嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

粗定長

粗定長

各位鍾意粗啲定長啲?
覺得好的就按一下感謝吧~~

人有高矮肥瘦
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

一寸長一寸強
深兒

粗長😂😂

係.......硬呀, 哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈

引用:
原帖由 Kison199 於 2022-8-1 18:46 發表   $ G' x3 C& h. l& C/ ]: s3 M9 s
各位鍾意粗啲定長啲?
, H( j& M& C) x; ~8 h0 `' ~
: M& W) e/ j" n* X- w. \! ?
太長會頂到太深
! E! @1 U7 k: U8 B7 e0 i1 {反而不舒服

回復 1# Kison199 的帖子

太粗,我驚會被逼爆喎!

我又嚟呃post啦
* f6 k  z- S) w( J% ?
1 g7 |' ]1 D  M3 c( e* y9 O- K不錯!!不錯!
* p- W1 W+ Q& x! N+ I: g6 H
% g( N  L+ R+ y. e, }

頭大尾細, 頭細尾大, 頭尾一致..........
6 Z$ N) b. H: C. A& H" z$ Z
6 g! O( g3 i3 H2 g: E! }, x1 z/ i6 J向左彎, 向右彎, 向上彎, 向下彎.........

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2022-8-2 00:16 發表   
: A. g* f9 e0 s& E6 R0 ^太粗,我驚會被逼爆喎!
+ `0 Z! S% c( U+ v5 _9 Y# T1 G+ J9 A/ @2 ]9 W) ~2 o' H
也是的呀、肉洞會損烈

只喜歡長的& s6 V0 m1 \4 n$ J2 Q
粗的不要

最重要係硬。之後要粗。最後先要長

試過肛裂,幾天都痛
Wetlook卅濡ホギ女装卅女裝男子卅制服偽娘CD

一定要長,頂到最入真係超 high

回復 13# aoi.cd 的帖子

喜欢被插入的充实的感觉

引用:
原帖由 cherrie 於 2022-8-3 01:18 發表   
( A8 }0 _3 m$ r. F) K% a最重要係硬。之後要粗。最後先要長
* G5 B, D' o! M3 H" |, x0 f( t+ ~唔硬幾粗幾長都冇用

引用:
原帖由 aoi.cd 於 2022-8-3 16:35 發表   , B0 k8 J6 D, a2 y
試過肛裂,幾天都痛
  U( s" L5 g( o( y9 S
睇黎粗都唔係咁多人鍾意

引用:
原帖由 Kison199 於 2022-8-4 00:43 發表   
! N9 j) E9 b, f  o0 X8 @0 T0 A* z) M* U& w& D. ]& m. E: R6 X
唔硬幾粗幾長都冇用
7 |( {9 p+ A  f: X. [- e* n
全對。。feel到jj進入時漲boo boo咁, G. q) `2 G" W; V
身體軟了。征服我的小穴吧

我係直男, 喜歡cd細又軟, 最好鎖住嚟俾我羞辱
1 b% P" J- P5 F2 W, J  X本身平均長度偏粗, 有興趣可pm留tg認識下