即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

HI,新手報到有相睇XD

HI,新手報到有相睇XD

我叫cilla >A<
多多指教啊

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好可愛
有冇cd一齊影相相??

引用:
原帖由 cillaQQKN 於 2015-10-10 01:12 發表   
我叫cilla >A<
多多指教啊
靚女鐘意玩咩多丫~~

引用:
原帖由 loolool777 於 2015-10-10 02:41 發表   
好可愛
美圖同化妝姐XD

引用:
原帖由 calvinl 於 2015-10-10 03:52 發表   

靚女鐘意玩咩多丫~~
我雙性戀嫁XD

可唔可以再介紹多D 你自己呀?

太可愛了
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

Nice to meet you
I'm Jeanna
Wechat id : wcdjeanna

回復 1# cillaQQKN 的帖子

pretty girl

引用:
原帖由 gila 於 2015-10-10 08:11 發表   
可唔可以再介紹多D 你自己呀?
好呀,我遲D會POST一編長D既自我介紹XD

Very cute & pretty!
Yukina 雪娜

好可愛

回復 10# cillaQQKN 的帖子

不可愛啦,都是修圖的功力高 >A<
雙性戀,男女也喜歡XD
靠化妝修圖真人不好看QQ
擅長擠胸化妝,鐘意識新朋友,PM我//

真係好可愛呀~~

歡迎你加入  以為是真女

妳好可愛呀

引用:
原帖由 loveleona 於 2015-10-12 11:52 發表   
妳好可愛呀
多謝XD 你ICON都好可愛
雙性戀,男女也喜歡XD
靠化妝修圖真人不好看QQ
擅長擠胸化妝,鐘意識新朋友,PM我//

你系真女麼? haha好少見呀,如果係咁有個女仔比意見會仲好

我美圖都唔掂呀

Ur wig is so nice. Where u buy?
以化妝同減10磅為目標