嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女友 2 個末洗的爸爸

女友 2 個末洗的爸爸

希望大家會喜歡
0 S: d5 c$ E% a2 q4 J. e+ K$ s  R1 ~$ K. ?3 k
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
謝謝你的分享- E' \! o3 i  X/ A: S  }! }
個人比較喜歡粉紅色的那個

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-4-25 17:19 發表
8 K' D, f+ V" `- G% M& F0 G4 b謝謝你的分享
2 i6 ^. |. {3 g1 I+ y. t個人比較喜歡粉紅色的那個
4 X$ @# K% }6 Z7 V( \! X
$ T) L6 `8 Y* {% W) ]1 p
0 M5 i* s) ]9 q$ ^: h# p8 V別客氣 ( N' Z7 G+ T# m. T1 A4 y3 J9 @
好圖會跟大家分享的

你有個咁好的女友真好...

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-4-25 19:46 發表
. j3 h- x  E; i- D% n4 c8 d你有個咁好的女友真好...
3 e- w, d0 h; d1 q2 ~8 B. ^, P- g% U5 G5 W- p

# e* b% X- r. s( A& j
( O1 Z3 v- K2 V& V- h  n' `坦白說,如果有女友的話都可以分享她爸爸 & 底底的 1 H  H1 F. t& |4 e' T! j5 a0 X9 F
不過做唔做就另一回事了
5 y- C% Z+ j! o4 y! \3 N, |我自己就好樂意跟大家分享的

引用:
原帖由 魏秋華 於 2009-4-25 20:04 發表
; v0 \+ a( H' h( J8 @. @% W+ U
% U$ q- z, E. m
% Q% z, g) m! v' K
. g3 X' z' v. X9 }3 {( X
) z; p! P# _1 m5 Q8 j$ k坦白說,如果有女友的話都可以分享她爸爸 & 底底的
0 J5 r% k1 J9 G0 n3 x) L5 S( D  V不過做唔做就另一回事了
8 h8 j; z, w2 a* r4 p我自己就好樂意跟大家分享的   
. \7 x$ b, W& }% J$ P: ~* L
% r& h" r9 a1 I' }- I; f睇到樓主呢句真係令到本人非常之感動
+ {( j& h5 k( X- V3 P首先第一件事就乜都唔駛講住,% @6 E0 h2 H8 t/ U
敬個禮比樓主先 2 K3 j- y0 X( `! q, q
之後就係感謝詞,好衷心多謝樓主分享咁多好東西
8 P/ ~9 E! d# k6 e6 L$ G到呢帖既主旨喇+ J6 |' h, v* D. {" a; T* P
我個人比較喜歡第一個豹紋bra
" m( F  j7 o" K" L/ b3 u& }0 z野性中帶點不羈,I Like it

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 20:14 發表
; I; p& c2 V& Z7 l& G5 ?0 }
! y) J5 a9 d( h0 U/ ]4 g# x% |& f3 k, B  B9 B; u7 ~, x5 c$ F

; N: Z) L) Q7 m" W" o& g我個人比較喜歡第一個豹紋bra* w$ A8 \$ k9 c. ^$ _9 U
野性中帶點不羈 ...
9 h/ Q# P2 a4 m  U3 H2 E' |4 x- }% {- K' Z
哈哈 好多都係喜歡野性的

係喎,都唔記得問返樓主,呢兩個係咪非賣品黎架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 20:35 發表
4 x8 m8 h5 m* J% K' Z係喎,都唔記得問返樓主,呢兩個係咪非賣品黎架
! s; S) I7 g1 h/ s6 w6 @5 h( j0 t) K' c4 r  R! y  W
5 p5 X# P6 W0 X; _% v( \
不是非賣品來的 $ u2 N4 \. r4 ^5 @" g9 j2 ?
你有興趣收嗎 ?
, w$ q+ r( P0 v6 `因為我女友有好多爸爸 & 底底唔要的,她都有意思出售 : x7 R' [+ @& o1 m
有意的話可以 PM 我傾傾

