嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

二合一M巾褲

二合一M巾褲

出咗一排今日終於入手,即刻開黎用,超正6 b" c3 \6 l" M, g- @7 a7 K/ d

( |3 t2 u% U  U; V$ l  p: R4 m
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我都諗住買,不過行樓下百佳見唔到,so sad…

引用:
原帖由 shan 於 2016-4-22 01:07 發表   
! |: `, V3 T8 j$ b我都諗住買,不過行樓下百佳見唔到,so sad…
( T5 p( T, i; y
1 C$ T3 _* D4 f9 C* ?' I
我見過屈銀寺同萬0都有," T; Y& Y5 Y  l% b5 n
賣$39.9,一包有四條!

这个M巾好 啊

記得出示優惠卷( l9 j8 ~' G4 r- Q, `1 z" k  M
http://hkcd.tv/thread-51899-1-1.html

可以post 多d相出黎嗎

回復 6# Zero_dec 的帖子

唔係幾方便....GOOGLE "安心熟睡褲" 試試

而家用緊....

其實有咩用?會high d?

你M SIZE 好細腰啊!

起初我見到以為係整古,原來‘係真!

而家用緊....

除了有 圖案,跟 拉拉褲 沒有分別,吸收量可能更差

放尿吸到嗎?

引用:
原帖由 MANYAN 於 2016-4-26 12:32 發表   1 x  N9 [/ N7 `  `. ^& T
放尿吸到嗎?
/ W# r% r% m) q7 C: Q; N3 F( ?6 _  S# m! u" j9 z) c
應該唔得!/ t4 u' N5 i) D! M
- t# J! f. c& v: r# F
問題一:
$ v& s+ S0 H2 b/ M# x吸水位置唔同,如果只係前面出水,
9 _$ B5 H, M  l/ |' n前面會唔夠吸,而後面仍然係乾9 Y( I9 s4 T: ]% k. \

% l5 E* q" W& a# F2 A$ o3 \; x問題二:5 p* S4 r9 I1 T& h/ [5 z
吸水量應該唔夠一篤尿,半篤可能得!

引用:
原帖由 1677 於 2016-4-26 13:41 發表   
, u3 d; G1 f/ i& u
; `/ E/ [: D* A& `7 O9 w
+ }+ `1 y; j$ O5 |4 O6 ~應該唔得!& B" I" i  h5 K' D) G! T

3 D. e! r( n3 t問題一:
; y% ]3 W# \, l吸水位置唔同,如果只係前面出水,
( _" Y1 @/ W/ |% x1 @* k$ k前面會唔夠吸,而後面仍然係乾
- m: r$ A# }8 \5 P
- w( p% b1 z) i: g* L# J問題二:
/ q, I& N$ ^* \1 ^: G吸水量應該唔夠一篤尿,半篤可能得!
+ q7 x6 k) z% a! J% f! ]
3 w1 e; X  I5 M3 U
正解。一篤的話會漏出來
1 v& O3 W& H! r& V) I9 y仲有佢有分前後的,正常穿著的話前面係冇野的

引用:
原帖由 diaperfan 於 2016-4-26 11:19 發表   
4 r6 V& {8 h4 S除了有 圖案,跟 拉拉褲 沒有分別,吸收量可能更差
( x* P) B" h; [' C2 M6 p# V
' T6 U) u6 L* i$ |
5 H2 }8 |) x/ R, M7 k兩者間我都用過, 我好覺拉拉褲好好多, 不過佢原意係當M巾用.* _8 E7 f& K! e' H1 S  O4 m4 J
但如果我女生, 我情願用拉拉褲好過. 感覺上拉拉褲比較通爽

引用:
原帖由 willy 於 2016-4-26 19:39 發表   
% _3 p% h/ O7 H, V/ E8 E4 Y& U, Y$ a' i4 f! Z1 L

# Z, a8 T5 V. g0 l: }6 x1 D; ]  B* X- a' o1 }' T
兩者間我都用過, 我好覺拉拉褲好好多, 不過佢原意係當M巾用.
$ T7 T2 X3 t2 @; }' w2 \4 j* j但如果我女生, 我情願用拉拉褲好過. 感覺上拉拉褲比較通爽
  W/ n! R( R0 P
9 q% i8 [0 q# f: m9 Y拉拉褲的size合適嗎?好像很小的樣子。' {, }$ f7 D7 m( s5 q: K
tena尿褲就試過,但不及這個通爽

引用:
原帖由 lazygigi 於 2016-4-26 19:50 發表   
! Z$ f. k5 K9 U/ S
7 K2 @; `2 i6 A+ q1 m
4 r  m- V+ u% h4 N' S) Y4 _& h拉拉褲的size合適嗎?好像很小的樣子。5 D# |) ~3 a- ?8 _2 L
tena尿褲就試過,但不及這個通爽
. g2 |, p! }8 @$ o8 [1 R
! M) K4 H! K/ V( ]8 @( D" m- }- J6 c, o
我買大碼, 但比較偏大.0 L3 Q- q5 g4 w! ^1 b8 K3 ^2 L
我自己拉拉褲都係用TENA. 我反而鐘意TENA多少少. 當然唔及普通紙尿片有個種好實在, 個PAT PAT比野包住的感覺

我都係喜歡尿片多啲,整個patpat包住好有感覺