嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

唔要的爸爸 & 底底

唔要的爸爸 & 底底

相會慢慢更新比大家選擇,等爸爸 & 底底可以早日搵到個好主人
5 Z4 @) U2 Z+ n9 ?9 O有興趣可以 PM 我 !!
0 W- i7 b) B) S( P
0 Y7 ]% Y4 a9 F, \) P9 Z7 U0 F* B
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
哇,好惹火既紅色,正呀!

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 21:01 發表
& R2 ^  J9 f% j  e; c! ^2 `+ u. a哇,好惹火既紅色,正呀!
! d! H  m" c6 m$ v/ n$ h
9 A: Y2 n" ~" \* T1 Z6 e

6 k( {! ~! z" }) G正就買啦

都話左會地震咯,我都好想買呀,
* V6 W9 ]$ p' z& n6 _. @- i買完要開個迷你倉架; v) x. G2 [0 Q- D; x. B, h7 _
如果唔係點收藏喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 22:42 發表
- d9 C' N+ R7 k都話左會地震咯,我都好想買呀,, |/ h: V( S+ i/ Y9 @
買完要開個迷你倉架! ^1 S1 ^, D) v+ c  m0 k
如果唔係點收藏喎
4 U: a6 b. O' q5 N! \3 X6 X! N; }* A( [+ M$ b
) Q  |: B# f3 V1 k- k0 o( }2 @
買一條 / 一個試下囉
3 e- c. i8 t  Z1 Z! A) d4 |3 T又唔會阻地方的   

引用:
原帖由 魏秋華 於 2009-4-25 22:44 發表 ' M) D( M& d+ r$ s. m* b

4 z" r1 _; s7 Y; W1 Q$ F6 [( ^2 i  P" N9 P% u  `4 }& M- Y( P% N. M$ d

, {# d! Q- c. A8 ]買一條 / 一個試下囉 1 e% F/ ^) h; e: e
又唔會阻地方的    
) D# s8 L# N" r* I  E/ d/ k
7 U, Q; Z, c& H- N' |
我都知唔會阻地方,不過真係唔知收去邊度好呀
( @' Z, [7 k8 P% m# E如果唔覺意比女友發現左,
7 |& P! ~2 o, i) g" e; ^我都唔知點樣解籤

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 22:42 發表
4 K- I" L& ^% X" ^都話左會地震咯,我都好想買呀,* d# Q+ ]$ V/ U" v$ ~5 R
買完要開個迷你倉架- G: z( F0 D! |8 R: E9 l- Y
如果唔係點收藏喎
( ]# J* U: k( A# p" Z) E

) `  [$ k7 P$ ~
( Z( C* l! m% G1 ~/ E如果特登租個迷你倉放個bra又真係浪費了。4 T6 m( k% o* ?+ u+ ]6 r
不怕地方細細的話可以考慮係入面cd。) C0 |3 `& `* l; K  i4 T
又或者可以將自己的最愛衣物放哂係迷你倉度。
6 J* \% |7 Z9 B6 U5 d2 D; H4 E( O6 |3 `
見過有人連租兩個迷你倉,特登將部健身單單放係入面,得閒上去踏兩野都係咁。
, s/ H6 p' C2 b) v$ `何況cd?

呵呵
# y3 n1 p$ B0 K7 [6 H兩位大大都碰到相同滴嗜好收集嚕
& e. @9 n" T' T# F那可以彼此多交流下捏

珍惜自己女友本身同她給的東西

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-4-26 14:42 發表 4 x3 t/ ^# t* s7 M1 i
珍惜自己女友本身同她給的東西
" E. R' ?+ V# l$ h) O5 Z

" g; S" W$ }& W2 o, Q  l- R7 T7 p0 ?' F3 {
珍惜一定會的
( @8 r% I9 D( u" M唔要的東西留下來都沒意思,倒不如賣給大家

胸罩跟小丁丁都好性感喔我喜歡我超愛的

引用:
原帖由 KR7723 於 2009-4-26 01:07 發表
$ [0 M/ T0 E# Y7 ?- b
" |3 t3 q! V) I/ m* i2 I( n& ], ]8 c: N- a7 M: i9 |
/ K$ q$ V) f& ]* u% C( t
如果特登租個迷你倉放個bra又真係浪費了。
5 R0 S) f1 j( U( w& G1 x不怕地方細細的話可以考慮係入面cd。7 _0 `$ S' I' x5 e5 @8 ?! ^/ |
又或者可以將自己的最愛衣物放哂係迷你倉度。9 b4 d) s1 [2 h. h: r% \6 E! C

) _$ H7 ~: W, a6 k6 M見過有人連租兩個迷你倉,特登將部健身單單放係入面,得閒上去踏兩野都係咁。 ...
9 p) _2 v" G& P- q0 R1 C* H% g1 e" Z1 p0 a
哇! 講真,呢個又真係幾好既提議黎喎
( p( {0 J6 ]+ P, R9 c  V6 c2 l% i如果屋企長時間有人係度又無房既話$ }0 l( E! U, {
可以考慮下呢個建議

可愛 & 香香的爸爸 & 底底等緊大家
$ P0 w$ D3 U( N, y& g大家快快帶他們回家唷

你很好人呀...

under how much

引用:
原帖由 bubuhang 於 2009-4-27 19:36 發表
+ w- N$ `" K' ^under how much
+ `! P! v% V& i

/ a! H- G; z7 M, Q  K4 k; D, a2 C. P! Q" ~. b4 K
pm 我談談,謝謝 !!

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-4-27 19:24 發表 ; [9 j8 R7 l( A# p8 U% W: ]
你很好人呀...
. f' O4 K6 u% i  C2 g/ ?
  ]* ^$ x/ z$ o8 Y0 Z% b! o: U. l# u; h) x2 x8 Y: P* }1 E
你有興趣的話都可以 pm 我談談,謝謝

very nice thx

very nice thx

前面的內衣滿性感的,' G: e4 m% }3 r( F( [( m
但後面的小丁更有看頭...

黑色bra我鍾意啊
york