嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著絲襪睇醫生的經歷

著絲襪睇醫生的經歷

話說我要到醫院覆診,因為我左膝以前受過傷,所以要須做手術才可根治。由於之前兩次診治中,醫生已經徹底診治過我的膝傷,我以為今次只要跟醫生表達做手術的意願後,就可以走了。- ?0 ?  [% y- v/ J7 |
4 V1 t1 V; u3 A9 P% C
不過當我講完後,醫生要再次檢查一次左膝,要我兩個褲管捲到上大腿位置,當時我褲里穿了薄絲襪,一時間不知如何是好。之後我堅著頭皮,照捲起褲管,心情十分緊張,因為這是我第一次真正被人發現。醫生看到了我的腿後,定了一會,便著手檢查雙蓋。當他摸到我膝蓋後,肯定知道我穿了絲襪,但他沒有說什麼,只是以專業的態度,詢問我膝傷如何。" g. I8 ]2 I; O, m

* ^7 H- ?% k1 {: X& _檢查完後,哪叫我放回褲管,先回到診症的位置。之後他匯報他的主管醫生,主管醫生重覆一次醫生的做法,都是叫我捲起褲管檢查。當然他亦知道我穿了絲襪,但沒有什麼異樣,幫我檢完就叫我回位,站在身邊的護士亦很平靜,不知她有沒有發現到。見完醫生後,心情仍然是十分激動,這次經歷太過意外了,但其實沒有什麼,一切都係自己看得太重了。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
被人發現的感覺是開心的?

引用:
原帖由 ueue3388 於 2023-3-6 01:42 發表   ' K' R/ j+ D) ?! I
被人發現的感覺是開心的?
0 m4 v& M) W. A3 c' D, ]1 R* B
; X* z5 O$ J: Q- h" y: Q! p/ w* u當時唔覺得開心,反而好擔心同緊張,擔心對方會唔會覺得我係變態,但對方唔止冇問到,仲完全唔當一回事,所以諗返擔心都係多餘的。1 V5 u* B; \: w, D$ ~! X9 G

: _& C" g  Z. ~4 LPS 當時係著8D的薄肉絲

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2023-3-6 04:01 發表   
; U5 L+ v% A; |8 F3 O
6 j. i/ @4 M9 }! Y9 q5 b+ c4 {: G& Z
當時唔覺得開心,反而好擔心同緊張,擔心對方會唔會覺得我係變態,但對方唔止冇問到,仲完全唔當一回事,所以諗返擔心都係多餘的。
% L9 J  @+ v8 _# W* _8 X5 \! s7 l2 K: H7 g$ o4 {
PS 當時係著8D的薄肉絲
. j7 X' Q  a* A6 T8 m/ a
4 c0 w. o1 I! A& h0 m: d7 A) x會不會穿上女裝內褲

可能佢知有男裝絲襪呢樣野

擔心都係多餘的......

我試過有一次,裝好身,一身辦公室女仔裝扮,
: g/ H* |! h0 ~: w& }: p絲襪短裙高踭鞋,一落樓就被查身份證!

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-6 09:33 發表   : v; r: @, [( u2 z# B: }

( D7 A" N, R0 V
6 m4 J: u: f, W% W2 v0 ^會不會穿上女裝內褲
7 t6 G6 l( U. z

: ?; t. K) O/ e: q* n' a( r* P我淨係鍾意絲襪,好想將絲襪日常化,可以好似女人咁當係尋常衣物咁配搭。

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2023-3-6 14:29 發表   3 V( ^9 N) S9 j  x, R% E9 f. `
可能佢知有男裝絲襪呢樣野
$ h! V9 s0 h+ W( e* q. p4 V3 X  w我都唔知佢地知唔知,佢地可能都覺得奇怪,佢地都不約而咁問我做邊行,唔通知著絲襪會同行業有關?

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2023-3-6 23:10 發表   & w. m3 \4 G) v9 i8 D4 u7 p
擔心都係多餘的......
  Z$ Q& y: x* A4 Y1 F/ D
係的,短褲+絲襪出街多咗後,人地都冇乜點去留意,都冇咩好擔心@

引用:
原帖由 梓欣 於 2023-3-7 11:48 發表   . @6 z+ h: \+ o# @) w9 g% g5 u* j
3 Z! m- _, Y) A, ^2 B3 x8 v& l" f- `4 R絲襪短裙高踭鞋,一落樓就被查身份證!
- _5 J! k9 E1 n, ~- F咁你點應對呀?

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2023-3-7 17:2!  
7 g/ f6 y9 V; L$ N: n4 E" j4 x, J0 r
咁你點應對呀?
冇呀!咪俾佢哋睇,睇完冇事咪放我走囉!- h4 F6 U4 c5 _6 W/ p
我全程冇出聲!

