嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我係cd,未來打算變性做女生

我係cd,未來打算變性做女生

歡迎交友0 0//
. q6 c0 C5 \$ ~+ b; W2 S照片加line/Wechat再比
覺得好的就按一下感謝吧~~

咁你依家幾多歲?

諗清楚先好喎

認真諗清楚先好吖

手術既野  真係要諗清楚先

引用:
原帖由 lulu2468 於 2015-5-24 19:34 發表   6 t; G) E3 `9 K
手術既野  真係要諗清楚先
5 E: s! s0 h5 Y3 ?) D1 M% v% @0 e* p, ]+ G5 R1 R% [) S# J
你頭像個女仔好靚呀, 你識嘅? ~u~

我21歲,13歲有念頭,考慮左好耐030

引用:
原帖由 shadowt550 於 2015-5-24 19:42 發表   
* W& G" C3 O( z, Q$ s( ]我21歲,13歲有念頭,考慮左好耐030
4 t. x  m9 m. B; G! N5 g

; ?9 E4 p# X6 G' y( q6 [咁有冇做過任何準備? 例如食藥, 資料搜集, 儲定錢?

都有,星期三第一次睇精神科醫生

細個只係單純羡慕,大個感覺身心唔協調,有剝離感,好不安7 H0 e4 O$ A2 W) L! [

: K$ J0 G' Z! P( x1 w我係三個月前先下決心要真正去做手術

引用:
原帖由 shadowt550 於 2015-5-24 21:32 發表   
+ \4 Y. n6 A* z) D& s8 N細個只係單純羡慕,大個感覺身心唔協調,有剝離感,好不安! J( C) |, a& x8 k- |% s

s7 i& B# q4 h" w6 }2 k我係三個月前先下決心要真正去做手術
; P; N$ [5 s% q6 d" t) y& Y# q

?6 c( M' l4 x3 I# p! d! C0 b屋企人知唔知?  點同佢地講?

好貴架喎~~咁年輕負擔得起咩?

引用:
原帖由 gila 於 2015-5-24 19:41 發表   * L( m; P+ g/ N6 ^% z) o4 y0 _
! `; d; f% `) M7 @5 Q

' v4 w% Y& t3 b你頭像個女仔好靚呀, 你識嘅? ~u~
+ X& ]' C$ f3 F4 F

' E1 `$ `) {, H8 K我都覺得好靚

我都想呀,同你一樣

香港通過評估,可免手術費

引用:
原帖由 shadowt550 於 2015-5-25 16:29 發表   
' r5 i) @' x8 M! e' h香港通過評估,可免手術費
" R2 r' L# i# j4 R' x; r
1 I4 f0 s7 a8 u4 v4 W9 z
第一次聽. 咁邊個俾?
1 u) |) |6 `# B. R係咪因為臨床實驗, 所以免手術費?

真係要考慮清楚呀哈哈~0 J0 x9 F( Q8 n  M* M* L$ s
; P* b  x0 A; w
等我pm你wechat先

引用:
原帖由 shadowt550 於 2015-5-24 21:32 發表   3 Z0 S* H) m2 n
細個只係單純羡慕,大個感覺身心唔協調,有剝離感,好不安9 K4 W9 B) i; @6 i& X7 M( M
- H$ C' u  G# Q
我係三個月前先下決心要真正去做手術
4 q4 J0 R; [  o2 H+ c: ?7 i2 O, b: t  z
應該要一段時間,唔係話做就做

想清楚, 變了性也不是真正女生啊.

回復 18# acm2007 的帖子

當然要時間啦