嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有少少鍾意左收 j j 添

有少少鍾意左收 j j 添

今朝換衫返工咁啱見到條少著既男裝底底,因為袋位好淺所以會壓住弟弟,把心一橫著住佢黎收 jj
6 Z( S  Y- b2 I$ A" f! i. ^, R+ \  w9 S! {2 w
跟住我就出門口搭車返工,中間我都驚會唔會硬返扯住,點知一路平安返到公司
3 W3 o% V' B- ^
5 L* ?+ f0 h1 a, V8 T斟完水食埋早餐就一路坐係個位,怕比人發現,坐下坐下就兩個鐘,由出門口計就三個鐘先想去廁所4 m# z$ ], J1 Z

+ A% Z) K4 F4 N( W) X' J3 z係個兩個鐘我完全感覺唔到弟弟既存在,對腳點郁都唔會夾到蛋蛋,感覺上個人好安定 % }. x  C! N" R/ V+ \( z
2 T% X8 c3 r' R* _
去廁所就麻煩少少,要去廁格屙尿抹返乾先可以再收返好繼續做野,如是者去到食晏條底底著鬆左就壓唔住,搞到我想揾條底底換左佢再收過
2 |: Z! k0 ]/ F2 K- C
% `7 ?( B1 K; W睇黎我都係時間去買返條塑身褲試下全日收j既感覺 7 G8 e, q! q9 l! ^
9 ^" I7 t( y$ _) G9 H
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-19 21:12 發表   ; l, f0 I7 U% S
今朝換衫返工咁啱見到條少著既男裝底底,因為袋位好淺所以會壓住弟弟,把心一橫著住佢黎收 jj
/ S/ G  T5 n' H2 F: c8 j6 G/ Z% O
- X* D0 L+ l' C5 W% Y& N4 o: Q跟住我就出門口搭車返工,中間我都驚會唔會硬返扯住,點知一路平安返到公司
6 ^/ v* }( {. O7 C, |4 {8 j! g( _3 L6 @! e$ T+ C6 q
斟完水食埋早 ...
9 R, P$ z- P6 `  j& u& ]4 v
7 F9 o* v2 r$ E5 a
我已經長期穿上女仔內衭, @5 e9 J6 n7 x$ \
把jj 收得貼服,( v0 \% @2 }* h! [8 L
但是告訴你一事
  e- _# U/ Y6 E( l# p長期如此。是會影響你的性能刀

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-19 21:45 發表   & l0 H8 p/ M! i7 t4 t

) x; V9 Q2 e2 C2 w# `8 M
' U0 z- W- b2 p; p4 U$ D; V我已經長期穿上女仔內衭
0 H$ o" l4 m' N. k9 p' g1 u- L把jj 收得貼服,# k6 {. k( z9 S6 E! ]4 M
但是告訴你一事
$ }, e! _! j2 l+ U長期如此。是會影響你的性能刀
( z4 k2 W, L3 l' G

0 k' Z- e! ^4 f6 Z收到晒,我都係可以靜靜地係office做野或者屋企貴無人既時候先會做,要出街做野個日唔會搞,因為去廁所都有少少麻煩

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-19 21:45 發表   
( S# U5 E9 _2 U0 R/ y5 D) d' k' C1 G/ e4 I& @! t& K4 O1 X

/ s! c% w, |# d+ c9 R1 E7 k我已經長期穿上女仔內衭
) `8 _4 ?, T5 u/ R# p0 x把jj 收得貼服,
) {1 `+ v- \1 m" ^) O' |* `但是告訴你一事) ~5 m2 V' Q4 p/ u3 r3 B+ }
長期如此。是會影響你的性能刀
3 ?% v$ G# S% l7 i5 U& v影響性能力~有失必有得可能有另外一種滿足呢
深兒

引用:
原帖由 深兒 於 2022-5-19 22:38 發表   
. r; h0 ?3 f' H# Y
+ h+ s5 X3 a! k4 o9 ^* _1 {& v影響性能力~有失必有得可能有另外一種滿足呢
8 f0 n8 [" k) I  \4 v1 {

$ b, p) p$ i5 e咁又係呀 之前只係短時間試左幾次個種只係成功感,今日真係有種滿足既感覺

有種滿足的感覺
( d" \& W, x3 n, m+ c3 T8 V. L: I

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-19 22:57 發表   7 R) G+ x& I) c9 c  z, J

