嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我喜歡直穿絲襪的原因

我喜歡直穿絲襪的原因

相信好多版友都知道,我係長期直穿絲襪的。有好多人問,為何會直穿,衛生嗎? $ e: Y7 x/ S0 c
1 v( E) H  u3 J. I! o- e8 a
我可以說,隔著褲來穿,從來沒試過突然傳出尿味等等的。
. z) Y) o! n* l) F8 l  b
( ]7 X! F, W# D4 N其實,我第一次穿絲襪已經係直穿。因為接觸過的絲襪包裝 (如圖),model 都是沒有穿內褲就穿絲襪。' R8 d( P3 z3 F2 }. ]( i/ F
. D0 H& z$ @( H6 |/ H1 O: `+ _& v
去到外國看歐美的成人絲襪網站,鬼妹 model 都係直穿。/ x, _7 Y0 m5 u  L5 {& W5 L
! W" s0 Y# t5 J7 V7 c+ \/ e! M9 |
所以,我一直都認為,直穿絲襪係最正確,最正宗的穿法。
' `" k* v" F6 _3 T; z5 O4 m% p7 v1 `
當然,我試過著左底褲再穿絲襪,或著了絲襪再著底褲,感覺不舒服,不習慣。+ t8 P, N+ n7 L7 Y# r8 A8 y

$ Y. |% N3 ]; E. @3 M起初,我會另加綿襪 (返學 小學、中學,一定要隱藏)。後上上大學,同出社會工作。間唔中會試下就咁絲襪腳穿入波鞋,皮鞋。著著下,覺得沒會有人會理,亦唔會太異樣,就決定以後穿絲襪出門時,在外不加穿綿襪。; S2 V: {; t- G1 |; Z6 i0 {3 ]

; d3 B$ w0 O( ^+ {咁就直穿左絲襪幾十年了....) {( K5 {2 R: r' n) A" X- k

g/ n5 g: u3 ?8 z$ O[ 本帖最後由 陳真 於 2024-5-13 18:20 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-13 17:00 發表   4 {0 T- Y. h; n& a" D
相信好多版友都知道,我係長期直穿絲襪的。有好多人問,為何會直穿,衛生嗎?
# S( o3 A8 ^7 `4 E1 M! ]' K1 q5 ^+ D+ H' w( y- v
我可以說,隔著褲來穿,從來沒試過突然傳出尿味等等的。
! R8 c& N! Z; S0 N, x1 K1 V" ?/ a3 ?
其實,我第一次穿絲襪已經係直穿。因為接觸過我絲襪包裝 (如圖),model 都 ...
) R( u0 E" W" F/ E' A我印象中我阿媽以前都係買呢種絲襪,人生第一次見到的絲襪都係呢款 : A' w5 B' ~6 Q$ g) [3 G: x6 b

; @/ O1 _' N1 n6 u* y我喺其他post都講過,我細個第一次著絲襪係畀阿媽逼我著,嗰陣乜都唔識,當然係著咗底褲先著嗰種所谓絲襪。到我有一年暑假第一次去永安買絲襪,嗰陣仍然同屋企人住,每次都係襯佢哋唔喺屋企嗰陣,直穿絲襪打飛機,但因為冇得洗絲襪,所以每次臨發射之前褪低對絲襪完事
3 G' T, F* p2 p9 u7 o
* @6 |& C" X* T到我出嚟做嘢之後先有機會長啲時間著絲襪,通常都係星期五可以著便服嗰日,喺條牛仔褲下面著絲襪。因為二十幾年前可以買的絲襪款式有限,可以買到的絲襪普遍彈性都麻麻,所以我一定要著咗對絲襪之後再著底褲,如果唔係咁著,對絲襪好易會跣落嚟!! X% v6 D/ P5 X" r3 h" X

+ n6 M- t5 \7 b* b$ ?另外我呢幾年開始,有時夏天會著短褲加肉絲出街,為免太過引人注目,同避免脚趾甲同對波鞋兩面摩擦對絲襪令到對絲襪脚趾位穿窿,我點都會著多對短襪
8 z/ v6 P( ?' N9 \# w! I! g. }/ l4 o3 @; T: Q9 ~7 J: n( Z5 Y

感謝樓主無私且熱心的分享~~

印象中我阿媽以前都係買呢種絲襪......
& w/ p" U/ i) C4 Q% M1 r- A我呢幾年開始直穿絲襪的 , 好好享受......
5 e' T3 O) ~  [: h9 K9 O

我都係直穿,咁樣先舒服

直穿係舒服o既,但如何解決絲襪中間車線同JJ/袋袋磨擦?
8 T* \! W: T, f  r, R1 f: X而且JJ冇可能全日向上擺,向下擺點放先最舒服?3 p# M1 E' e/ y& D
5 I" C. _& a, q+ N8 B+ L' y
我試過前後倒轉,即係搵pet pet位兩條車線o既絲襪,) N& ~( B" t, ?2 p9 T
反轉著,前面中間有位,唔會磨袋袋,但後面會好緊

