嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

二手校服、底裙

二手校服、底裙

我係16歲F4女生,現在轉咗學校去DGS,之前讀嗰間的校裙和底裙都唔要,有興趣買可以message我1 ~1 D/ t4 Q' R! K
5 E+ ?% C1 m  ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-18 16:03 發表   
4 ^* G8 b4 q& I: s" ]7 O; b我係16歲F4女生,現在轉咗學校去DGS,之前讀嗰間的校裙和底裙都唔要,有興趣買可以我
& \3 j1 N# i2 o! ^' q

: t; f8 [4 s4 u) K勁喎 (*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

之前你讀邊間先

應該會對DGS校服更有興趣

二手校服

我亦有底裙賣
' j8 w( `# X# V4 T# M' F+ u! E# h7 f/ R7 {

二手校服

底裙我都有賣0 z6 n; H' i+ v; c4 d
9 `6 C3 J# n, x! [) A" Q

引用:
原帖由 erichicken 於 2019-11-18 23:34 發表   4 D+ m: ~6 c6 o- V* N# D
之前你讀邊間先
% j: x! D! g1 Z( b# p  T
! K5 M" x  F* n' Q) f) W- E# t
我之前讀 培英

引用:
原帖由 jacjac 於 2019-11-18 23:48 發表   
' t$ Y  Y1 k7 o/ v1 W2 p( T9 b應該會對DGS校服更有興趣
( Q- A9 u6 i+ w4 M
8 Q2 h( f: r3 f! G8 u( g3 B7 @8 H7 K2 H0 ?6 W, D
賣咗我點返學
  O' o, ^8 a* Z+ {# n5 U但如果你真係想要或者我可以幫你買

回復 8# kwok_isabel1027 的帖子

幫讀者們買校章吖

回復 1# kwok_isabel1027 的帖子

已Dm

引用:
原帖由 jacjac 於 2019-11-18 23:48 發表   / _# A5 m1 W6 J! x$ T+ Z
應該會對DGS校服更有興趣
4 t! n( @4 ?* r, h+ ?; S( c$ u( i9 m3 I0 ~% r- s
我諗呢度大部分都會想做DGS妹' g" w4 T, ]+ q! N! l3 ?/ }3 [
我自己都想

引用:
原帖由 regina1010 於 2019-11-18 15:32 發表   
5 |0 t; y# V7 g! k幫讀者們買校章吖
8 V9 ?5 o0 p2 N) D& o
DGS唔係只得布校章車係條裙到咩?

引用:
原帖由 pikachu668 於 2019-11-20 10:14 發表   
) ]! A6 l# H% {2 n3 i7 T+ N. `" D  z4 Q8 W2 F- N( I3 H. _0 Y$ E  A

" }2 j; L4 l, Z" e' ~$ u0 ^我諗呢度大部分都會想做DGS妹2 r) ^0 c! P1 C2 K- l
我自己都想
" s/ u' r2 {' y; I* W
  i7 p! S1 q6 R

- e# t, r1 s( O. o9 j2 A9 @+ M唔係好明你哋心態( f3 l: T, w; S. v/ v
0 K$ f7 b  ]' w  }- l  }, P

引用:
原帖由 concord 於 2019-11-20 12:24 發表   8 w) [9 b3 O4 \7 B+ |- x

6 D5 x* V( ^4 `9 \5 _. |, P5 RDGS唔係只得布校章車係條裙到咩?
/ \$ Q! }2 J5 m

1 h) X' B8 z3 ^: r0 ?1 d9 R" D7 Z2 {0 o5 c! W
冇錯,係。但亦有校徽的心口針。

any pics can see see?

can see see

二手校服、底裙

引用:
原帖由 being_fake 於 2019-11-20 14:59 發表   
* M; ^- I4 k$ O0 O6 ~; }5 F0 M1 r+ Yany pics can see see?
" G/ j$ {5 h0 _$ J4 w- ^

" z. U8 A" @, E
) P4 ^- @" D1 Y' ?2 `: y/ l你可以pm我你wechat我再send相你睇

二手校服、底裙

引用:
原帖由 tfghghuhvcuigf 於 2019-11-20 15:08 發表   9 F3 `* m: w9 a
can see see
7 X( ]7 A! Z+ S. M# L
: z5 t' k7 Y- `

2 d; J* c) O9 N% m你可以pm我你wechat我再send相你睇

二手校服、底裙

引用:
原帖由 concord 於 2019-11-20 12:24 發表   
) p8 |/ O% D" v0 {
& g) \7 H4 d& w/ rDGS唔係只得布校章車係條裙到咩?
+ `" q" w# r; \
# u" I+ y1 y# H. f其實都唔係布校章係條裙度,係條裙繡咗DGS三個字

咁請問似呔針的金屬校章易買嗎?會否好似p.con咁中一派了便用6年?
引用:
原帖由 kwok_isabel1027 於 2019-11-20 15:45 發表   
" [, X2 j8 g  @* X8 H3 Y# z; j, w8 {) W) c  o/ ]; `% O& G9 W, {
$ _- {; e+ Y" Q, s7 }5 `
其實都唔係布校章係條裙度,係條裙繡咗DGS三個字

最近訪問的版塊