我試過係深圳辦過境車司機體檢,被發現穿了絲襪..( n5 E3 r1 u0 n0 Q6 D6 E
* K# I+ a" ?. ]- ]0 z# j
有點緊張,但沒事
* {, p  d9 W- q5 ^& E" p
# o5 a2 M: r4 N: |" W6 h; p姑娘說,如果 心電圖 儀囂檢測不到脉搏我就要撕你的絲襪  q! ^. W; v& k, G5 ]% j

9 }+ H* B% w7 q# B7 e) ~結果測到脉搏,唔洗撕。

引用:
原帖由 梓欣 於 2023-3-7 19:38 發表   % @7 V$ L" f$ }7 c- l) ?& }
冇呀!咪俾佢哋睇,睇完冇事咪放我走囉!6 ]9 O* W3 m9 `0 f7 Q- C$ B8 ]3 o
我全程冇出聲!
) u2 B: W& N% H. ^0 H1 k/ x

3 ^# ^. f6 l1 F- |5 S; i( H我都試過
9 G, k/ Z9 _- _0 z2 Q都係全OL裝
. u! ?+ m* e: t8 y% P" V短裙絲襪高跟" d7 y5 O" o/ O
我估佢其實想抄我牌: M" T6 y1 A" ~+ ^; b) T
不過發現我係男之後無奈俾我走

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-3-8 12:09 發表   
- U9 |/ P+ q" O9 n9 ?; U4 N& y) E8 d. N  n$ Q4 u: _
7 Q: n3 v7 {# B4 f4 m
我都試過$ }- w; ]/ f* ~" `) o7 j2 E
都係全OL裝
% {% K& M& m* F) F( f' `* h& z短裙絲襪高跟& U% l( |3 k) m. s( w0 z
我估佢其實想抄我牌7 I' r) c, l  E; z7 d/ I# Z  ^( ]
不過發現我係男之後無奈俾我走
我自問,就算上好裝都冇呢度啲姊妹咁靚,我古佢哋當時只想確定我係男定女!

引用:
原帖由 陳真 於 2023-3-7 21:56 發表   ( L1 _1 q6 x" h6 w& S( i
我試過係深圳辦過境車司機體檢,被發現穿了絲襪..0 {' @9 U  v: J) [2 Y

$ v8 i% M: N+ R有點緊張,但沒事
1 Z- h' ]2 c: m! i$ [, U' }) x/ ~4 S4 L7 a# ?
姑娘說,如果 心電圖 儀囂檢測不到脉搏我就要撕你的絲襪8 Y! o2 u. z4 s3 w
: u! k1 h: I! s- Y; w
結果測到脉搏,唔洗撕。
  K' p( M* d2 o4 y" ~( B% N7 V/ k9 T9 f8 o) [" j
檢查脈搏要在隻腳度check的咩?正常唔係在手臂度咩?& g/ d4 y( P! q8 `

2 y7 ]1 e9 T+ Z0 o師兄好似有好多被人發現的經驗,可唔可以分享一d嚟聽下

引用:
原帖由 梓欣 於 2023-3-7 11:48 發表   0 i% n2 n5 @1 L- D" Q! D
3 X6 K& T- p1 o% v絲襪短裙高踭鞋,一落樓就被查身份證!
0 i8 G- a0 s+ X' a
0 T. V' q" H- _/ G+ Z) H會不會很麻煩?

引用:
原帖由 陳真 於 2023-3-7 21:56 發表   
# X6 M4 b8 X5 D, x. a我試過係深圳辦過境車司機體檢,被發現穿了絲襪..
# Z8 a% O6 [/ n4 {2 v" d5 k. w5 A* z# T2 O8 x/ D* F
有點緊張,但沒事
- S1 q* d- b, [# z
3 D3 s1 K* F$ W) c# H姑娘說,如果 心電圖 儀囂檢測不到脉搏我就要撕你的絲襪/ h0 s! q& y$ {) G

, C/ h$ Z4 k0 `/ s, F( d% |結果測到脉搏,唔洗撕。
* V. M% Y) R& d/ b- u% Y( i: `  [! k
9 l/ d8 s) z6 m+ t' P8 a: s0 W心電圖check心口唔check腳
$ s% k; z/ j# u6 g9 i! {6 \3 V5 H當時係咪著咗全身絲?

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-8 18:05 發表   - e  N' ^3 ^/ P3 H

4 a" z; u5 L# ~) N
6 a9 \% n9 X8 \9 K$ Y會不會很麻煩?
, V2 C1 H7 ^% z7 B6 \) U
唔會,但有點驚慌!

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-3-8 18:07 發表   : O; N4 T3 ~& U) A2 r0 o: C2 M
" c7 K0 Z7 W' v! P$ B

6 G& |/ s! S; L- O心電圖check心口唔check腳
* `0 _2 x& {  \3 f( ^當時係咪著咗全身絲?
0 B1 _) x; I) L
- J4 c4 h6 a0 V+ v/ m好多年前,唔記得 check 乜,只知要有舊野夾腳。