嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

求救,有冇淘寶假胸介紹

求救,有冇淘寶假胸介紹

有冇淘寶假胸介紹,買過一款放耐咗會出油, 每次用之前都要洗乾淨,油油的好難洗,好討厭, 各位有冇用過唔出油
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我有套背心唔想要? 你要嗎?+ J) e- D( {& b1 }2 T6 H+ w
my tg :n13579g

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2021-10-7 23:15 發表   
% k9 X7 O' V6 C我有套背心唔想要? 你要嗎?: X# s& f1 y$ g. W
my tg :n13579g
* E; V( d; [$ k) R+ c$ m
謝謝你,我打算買個新,同買個細啲size

淘寶search媛野
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

硅膠材質用過之後要塗爽身粉保養。

回復 1# FAI1 的帖子

每次洗完風乾後記得用爽身粉搽上

引用:
原帖由 tiffany0914 於 2021-10-8 00:35 發表     H. _4 m  e% c; X! U3 l
淘寶search媛野
& V5 |& a+ L5 Q! i
- D4 I  t$ q) y& `. n而家用緊就係媛野,膚色幾自然同有皮膚紋理,
* P, o8 b7 l+ B2 K) {/ J. e但放耐就會有層油,可能一年前舊款係咁,% u- s) J& O. Y6 S. e* s
唔知新會唔會

引用:
原帖由 心若詩意 於 2021-10-8 02:44 發表   ) J; i" T" H- N6 K% A3 y5 Y" w
硅膠材質用過之後要塗爽身粉保養。
) T* V$ @1 p5 }- P% i6 a

( ~3 R% a' n  A; t- M2 J有用夾身粉呀,好似醃肉咁茶滿佢

一般矽膠物料唔用一段時間都會出油, 或物料老化. 用完要注意清潔擦乾, 落粉同定期通風就可以.# M/ U# q9 o! f

9 M3 U$ C5 R( ?9 k
引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 10:20 發表   9 z( V1 ^) D! n4 R4 c
6 N7 M+ T- S1 y& N; \! K

. X. H3 p! r% i而家用緊就係媛野,膚色幾自然同有皮膚紋理,. _: Q) p( x* S; i+ z) q' P
但放耐就會有層油,可能一年前舊款係咁,* x! l4 Z9 c3 S* A$ {+ `* D0 B% A
唔知新會唔會

引用:
原帖由 gila 於 2021-10-8 10:25 發表   
( W; U3 X9 ]- x一般矽膠物料唔用一段時間都會出油, 或物料老化. 用完要注意清潔擦乾, 落粉同定期通風就可以.
1 s5 F0 X! R6 m& }2 ^( w% z
4 o$ j" k* G8 S' A& Y
. \) s0 Q/ W, e6 r8 @; g* w- }( _: C- ^( o0 [% d
明白,即係唔好放太耐唔用,要經常帶住出去通下風

我都有一個沒有用半年. 開始變質了. 用埋今年都要報銷.

引用:
原帖由 gila 於 2021-10-8 12:04 發表   - j/ c3 g* T+ ^: c& D5 i: M
我都有一個沒有用半年. 開始變質了. 用埋今年都要報銷.
3 q$ m  h- N5 I; C% |% {跟住你會買邊隻?

跟住升級轉形, 巨胸2.0 - [8 H- x! t$ {1 L* g2 ~: B. n

4 p& @. }' h1 D7 H' F對我來說,假胸唔會點帶出街,所以都比較少用。我仲有其他假胸,都夠用。7 @- _! `' C3 n" V% y

& G! V# V' ~- {2 g) Y! m# a6 U8 }
引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 12:32 發表   
( O! j, O# q! `6 F& G, |, d) k9 @1 H; d& A1 e2 d# _- e- s* j
跟住你會買邊隻?

不如你等雙11買,有平。

引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 10:23 發表   ' u& W$ X) Z7 n

0 j+ c% V: N9 |; ?1 T9 g- E! Y  Q5 o6 m! a# _* u/ O* R
有用夾身粉呀,好似醃肉咁茶滿佢
6 I* D9 F! s7 o' X請問裡面都要茶粉嗎?我都是好耐冇用,有的黑點.好像發霉咁,洗不掉,要買過新.想買 A或B罩級,好難買.多數是C.各位姐妹,有好介紹嗎
wechat---- FireredRose

有黑點即是已發霉, 那是霉菌已經在矽膠層生長繁殖. 出現黑點主要是穿著後沒有澈底清潔好所致. 汗中的細菌轉移至矽膠上繁殖. 必須進行殺菌和去真菌處理. 極其量只可多用幾次.1 r- q. g) w% p. T
' D: a* ~% K* i$ H2 Q
因為是緊貼皮膚的不透氣物料. 如果細菌和真菌 長期緊貼皮膚, 有機會會有皮膚炎. 這是比起貼身內衣更為嚴重. 若位置在胸脯位置, 最嚴重有機會出現腫瘤/乳癌.
# D& S% ]1 O1 J0 e; b1 |3 y! `: g2 G5 `: a6 x5 v2 q, w) ?) K2 y$ k
引用:
原帖由 maisie 於 2021-10-8 13:21 發表   : L* U* e# L: D

* s  @7 c) \  H: C請問裡面都要茶粉嗎?我都是好耐冇用,有的黑點.好像發霉咁,洗不掉,要買過新.想買 A或B罩級,好難買.多數是C.各位姐妹,有好介紹嗎
2 s, S4 m  I: e0 d: c: j4 l7 S% M  o  j: n- [

引用:
原帖由 gila 於 2021-10-8 12:50 發表   
# l4 a) v  G: v跟住升級轉形, 巨胸2.0 ) m* E2 K. d6 t9 T% Q: T
  J/ q# x! m1 F0 T3 c# h
對我來說,假胸唔會點帶出街,所以都比較少用。我仲有其他假胸,都夠用。7 O  x( ?5 _5 S% A6 l

9 G0 _; D3 y3 s/ S
; Q4 e& X8 P" ^5 z6 K
' m# L, h! w9 J9 R9 H6 V3 V9 Y巨胸我也有,Gcup的超大,但出街就有困難,太唔自然,除非扮大肚$ w7 ^4 _% i( f
因為我決心要出街,所以今次要買一個自然啲細啲

忍唔住買左媛野b cup小號 不過要等30日

要等30日,咁好賣?

引用:
原帖由 FAI1 於 2021-10-8 10:20 發表   - n8 @+ L( w2 \& b# c( v- m
# U$ O0 \- w  Y/ P7 \
4 @/ `/ U4 R6 c1 a- o+ U3 L
而家用緊就係媛野,膚色幾自然同有皮膚紋理,% @* H8 L! B4 i  I, Z
但放耐就會有層油,可能一年前舊款係咁,
$ f+ d7 p3 q; g4 ]; R) ^! o0 z唔知新會唔會
; E* [+ _5 l# a6 _2 t* C# q2 ^$ \1 W# I5 ?7 u0 F! x/ p2 n
佢D野好似好貴