引用:
原帖由 魏秋華 於 2009-4-25 20:39 發表   q/ k7 Y( i% j1 U9 q

) F) Z& k1 _! _: W/ N6 k, ^9 I" j7 Z+ ^8 s, f
# u! `; y* |8 b4 ?. K, g
不是非賣品來的 + E1 \( M! u! p1 y
你有興趣收嗎 ?! ?5 m$ S; I; V( S+ G
因為我女友有好多爸爸 & 底底唔要的,她都有意思出售 3 A% b1 U- H  @7 Q: ~
7 `  O/ s8 w0 e3 d5 u- i
/ l% v. A: J4 M, R* r$ O; F0 T. `
我都想啊,不過比我女友發現地震都似,5 N$ i' M: J. s' s# v4 C- B
我只是幫其他會員代為一問,6 p' f/ d+ `, s' a3 D  M
好讓喜愛收藏的朋友可以了解情況呢

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 20:44 發表 1 E: ]! u0 ~4 j
! D3 L9 \. g( _) j  H! g8 `( X
( z- L" I; A+ @& o
; m1 [  g1 H1 B/ O6 e
我只是幫其他會員代為一問,
* L8 m7 j, M8 B/ s: }好讓喜愛收藏的朋友可以了解情況呢
% C- ^/ ^8 N: E7 V4 R
( |' G% V! i0 L" v) }1 |
4 [* g) \& p1 [8 r9 q明白,可以叫他 PM 我的

引用:
原帖由 魏秋華 於 2009-4-25 20:39 發表
( s: J7 P* `2 z
8 @  e$ p  A! h. `9 S# t7 g) ^, |3 l3 _$ R: f

- _5 G. _7 N+ `8 @$ ?# F不是非賣品來的 + k( U% j3 }1 i4 S0 N
你有興趣收嗎 ?# S) n, i- z+ a# n/ [/ w
因為我女友有好多爸爸 & 底底唔要的,她都有意思出售 4 `# p$ |5 @- r5 I
6 k) l6 x, Y$ E0 J
7 y% x6 K5 z) E% }+ ^4 H她唔介意賣俾cd的朋友嗎?
- j! g! @1 K1 B. f唔係每個女仔接受到cd的男士。

引用:
原帖由 KR7723 於 2009-4-26 01:09 發表 ' t9 R2 e  Y) v! X& R7 V
' r4 K7 M* k4 z9 D

2 F% p, w5 Z/ r' I/ K$ A* {她唔介意賣俾cd的朋友嗎?
2 e) c" z/ U/ D& n唔係每個女仔接受到cd的男士。
( y4 o$ a  R2 ^. g5 c0 O9 g( n2 v3 I
/ S+ H* q+ o- A8 C# ~
4 u3 T0 @) m4 Z
至在清位而已 * B$ ]/ K+ M1 A$ B2 ^
好過拎去掉啦,浪費晒
# A/ o/ p( `5 d, o她不會介意的,大家都是成年人嘛,有思想的
# ^6 o/ W# n7 {! u
, V% c4 c1 n4 j$ [1 V

$ c* a0 r) u3 Y, T8 J這樣滴思想應該算訴較開放滴捏

我鍾意第一個!!!

好想佑你女友係點的人

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-4-26 14:43 發表 3 p$ [. p8 d( g) C
好想佑你女友係點的人
; G" O; r: {' Z2 l

: r2 q7 n1 i* N# B: Z" p
, ~- J! X+ D7 c% b( A& W( D嗯,估成點呢

喔喔好性感的bra我想要我想川看看耶

真是很令人羡慕呀可以每天見到那麼好的款式~

引用:
原帖由 happysky 於 2009-4-26 21:30 發表 9 d9 D9 t- f4 q) v4 W4 G  ^
真是很令人羡慕呀可以每天見到那麼好的款式~
; Q) C; Q1 w& ~0 k2 S8 K* y3 ?2 |$ W- ]# @

+ \9 h; |) `$ ^4 a2 R& T8 \1 e4 k( k) d# [% T4 v$ u! s" O
某程度上可能會令人羨慕的 " N1 V0 R( s/ r
不過相對日子太久會有點厭的感覺
, x: R9 w; ], T" K7 v! }1 c& I8 p慶幸到現在我還好享受這個過程,一有發現獵物就立刻行動,這個是十分剌激的