引用:
原帖由 1677 於 2024-5-16 01:02 發表   4 e5 h* Y) X2 I% k% A; a
直穿係舒服o既,但如何解決絲襪中間車線同JJ/袋袋磨擦?: I& m2 Q' t. g* g: X
而且JJ冇可能全日向上擺,向下擺點放先最舒服?4 @/ O7 s" J$ P" I: a

, w. }3 {8 y" a4 ~5 x6 f# Q我試過前後倒轉,即係搵pet pet位兩條車線o既絲襪,
' ]' `/ X) o' {7 q9 r+ X) J反轉著,前面中間有位,唔會磨袋袋,但後面會好緊
1 ^% U# v7 g3 y  @; T
( J' M/ G, J$ i3 Y- z( d著有綿檔的,車線同JJ唔會點磨擦。JJ唔係應該全日向上擺既咩?

引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-16 09:01 發表   
; H0 o- u9 V" {
; m- n& B+ A# j# w0 U
# i0 E- s0 ?* _4 g著有綿檔的,車線同JJ唔會點磨擦。JJ唔係應該全日向上擺既咩?
9 b% t* \% P/ b1 P- b  Q
點解JJ應該要全日向上擺?JJ向上擺會唔舒服,就算著著下絲襪無啦啦扯旗,我都唔會由佢向上擺

引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-16 09:01 發表   
: S; k$ U2 A( P5 b# u
8 M* R& ^" n3 o* E$ `4 B. e# V, k& X/ U1 x  H* m6 T/ n  h
著有綿檔的,車線同JJ唔會點磨擦。JJ唔係應該全日向上擺既咩?
( `: q4 H1 T) K" z) R) F$ F2 f) U8 c; W( w$ R6 b
如果唔硬" {$ g5 q4 b* T) N+ ~; q
唔明JJ點解可以擺脱地心吸力全日保持向上啊& }8 W8 w9 Q& s
除非絲襪可以將條軟J箍得好緊8 R- a( m4 \% |$ E: j0 G' b! Z! b
自己經驗係
0 `, c$ Z% J% ?1 f0 }行路坐立等各種動作都會產生短暫虚位- c6 k# l- D( A+ d
於是向上變成"側卧"
4 w' h  u( V# L( k! j* a9 G  S' A

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-5-16 10:54 發表   
1 _3 E" R- P" T; F% V& k" ?- d$ Q
+ o2 e+ i" W% p$ R- x/ \9 _( O$ y8 ?
) D. T. X3 ?7 N" C9 D& A2 G2 N) r如果唔硬
& J4 a- U) w' p, g; H唔明JJ點解可以擺脱地心吸力全日保持向上啊
% S, _* L: k  p' i, g除非絲襪可以將條軟J箍得好緊
) m$ z% J4 E( n. w自己經驗係) a" w1 k! P3 ]
行路坐立等各種動作都會產生短暫虚位
" c! D$ t* N5 \" }- l於是向上變成"側卧"
4 i, s& @5 X  v3 Q  B0 K9 w3 A+ g. p

% Y0 |! r$ J/ |0 l* r0 L我平時都是穿這,絲襪也包得夠緊,所以從來沒有下墜問題
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我平時都係直穿,jj會全程向上擺,龜頭自然會貼住條車線。咁咪由得jj同車線磨擦lor,jj同條車線磨擦先至最舒服9 C! b4 j6 r% O2 D& M
點解冇可能冇可能全日向上擺?只要你一開始著既時候向上擺,佢就自然會維持幾個鐘(除非條j變到好軟好軟啦)。
  p5 T3 _0 f7 T, b: d3 o$ s
7 n) P5 a( S. {& Z+ K( y- _我覺得向上擺舒服過向下擺好多,所以我會盡量令佢一直向上擺,首先係一開始著時,令到jj扯到最硬,先至再著外面既野(如女裝底、長褲等),咁就會維持到好耐。
0 A5 h" Q- B/ N3 q+ ]2 q; V: W' B) n# ~$ f6 W
向下擺就一定唔舒服架啦。著絲襪時扯旗真係好爽好舒服,如果向下擺就冇咁易扯。就算係扯時,亦會痛,同埋快感冇咁強( q) L; N$ ~+ R9 Q0 {
# L: k9 t  U( b* A
引用:
原帖由 1677 於 2024-5-16 01:02 發表   
5 D* ^5 {2 ]; z2 Q9 v直穿係舒服o既,但如何解決絲襪中間車線同JJ/袋袋磨擦?
5 L; `7 O! M% \9 f+ E9 r% \而且JJ冇可能全日向上擺,向下擺點放先最舒服?( n5 M5 g  N2 w8 {& v3 @
) P  _/ o' d0 U+ C1 M. C+ x- o( g
我試過前後倒轉,即係搵pet pet位兩條車線o既絲襪,* X$ P5 N2 u8 n2 k+ y* l% t
反轉著,前面中間有位,唔會磨袋袋,但後面會好緊

