 中文就好似唔見有得賣...
' U, e% B6 [4 t: f! f但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書..* Z7 a( q/ k0 V' h" s4 x* d
我上一次訂 ...
有無日文既書名
% T5 `' H$ G  z$ \# U我又去訂翻本
YV3S1E117XC050141

受到警告

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-1-4 20:31 發表   & ^; R# ?8 T7 p+ C* ?. [# f! q
有無日文既書名
3 L; d# N" z- U, B2 O; G/ g我又去訂翻本
, ^& ~8 e2 U8 z1 P; T* k
+ R# P. t: x" S2 I2 C: Q) N% e已PM.. 但係好貴呢.. 你上某 河ge網(a字頭的那個) 個網打個名落去會搵到好多..+ ^; M0 K  N4 K# {0 j& g
但係..你識日文?

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-5 09:44 AM 發表   
2 ?6 E4 p9 w5 N' V4 r* M% u
4 j* ?  Z. X  Y4 f
0 Y; J, ?6 G: \+ e, @* J" K0 L已PM.. 但係好貴呢.. 你上某 河ge網(a字頭的那個) 個網打個名落去會搵到好多..
' _2 b. v. l% R" M但係..你識日文?
1500yen好平jie ' \5 O4 _3 |: b  B7 [. U
淨係買cd已經使左我成10萬yen有突

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-4 20:28 發表   
, r  A2 B+ J! y# V# A1 q  估唔到係e到有人知道e本書..
' A) a: k% l# Y2 W4 J( s5 P我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係..5 Y8 v5 K( z/ o. F4 T! T
(好似除左e本無咩其他有關cd ge書係翻譯左)
5 D- z( ~; ]; c2 S4 u: Ehum.. 中文就好似唔見有得賣...3 e" p9 z2 ~/ o5 c7 l
但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書../ [+ g( w' O8 ^! ~8 E; N0 g$ r9 f
我上一次訂 ...
) i0 F3 s$ B: g& F( n" u
: k; r2 O5 l, F5 L- T
半年出一期定係定左半年呀?
0 C! Z  N% P8 K- |; R" P0 k如果1500yen又唔係貴9 z1 g$ l" s6 [$ b! ^6 F  y
信和邊間有得訂呀?

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-5 09:44 發表   
2 P6 S9 _. C/ k0 Q& |% m% a: A) i2 i$ n7 u  k5 f
' t* {. E+ K; C% \6 c' O- n: ]
已PM.. 但係好貴呢.. 你上某 河ge網(a字頭的那個) 個網打個名落去會搵到好多.., K0 Z, N) Y  D9 |8 ^4 o
但係..你識日文?
; h. |/ U( N2 v唔該pm埋俾我

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-1-5 02:27 PM 發表   
+ x  m: H& Q9 |) |  L$ M: k; G- \+ R8 @$ u: ^! n1 `6 g

2 Y- x8 c8 e1 i0 @半年出一期定係定左半年呀?0 s  B$ H/ M! J& k: G& F
如果1500yen又唔係貴" H# \& _: X4 F+ v, b+ q* y
信和邊間有得訂呀?
根據我搵到既佢就出左兩本$ F! Y; `% I5 @  y# b2 X: r! u
一本講general cd,另一本主要講cd cosplay
( Z- R: n5 Q  j# M: ~9 ~! |6 ]$ v4 }2 W4 s$ ]7 O1 F" f& O2 K3 U; b" K
信和某黑店應該有得訂(我去第二間

受到警告
thx  thx  thx

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-1-5 14:41 發表   * E! G& \3 a  a7 }: ]& r
根據我搵到既佢就出左兩本
$ h1 g# |' L; }/ ~2 _( `& S一本講general cd,另一本主要講cd cosplay
0 `1 i/ \! Q; `  T! \' \0 B
- x. k& N5 b3 w5 U' @8 I1 s( w( O9 L信和某黑店應該有得訂(我去第二間
, O+ p& e2 `+ h4 j5 \( F: b$ D& Y

: T0 B1 e3 l" Y/ W+ Q黑店係指1/f轉角專賣山寨貨個間定係地庫門口好多山寨貨入面賣漫畫個間? (定係專賣腐個間..)8 J+ q* T$ h1 f: x- G; h
但係你去黑店買係買日文定咩- -..  W# }9 _& x5 l
其實上網見到好多e類ge書無翻譯呢..

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-6 12:49 AM 發表   , v- ^! P. u1 _: Y& M
9 Q8 L" E- t2 n% ?' U" `6 u

5 l# n1 X/ ?3 ]. ?5 y, D7 ?黑店係指1/f轉角專賣山寨貨個間定係地庫門口好多山寨貨入面賣漫畫個間? (定係專賣腐個間..)  {/ F6 [9 Q: r9 w
但係你去黑店買係買日文定咩- -..
, H) C" L  m! T0 V" [8 ?其實上網見到好多e類ge書無翻譯呢..
地庫某"大型連鎖店" * X1 ~, [2 i. F* T, h6 g# X
再唔係賊船都既,不過

thx  thx  thx

條link死左...download唔到:(

不知道那裡有cd聊天時

got this kind of book??

网上有扫描版