. S) ^" j0 b  }# p/ c
: L0 Q7 p/ S6 v咁又係呀 之前只係短時間試左幾次個種只係成功感,今日真係有種滿足既感覺
/ D# P' k: y7 }
4 J' m0 z0 K, e: ^我長期這樣穿
5 O8 z" _4 r; H( L* M, y5 r) k所以jj 不能再硬起

引用:
原帖由 深兒 於 2022-5-19 22:38 發表   
6 O, w* l; G! |. L% w8 I4 }# f) U5 [  D! a1 Z" S) E4 m
影響性能力~有失必有得可能有另外一種滿足呢
% o  b9 y- |  k" a5 O
; `, V1 z, Z# R+ ^2 u, H所以我喜歡做女人,我現在肉洞只有被入

歡迎下海
: c1 r8 @# U, F% k6 i# v$ Q+ U7 a( @0 D$ z2 d; a/ H8 `
我最初收j都係由著細一碼男裝底底開始的0 N4 S1 J' @7 Q0 Q2 v5 P
整天感覺到jj緊貼著下身很開心
4 x: |' f/ E, j9 [
; X* a8 U  p# Z# z3 c9 j2 D8 r" L之後收j就改穿女底
  E6 M3 d5 s2 T5 `4 U: r7 l因為無前袋位, S" N# @, m" ^9 s+ e( H" b$ @& H. k
只要不是硬起來jj已不甚明顯# C( D+ z& Y; A# i
. Y& U) y* v2 F) Z2 f) Z
往後發覺女底加support絲效果又更進一步( l% u# g& l" Y4 |0 ~+ C
若再多穿一兩雙絲襪效果已很perfect9 W$ F, e$ J. }* N0 f* c

* @! N# r& H5 B! L用這方法持續咗好多年  [; \' a9 d/ ], ]
但因為近年不流行穿c上街* T9 U' ^" z- w. J3 h- ^' t5 I
就算穿也要穿超薄c才不太違和+ H8 M2 y( K/ W. M4 y  }2 Z+ _  H
舊方法唔得& h& A8 D* f2 M% D% {! B$ t

" i. j+ i! f) P; H1 c4 _後來學習網上不同人分享收j方法
, O5 p5 i7 u4 \  F才摸索自創一個最適合自己的方法& Z, C0 Z1 `/ b0 @9 t$ e7 F
可以穿t-back或直穿c都ok
2 e8 f2 K: F0 f3 L+ H簡直是上了癮

..沒有了jj的感覺很奇特

回復 7# joey221 的帖子

我都係,日日絲襪+女裝底底M巾。j j 已不能硬了。

引用:
原帖由 Yukafu 於 2022-5-20 11:58 發表   
/ f; d; W) V' h/ r6 c我都係,日日絲襪+女裝底底M巾。j j 已不能硬了。
! y+ a% @/ d& u
5 Q. E" ~. z" Y" \' g( U你有冇後悔呀?

今日著返男裝底底返工,第一個感覺係下面有少少空虛左,無左琴日飽滿既個種感覺
# K- D, x* \7 f9 L$ t- z; B5 ?5 ]- H6 N- l/ I% t* I
坐係到就要孹返開對腳少少,唔係會壓到蛋蛋,之前唔會覺得係問題,琴日之後就覺得原來唔見左小雞雞都唔錯,個人好似詩文左添
* m- l6 B+ v6 S2 _6 C: A/ l' u2 r4 j( n5 A$ k5 ^1 o
而家諗緊周四 ladies day,感受下收 j 既個種感覺 希望將來唔會中毒太深返唔到轉頭喇

引用:
原帖由 joey221 於 2022-5-20 03:15 發表   
# L- q8 S6 y8 ~) b7 \  l% X1 f! a! T$ z3 |) w6 H6 a7 [1 ]7 u