如果你條絲襪夠緊,或者出面著條緊既女裝under,就算jj唔硬,多數時間都仍可以維持向上(我個人經驗就係咁)! W+ T& _! k3 x9 ]3 _; G, ]$ a' q0 s; K
9 h  s2 b" d8 O* G( z' t
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-5-16 10:54 發表   
" N, v! _& @8 W  R. p( @, `. K1 p

) m8 A6 p' P* M$ [/ \3 q如果唔硬; b( a. X6 _* V1 ~6 `- t
唔明JJ點解可以擺脱地心吸力全日保持向上啊4 j- o2 y1 L8 N7 R0 a0 f* Y9 y
除非絲襪可以將條軟J箍得好緊
" z! k5 K) ~$ n2 F! k2 \9 q自己經驗係- J3 I' P# ^* v/ T. ]; P1 l$ v. K
行路坐立等各種動作都會產生短暫虚位
( ?' @5 N5 r0 x( g& i; d, i於是向上變成"側卧"

回復 12# england4ever 的帖子

England 哥很久沒見..

完全同意👍,我都一樣一開始已經係直穿,直穿時特別舒服

引用:
原帖由 england4ever 於 2024-5-16 17:53 發表   
1 u8 x: A4 B2 N5 u如果你條絲襪夠緊,或者出面著條緊既女裝under,就算jj唔硬,多數時間都仍可以維持向上(我個人經驗就係咁); H8 Z" M. s- n7 S9 K
- |. C+ @2 j$ E3 k% ]
8 O% H7 \, `9 j* P7 A
& n' A3 J$ J: o唔硬意思其實係咪指半軟硬所以可以keep住?- s6 f8 w' O# |' U6 I/ O
我的完全軟時就算有絲襪箍住
4 L6 g* t, p3 K1 n( |坐下行下之後過一段時間都一定會側卧,無計5 b& _% D% H& U7 o1 l
1 n4 E, }% F2 X$ b

唔係。唔硬係指半軟硬或全軟。我著果款絲襪係偏緊,加上我會在外再著多條又緊又滑的絲質底。就算jj全軟時,條絲襪已經大致上貼住條j,出面再有埋絲質底緊貼住、兜住,真係冇乜可能會令jj向下。我依家就係著住實測緊,jj全軟,但條底底真係包得條jj好穩,已經唔係我早前post所講既"多數時間都仍可以維持向上",而係根本一直都會keep住向上lor。
' f( g% T% T4 B/ k
* H+ J- r/ Q7 J- J3 I唯一可能性係,你一開始著絲襪上身時,冇俾jj硬,軟林林時已著外面野如長褲等。
7 T. V/ g6 T& ?) }8 ?% T
/ `! d6 y7 T7 }我諗係你條絲襪唔夠緊,同埋出面冇加多條緊既絲質底* _0 ]& ^% b5 a

% Z) L/ s; x' G5 H8 N
8 Q4 r/ ?* R9 |6 x
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-5-17 12:39 發表   / ?( y$ r9 _2 ?8 m
* ]$ B8 ~& @* `0 \3 O6 W* W- ]
4 D9 T* X$ C: }) l8 ]5 {9 h
唔硬意思其實係咪指半軟硬所以可以keep住?5 _& G7 N4 O: l' h5 X3 @
我的完全軟時就算有絲襪箍住$ D  M  o7 y6 J
坐下行下之後過一段時間都一定會側卧,無計

向上擺舒服好多wor。向下擺扯旗時,會痛,而且快感又冇咁高。向上擺扯旗時好舒服,而且向上擺會容易扯好多
8 p5 R, v9 ]1 C: J3 t( B
* F7 `; X( ?5 U2 u6 [
引用:
原帖由 wky 於 2024-5-16 10:08 發表   " O# [; }! ^8 l+ l

) Z1 s0 A+ b+ }0 C點解JJ應該要全日向上擺?JJ向上擺會唔舒服,就算著著下絲襪無啦啦扯旗,我都唔會由佢向上擺

引用:
原帖由 england4ever 於 2024-5-20 19:23 發表   
4 e6 F/ L$ L2 V/ N2 H8 I4 C: q唔係。唔硬係指半軟硬或全軟。我著果款絲襪係偏緊,加上我會在外再著多條又緊又滑的絲質底。就算jj全軟時,條絲襪已經大致上貼住條j,出面再有埋絲質底緊貼住、兜住,真係冇乜可能會令jj向下。我依家就係著住實測緊, ...
1 _6 e8 s: B  R1 P
( G9 c' }) U; y( n) e1 d; l* l! A' D! [: s1 O9 C
等我又試下先......

滿認同直穿的 ,絲襪包覆著JJ ,臀部 ,大腿觸感很棒~ ,後來想多點女性化會穿上丁字褲 ,又是另一種視覺享受

回復 18# JoJo1217 的帖子

試左未呀?