嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

第一次用這款JJ按摩器

第一次用這款JJ按摩器

想了有多日,在淘淘淘返來的JJ按摩訓練器5 x0 k1 O1 |; ]0 X
當然用之前更是要穿著校服裙啦!
( L- B) b2 c$ R+ A用校服裙包住JJ再套入這個按摩器
8 h% A! K" s: {  ~感覺有點緊,但都套得入
! O7 ?- ]/ }1 q( y" \* [+ b, ~用緊震動模式,它有多種震動可選用,
8 P8 n) U2 ~! w1 y' M. k' C我開了它來影相時,只是幾秒已經好想射,快快影完相就除下了1 t" o" s5 W; K& V

$ e$ k5 |6 a! H% t. ]& k) c[ 本帖最後由 kingphone 於 2024-5-8 00:56 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

隔住條裙用,梗係緊啦!
2 w4 N7 H5 k4 O; w睇內壁都知道會好舒服,好快棄械投降

不求人 了
享受 一分一秒的 CD

用電動玩具直接對付JJ會太強烈
4 d: \* j" ^8 m6 A& |通常都好快投降

引用:
原帖由 kingphone 於 2024-5-8 00:54 發表   5 p5 x6 s" S9 F- T
想了有多日,在淘淘淘返來的JJ按摩訓練器; f7 Q, t% I0 v+ v6 a+ A
當然用之前更是要穿著校服裙啦!2 t2 D( j8 P  s: k- q9 i# N
用校服裙包住JJ再套入這個按摩器/ B* N2 {. v# s; _! w3 Y7 z; q
感覺有點緊,但都套得入: O& l5 v; z# `6 t+ Z1 x6 t
用緊震動模式,它有多種震動可選用,
/ i% f3 M. o5 j2 h4 K" @& m我開了它來影相時 ...
8 v8 M( ~3 }+ v2 v+ t0 O
我個人覺得最舒服都係校裙包J、其他都係貪過癮同新鮮感

Good play

引用:
原帖由 1677 於 2024-5-8 02:03 發表   9 V% u: W" E( A' u1 X- z9 q
隔住條裙用,梗係緊啦!
2 s2 ^: V4 ^+ C4 K  z睇內壁都知道會好舒服,好快棄械投降
& @  g3 W7 s6 T2 H7 ~雖然有點緊,但感覺良好

引用:
原帖由 misslady 於 2024-5-8 09:17 發表   
* I9 `! y% B* z! |- d不求人 了
: q# Q) P" ]# @& R哈哈哈

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-5-8 12:16 發表   2 Y$ w2 J  V" r: A
用電動玩具直接對付JJ會太強烈
8 H- t( |3 S, E( P1 r. W1 R通常都好快投降
- {, `& n6 d% _$ O8 c4 N的確是,不過我忍忍忍 再停一停,再震過

引用:
原帖由 mimiwong 於 2024-5-8 12:22 發表   
1 o: S$ Z7 i2 q$ M) K
3 g$ E* _& g/ u/ K9 y我個人覺得最舒服都係校裙包J、其他都係貪過癮同新鮮感
4 T$ K' |; |+ k7 J! P( n
這當然啦!不過未玩過,就買來試下啫

呢舊嘢都幾得意喎,唔知幾多錢呢?

引用:
原帖由 p12345 於 2024-5-8 16:47 發表   . W" W. |3 t7 W0 A
呢舊嘢都幾得意喎,唔知幾多錢呢?
& |8 W% r' [7 H. k7 b* j
幾十塊錢咋

不錯!! 不錯!!$ b  Q. y/ j! j4 P
很吸引!! 很吸引!!
. j9 I/ m9 p4 v) F% f* ]

引用:
原帖由 kingphone 於 2024-5-8 13:05 發表   1 N0 y  P1 {- O& a1 A9 x

' `' j5 u' h3 s: S8 |哈哈哈
! u$ f  U0 z8 F3 T) V- ^4 p! H  C/ h9 u4 ~8 Q
期實, 有真人 服待好。
享受 一分一秒的 CD

如果我用應該好快就投降

引用:
原帖由 misslady 於 2024-5-9 12:36 發表   : m8 }& S/ t" v2 W. {: {

9 A% J( \; i; C! T& k  r) V# \( Y1 J3 i
期實, 有真人 服待好。
" l! Y$ p6 d: B+ F: s, n0 I/ z. u3 A
這當然啦

引用:
原帖由 willy 於 2024-5-9 19:16 發表   
/ ]7 p3 X- p  w& J如果我用應該好快就投降
$ l1 `6 y+ G$ ~" w; z; D我也是呀!

引用:
原帖由 kingphone 於 2024-5-8 00:54 發表   , [+ K3 Q& Y6 V) F
想了有多日,在淘淘淘返來的JJ按摩訓練器! p( s: X( C% x! B6 w& {6 q6 [
; H" E- [, M0 M3 Y用校服裙包住JJ再套入這個按摩器
' A1 g8 `; B7 L8 S# ]感覺有點緊,但都套得入  S, |; v; p" t" o, U
用緊震動模式,它有多種震動可選用,
3 L) X9 N5 x) ~( e5 X0 F# Z我開了它來影相時 ...
" X7 C! Y: B& Z( k0 {- `: q9 W

引用:
原帖由 mimiwong 於 2024-5-10 13:42 發表   
8 I+ @# Q8 ]0 h$ ^4 x4 V" o- ^3 ]* z$ ?4 x
6 k2 |4 G. ?: e6 c所以我就先用校服裙包住再玩

引用:
原帖由 kingphone 於 2024-5-8 00:54 發表   / @0 @1 U- e  f1 B/ ?5 H$ G
想了有多日,在淘淘淘返來的JJ按摩訓練器0 m9 O* S* g% `9 \
7 e2 l. |) {* R3 i$ X- u用校服裙包住JJ再套入這個按摩器2 B. [+ `" ]/ n% @3 H$ v  K' @
感覺有點緊,但都套得入
0 f4 @4 R/ Q# Z3 l. v% ?* e用緊震動模式,它有多種震動可選用,
0 N$ ~8 F9 }) ~* b% g8 z我開了它來影相時 ...
+ v0 _- L" F5 _! }! i9 E8 ?好唔好用?爽爆啦

最近訪問的版塊