嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚咁凍。有冇肉捧取暖?

今晚咁凍。有冇肉捧取暖?

哈哈。好想要捧捧取暖
覺得好的就按一下感謝吧~~

想唔想玩呀?

點玩????

有肉棒
; A- E9 M2 f1 F. S- ?( m他地有無约好

引用:
原帖由 cherrie 於 2021-1-8 17:03 發表   
: R3 C4 T4 m) I5 u. h哈哈。好想要捧捧取暖
8 [* u# X7 Z# Q
6 a- k9 }4 p& r1 T
我也喜歡真肉棒3 ^" b3 ~. O% N
放在口裡⋯⋯有口感的

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-8 17:46 發表   
; }- K; K6 z% L: W/ c  ]
, _; @- C, Z* Y4 u" |& ^. D4 |5 d2 x& `+ x6 T+ T
我也喜歡真肉棒* V# c9 d8 W; X6 p1 H, b& F; g
放在口裡⋯⋯有口感的
* Q$ n/ L4 Y. X4 E5 i對。真的很有口感

是不是今晚幾点什么地方?

一齊約haha

冇地方呀∼想搵下邊有得取暖

大家在談論如何接火棒嗎?
. C1 j* v: \/ V2 n, R4 l

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-1-8 19:15 發表     [8 s9 U" @1 ]3 a2 z- ^4 ?
大家在談論如何接火棒嗎?+ T" O# _- v# L: u) j6 b$ C
3 K8 C, I$ a; L7 a1 J火捧is ok...火柴就……

錦凍需要絲襪加棒棒

加絲襪真是無的頂呀!!
# V8 H' B  D; ?. C" |" m

對。啲風吹裙底。感覺一流
2 d8 l2 N2 m+ v- k. h1 t3 A今晚第一次女裝由屋企出發。好刺激

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-8 17:46 發表   
/ e1 Q3 Z/ k. u# p
3 P2 l! v, o$ v- c( `8 z! }: S0 O( v3 r! E
我也喜歡真肉棒0 I' J- j" B" c- X
放在口裡⋯⋯有口感的
# f$ F8 k- I2 G1 w) E+ v& c
; m: r5 z2 X; N6 Q0 ?, A. v3 a' V特別在射前一刻,又熱又漲
+ F& Q! g8 i$ t9 t口感極佳

看來大家嘴功都很不錯

引用:
原帖由 joey221 於 2021-1-9 16:39 發表   2 z" H, U6 c& q& U9 d$ S

^" G2 Y# U7 ~2 x+ z+ W1 s
3 v5 n9 h! K0 F5 K6 N1 c: `特別在射前一刻,又熱又漲
; U9 R' D6 I- E3 T. I口感極佳
% d: v: m3 }* H; ~3 u! }; I$ J# a
未試過。。。唔知道係點感覺呢∼

引用:
原帖由 annachan 於 2021-1-9 20:32 發表   
4 a$ M9 U' t& ~9 C& l# [5 k( x看來大家嘴功都很不錯
2 F( b- {7 L0 L, M2 Z- h. E唔係呀∼想要取暖咋

引用:
原帖由 cherrie 於 9/1/2021 23:37 發表   $ d. ?* n+ k; n" n8 Z9 [( _

/ F; r0 O9 P( m3 z2 k唔係呀∼想要取暖咋
' x& v& e4 n7 p& w* D4 D
樓上那些好像都很有經驗

引用:
原帖由 annachan 於 2021-1-10 02:31 發表   
5 O/ x6 u/ l- k# m, A4 _8 b$ n. i/ S4 A" M- R  m5 C& {
樓上那些好像都很有經驗
# a1 A" e9 F0 y唔係啦∼想要啫