4 T$ j9 W0 ~) P所以我喜歡做女人,我現在肉洞只有被入
+ q! W" W7 a* R: w

& J/ s" O' J) r# y! Y6 Y5 j4 T7 ~我都喜歡肉洞彼入,不過又唔鍾意被男人插既感覺,只有耐唔中找女的穿假狗插我

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-5-20 11:05 發表   
! e; g+ Z$ F+ L歡迎下海
# c/ v7 p' f  ~; G  q; m( k9 q( U' N! P
我最初收j都係由著細一碼男裝底底開始的% z; K' }# n) {) y0 F
整天感覺到jj緊貼著下身很開心
) V, c0 Z" q( `* ~* _+ F* J# T5 o5 {$ l! R/ F* g9 O% _7 i
之後收j就改穿女底
5 P3 G2 U$ ~( z7 V9 k8 y' F因為無前袋位
4 j& S8 ~1 b+ d4 s2 U只要不是硬起來jj已不甚明顯
1 O( G. z5 e) z* x! J
( E3 x$ ~+ q: T$ q: V往後發覺女底加support絲效果又更進一步
3 Y8 z8 Q$ }, R6 q, z若再多穿一 ...
0 R& n% T+ S0 Y( g- h
7 E6 N7 y0 Q) ~0 o9 p2 t0 e睇完搞到我心癢癢想學你咁著,又驚越踩越深 $ E# d# f: K' _5 z# W3 M

' l1 ~- O' s$ o5 f) ]1 E: }女裝 T back 夠緊可以壓得住?定係你用醫生膠布貼住
+ z7 s" l2 y. f; F) A1 j
/ Y6 E8 h, R# y) `) B5 Z  w% _  u1 F[ 本帖最後由 kinkyb 於 2022-5-20 16:44 編輯 ]

引用:
原帖由 Yukafu 於 2022-5-20 11:58 發表   
( r) l" a) t- b8 G我都係,日日絲襪+女裝底底M巾。j j 已不能硬了。
  c; L' K6 |/ L$ A# {
5 b* p7 A7 m9 |, z# i# M
我想問加左M巾或者護墊,係米可以收得隱陣D,我琴日係棉質底底褲檔係會凸少少出黎,唔會壓得平

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-20 16:38 發表   ' z7 f: _% n- |7 z) z. }2 G6 S
+ @8 [! n8 V* U! Q

- Y, b/ [0 e+ w) k睇完搞到我心癢癢想學你咁著,又驚越踩越深 0 O" {* R* w6 B% f; f- ~3 S! J
' w( A5 l; c6 p
女裝 T back 夠緊可以壓得住?定係你用醫生膠布貼住
5 P+ j  w$ k, s
$ X* d, I% H. A0 ~% c$ z: z, [  y
要先收好j才可以著t-back

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-20 16:48 發表   
8 V) v3 H9 q% W; ~, F7 ^. y  p1 p/ L

$ h7 d3 X4 p, S& _+ q& B5 t我想問加左M巾或者護墊,係米可以收得隱陣D,我琴日係棉質底底褲檔係會凸少少出黎,唔會壓得平
, v$ m  k: t; J' Y& u$ |* D/ F9 d5 S! }' P* |
M巾要夠厚才壓得住
* M8 u5 V3 c, C2 s4 r6 ?1 i, U$ [- `但外觀會似著左尿片隆起唔好睇2 M% E4 C0 T4 V, [2 X/ Z& N. _5 f
其實如果淨係自己玩過癮下, A9 K; p. W% f" O" H1 b# y
就咁著女低咪好lor
( V6 O6 q3 a& A0 f5 U  O* V! E  P- V$ l
我係因為要影相出帖) h' V% i. |$ Q$ v
出街又會著短裙
  n9 ~2 p- s4 ~- v2 }3 X有機會走光才要鑽研收好jj; Q. B: u" H6 i. I, V

7 V! q- v9 O8 f. l[ 本帖最後由 JoJo1217 於 2022-5-20 18:22 編輯 ]

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-5-20 16:31 發表   
" s3 O  ^0 B2 m& _, n
% G7 }# |0 l( a3 |1 W! C& b0 s' ^$ e* H5 i; }" J" ?
我都喜歡肉洞彼入,不過又唔鍾意被男人插既感覺,只有耐唔中找女的穿假狗插我
. t( D) j. F4 _) |& H( \
3 \4 p, Z* y% f& ]% C, b
至緊要自己舒股( T2 q( e( X9 A$ Q
电動jj 我亦有玩⋯⋯