嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇sis鐘意用anal plug?

有冇sis鐘意用anal plug?

我啱啱買咗人生第一個anal plug
, m3 ]: B+ i: ~一開頭放咗入去好舒服
/ K; t7 V. q* F但慢慢就feel到佢太細6 U+ j& _" u8 U: w
妳地有冇用咩size?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我最近都在嘗試這個( i- ^& P" o2 u4 O
/ O9 x. ]: N' n

; l% K0 D- {! y1 T4 g2 A8 U之前是在用這個
5 J2 y! ^" V& W. G3 c: Chttp://www.g-sexsation.com/ShopGS/goods.php?id=11042
4 ]/ x( A8 V- H2 l7 W! r, e7 e. v% I! }$ p7 I

我用細先可以好自在咁戴全日,大(size 1.5寸)會刺激d不過成日會跣番出黎

7.5cm直徑的肛塞我可以24小時長時間使用
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

i also use this
! C* E" H7 }+ f1 g' G7 g; K% \% @/ O3 t3 C6 K
https://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   
& U4 x& X2 A% a$ Qi also use this
: a! D7 r# Q! ^+ D0 Q
8 o; s7 X; r( C  L0 V# C; J3 Z, Hhttps://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
- a$ N/ D5 f9 N2 U
我一直想買,但之前上網搵都冇貨

依D野真係唔敢玩、唔敢試,萬一玩到、試到肛門鬆晒就真係OMG,5 Z+ h: |( [% i8 @3 f) [% S
; ]3 n6 Y  |7 y- q% S( }5 w1 _
到時候冇屎屙都會漏D屎出黎,就好似夢遺(遺精)咁

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-7-19 16:57 發表   
0 q$ n8 Y- ]3 m9 T. Q$ L' w5 O! y依D野真係唔敢玩、唔敢試,萬一玩到、試到肛門鬆晒就真係OMG,2 I* i" J3 M  N; g
" H& f- G9 P. b0 [+ g7 p  `! [
到時候冇屎屙都會漏D屎出黎,就好似夢遺(遺精)咁
) [' E2 q' w: Q/ o2 e% p1 B
除非你玩到可以用拳頭塞入肛門3 |$ U. F& o/ e$ {& o2 ^
或者可以用我簽名檔的肛塞才會有大便失禁的可能

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2020-7-17 20:58 發表   - S% L4 p* G' K( C
我啱啱買咗人生第一個anal plug0 G' w2 S9 T# H* ]; c9 d* ]8 p
一開頭放咗入去好舒服: @3 |: o0 d1 N7 `. x- }+ {+ t! g$ l
但慢慢就feel到佢太細
' N9 [  \$ n# e! W( I+ i4 W妳地有冇用咩size?
- F) ^# a2 P9 x* J2 e' }9 h' O8 }
肛塞我第一次使用它已經上癮5 i+ N" V1 Y4 E
回不了頭,現在我長時間使用的是7.5cm的(未經擴張一般人不可能使用)
7 {  m, A1 G2 U* |8 Y# I而直徑細於7.5cmm的我不可能使用,會有跌出來的可能

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-7-19 18:36 發表   * |, Y: l7 Q$ S4 h% x& b" W" Y8 {
6 K! {. n( a; t( T4 I
肛塞我第一次使用它已經上癮1 S6 R0 I% q6 X
回不了頭,現在我長時間使用的是7.5cm的(未經擴張一般人不可能使用)
7 t* Z5 \3 r6 |6 X而直徑細於7.5cmm的我不可能使用,會有跌出來的可能
, E9 w5 T: j* L
個個人癖好都唔同,我可以理解,
$ }! r, I. @1 `
0 L' U# P8 d0 Y不過肛塞你鐘意就好,我都係鍾情絲襪高跟鞋多D
; b# T3 L3 t9 H0 h& O( Q: y4 j+ q# X: Y% l6 V- ~/ S9 t
都係同你使用肛塞一樣,第一次著絲襪高跟鞋已上癮回不了頭; Z- m" y/ Q, s0 ^$ M" x5 y3 m$ g
% i# W2 g: H7 ^: d0 m: ~: p9 c
因為著絲襪高跟鞋踩住個石屎地個種心情,同你係條街上塞住肛塞黎個種心情係一樣,$ R# g9 L4 \7 A2 T* i

+ @+ R: h$ m" R2 S- f8 b同時好多真係女仔黎講,著高跟鞋會著到好痛,對於我黎講絲襪高跟鞋再痛都會著

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   
* g3 p7 E( e% P  n$ y. N5 di also use this( S5 d2 W( E( D0 k8 h2 b/ m
% |% `/ j3 ~* t6 L7 v& Y2 r  v
https://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
4 ~& ?2 C' m1 L. [/ ^6 S, W' e5 q

: h0 ^9 C2 c, d# ~5 ee個正喎,幾多錢?

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   ( _) |' i: `  j7 k8 M
5 r, Y! s: o) {0 B
, H# W$ q8 E* _+ e& X" N" C; ~https://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
& b) f, R3 Q2 j1 h! F* g4 G2 W- X. F, @! h
8 g; ?: T( a  M* w5 |
呢個好呀,不過我買左震蛋果款

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   * ^( _* t9 a0 R7 s' a! I
. l9 l) ]& O& X6 j4 D& R- c
/ {2 J0 y. }* L6 x4 V$ R7 \/ Thttps://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
! ]8 M+ L+ Z! j! L2 Y# e
% `& r$ {' |; E* D! J9 s少少分享。。如果期待會有前列腺快感可能會令你失望

新手可試1.8-2.4cm, 上手後可用3cm以上

回復 4# maria-ng 的帖子

咁大支,睇到都驚,比我唔敢放

我帶住咗個plug出咗一次街,番唔到轉頭.....

想買依款,有遙控的,男女前後都可用。
) C& U& ^6 H+ g
2 m1 M* `' q1 ]+ F
; p# f4 d4 A. a3 H, S/ @' `% h' R' C' M
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2020-7-23 14:02 發表   
$ D* D+ A% Q% x我帶住咗個plug出咗一次街,番唔到轉頭.....
7 J4 L+ N: r/ p1 R8 Q我已經習慣左長時間使用肛塞,塞住出街平常事.........

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-22 03:49 發表   ! n/ c$ q6 b- }# |+ L4 K: J7 e
咁大支,睇到都驚,比我唔敢放
! ?; K( [' ?  m' @- r  B( X9 f這枝已經是我使用的肛塞最小型的,直徑小於7.5cm肛塞會跌出來的

引用:
原帖由 cdgaga 於 2020-7-22 01:20 發表   6 A2 }: `6 R+ X# e( k2 i$ @+ b

6 K0 t( O2 V9 ]- p3 U; L+ o" Q) e' a3 }8 [
少少分享。。如果期待會有前列腺快感可能會令你失望
! l9 {" u  t& o5 s  j

6 g; `' V, T( ~2 S" X$ j2 |我覺得用假9容易有前列腺快感多過D所謂前列腺按摩器