嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問大家邊到買bra

請問大家邊到買bra

請問大家依家去邊到買bra有冇地方可以試身
! T% g% e+ o( `, M% w& x我男去…好想有得試…西9龍因爲人多老板娘話依家不可試
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
68 , Peach John , Victoria Secret. b7 N3 r4 N) d$ f0 b
我大多數都係呢3間

淘寶............

香港,可以試的,真不多。
享受 一分一秒的 CD

以前去 H&M;  宜家去淘寶~

西九龍?有就是有很多內衣店,但是,不是一直以來都不容許現場試穿的嗎?以前試過要先付錢,再去商場洗手間試,不合身就立即返回更換。

呢個問題好頭痛。$ h1 Z: N# A8 a  ~: \4 _
我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表   + O! j5 N5 J& m+ Q
呢個問題好頭痛。" `( Q' \; `, P" B
我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!
9 ~9 Y, [2 T, K7 W# O4 B6 E3 M
( K! ], C  Q- t0 X( f# [+ ~8 h外國,真好。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-24 15:14 發表   
9 G3 k8 {( r0 F; x, c: ]68 , Peach John , Victoria Secret- q. R# O$ q" }  T
我大多數都係呢3間
; o1 l& N2 g, U5 K' f1 x
行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表   
2 J* s8 ~0 t6 a' ?呢個問題好頭痛。
; J6 Y7 Z# S0 r6 k- D我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!
+ y: s$ O) q: K
6 `, C5 C" W$ h# e# R5 g/ ^
外國始終開放好多~

金魚街後面有好多鋪頭,我成日都去個度買,因為名晒平,岩晒平日著
0 N; k' p, P* x5 Y有時就會去屋邨商場Bra鋪或者樓上鋪,貴少少,唔係成日去買,多數都係心情好或者影相自娛先去買

知到自己咩碼扮買比女友比完錢返屋企慢慢試啦
' u% W1 d/ a% e6 g1 Q* F& A定係想淨試唔買?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

Bra Bla Bla! C4 k: ^- b$ P

/ A' ^4 K+ c& v. U6 C: R7 o[ 本帖最後由 L.Cathy 於 2019-2-25 20:50 編輯 ]

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-25 19:25 發表   
( C0 G1 `' y  B1 o, U0 X# @0 U$ [  b3 A
行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我
5 x" V/ ?. l" [0 e  ^6 c! p1 I
+ I' I# J/ J6 F8 J- `) ]
VS我主要買Sport Bra- S3 j% {+ ?2 Z* |* V. [5 h5 z
一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size/ _0 M" n) X# s# o+ L
通常只係大中細碼無分Cup Size' t! Y' Q5 v6 ^6 ]! Q
VS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇
+ A' }+ U6 E; S對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身# Y, w0 d8 t! S7 d: e" m, h+ r
咁當然...款式就見仁見智

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-25 22:23 發表   
9 ]" r9 Z8 ]! k( S. t, e. B5 M5 Y9 {+ L) n: s8 R! t) n( ]
6 c! n" Q7 b9 k7 x' X. p
VS我主要買Sport Bra& v8 R- e2 Z$ J8 j) z, s, A0 N; T! k
一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size
* A2 _3 w) [. ^通常只係大中細碼無分Cup Size
; p6 ?/ Z/ s$ V5 DVS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇
5 n' j. r/ q& x9 K. m0 s6 T5 ?0 y5 F- C對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身
3 t8 s7 T: s4 ]& A: [咁當然...款式就見仁見智
- ]& p' ~- h$ w8 j0 u) D. `1 z$ K' C+ g1 P: r9 L7 S
其他 bra 呢 ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-2-26 00:20 發表   5 p/ q& f5 E. B8 H

* ]% `8 a& b4 w) F& s* ~! Z8 H  \" @% b6 w0 L0 }2 u( |0 f5 m% N
其他 bra 呢 ?
  k/ b6 D# E- u# ^( N

! I: Q* m: v' }$ Z' O3 e68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra1 O  Z# h, ^3 g- {& n! Q+ [. L
有時買左新衫又會買Bra襯衫" N3 }9 z0 @% K: a/ ^
% h0 O/ O6 K/ u8 m  I4 g7 X

4 j( w. U" H6 l8 i
5 N1 ~9 b$ P7 T其實你話其他Bra既意思係指 ?

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 00:55 發表     N6 o( H3 B7 Y" H. W
$ B9 b4 x& E! Q: E
: ^, ^: Y; q4 P
68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra  A& [' e8 v; I0 Z4 ]) W/ f; Z* Y
有時買左新衫又會買Bra襯衫- C6 x" H  W# K/ Q! {% ~6 v/ ~/ i0 h
5 D1 A3 ?8 g. V! P

, D7 D* q6 f- J8 U+ ^
. p* v. Q  I! y  ^5 {其實你話其他Bra既意思係指 ?
3 A8 Q! X8 N6 w- D有個地方一直覺得諷刺
# i+ o6 V5 F) @# _& q* _2 t68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫
* V* H; z8 j* ]0 y2 \( F- F呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d
; C  P$ U3 I- P$ m0 E但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-26 01:23 發表   
. [  Z- ~1 h# K' u
1 `' t0 x4 H  z, i7 a+ S# k有個地方一直覺得諷刺- M( \% \+ F* l; E; `
68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫! p1 B/ G0 _' |" a
呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d
" [4 K, |7 H  ^5 d: H* ^" Z6 ]8 n但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買
$ `1 t3 c" o" S% ]6 J
! N# V  c; ~9 i. ^/ o因為講舒服既話一定唔輪到佢3 }6 s# w/ y: ]
一日帶足十幾個鐘既就會明$ Q7 `: o0 N2 g3 T* s- O
佢係勝在平

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表   
# T* x' m6 ~* s% ~
" A. s" J7 k3 q  H8 f" t2 E
: Q# o% Z$ ], r2 S5 f6 T1 w; l因為講舒服既話一定唔輪到佢
5 z$ b- k' s$ V* H8 j' T( H一日帶足十幾個鐘既就會明
3 N/ v/ m  Z' |6 r2 \+ h/ `7 y' y佢係勝在平
4 a  @. x3 P" j1 j9 G
托得又唔好,長遠著壞胸
' q% v. u" f% K) {) X所以本身無胸既先岩著

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表   2 m) b9 ]$ B" n6 _1 a& s! ?. b

) e0 A  y& Z+ \. H( z! Q* C8 {  v! u9 J  A: [" n4 \4 Q# i
因為講舒服既話一定唔輪到佢7 F5 N6 D; ?4 B0 z9 d
一日帶足十幾個鐘既就會明
8 m& M6 d  R8 U佢係勝在平
5 G# Z' \  a4 }+ N

4 n0 e# K. y& i* c  e2 x$ @是,68 是平的。; }8 r0 I  Y3 F& x) W6 Y9 W

) u% F3 t, d* R. `: b入去選,又有 sale 理妳。
享受 一分一秒的 CD