嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想試0.01

想試0.01

唔系入後面
8 h6 m. a1 e# U# H9 |0 s系用口
& y0 J  P: O5 \2 A# O& v1 J7 Y8 k  `* Q; }$ n8 Y
可以借J比我試先好PM5 }) I0 L+ l: G$ K

) o$ V& S. g8 n4 b6 f得tg無其他
覺得好的就按一下感謝吧~~

一世人只試一次* X: ^4 C: _$ E) H* d$ @
因為未含過

你肯定只有一次?
. G( z$ x# I" s6 J. ^1 X; O1 e3 j# i
引用:
原帖由 p8173 於 2022-6-22 21:23 發表   2 W$ m. R% U" t3 h
一世人只試一次
2 ~+ l$ r; A9 w$ z- J因為未含過

含個膠袋

引用:
原帖由 p8173 於 2022-6-22 21:03 發表   : p3 u* R; x! g1 _7 t
唔系入後面" S  K4 e( m. o0 W( H
系用口: H- W& G; b# G" a; T
2 N5 [- n2 s1 t$ \  ]) o) Y, o
可以借J比我試先好PM# Q6 T, |& t" G$ W0 U9 J
- a- g" ?5 `. U% |5 \: N7 l
得tg無其他
  s; j* I( k6 T! M! J& w: _" z
0 ^, U( W( Y( u% }* z' A我亦喜歡, n2 D( i6 Z. Z
含至另一半( i2 ^0 `/ s$ \; U
發射

男定女?可加戴手套?

咁你想要男定女幫你?
( x  I' M, b7 c& m
3 A8 S4 h8 M2 U3 W! F! b: o4 [
引用:
原帖由 tsam092005 於 2022-6-23 09:12 發表   & l) |+ v& ]7 I
男定女?可加戴手套?

你幫我戴套,可以比你含

【不錯!!不錯!】今次竟然唔打 【不錯!!不錯!】

Tg @Tom271

好似好好玩咁噃............

怕唔怕口軟先

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-23 09:59 發表   : v' D# [& D* N' C# F( A! u2 J
咁你想要男定女幫你?, }7 X+ I" i6 L

9 v* w' k( Z- Y0 b% ]! f" ~
# I2 \( ?9 u& h, |女,戴套,戴手套

唔係要用埋其他套先試到分別咩
TG:

梗係環保吹最好啦

就算0.01都係一層膠哦!

回復 7# joey221 的帖子

若遇上心儀男士,當然樂意服侍他,被他爆到我滿咀都係啦!

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2022-6-30 23:57 發表     c; R  L* I1 k( p$ p! }2 W
若遇上心儀男士,當然樂意服侍他,被他爆到我滿咀都係啦!
; A; ]0 d- L! K, v

! a( H0 L+ k7 S1 p1 ^9 d同意的,不是每個男人和我親時4 U. S1 K! S% P3 d% r. F
可以不帶安全套: A6 }- R* }' |' M8 b' Q; N
男人是十分貪心的5 v' X3 t( p+ Q4 ~9 |. s
初時帶安全套口交、之後又想不帶走9 N9 h* Q- x+ K/ T) V1 E, u  z
奉獻各姊妹健康第一3 z- {9 G% f" A6 v: n7 O5 A

) o/ o% Q: [# J/ }! k[ 本帖最後由 joey221 於 2022-7-1 02:59 編輯 ]