嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

給想試厚M巾朋友.......

給想試厚M巾朋友.......

很多喜歡用M巾/衛生帶朋友都喜歡厚巾
- a8 P; l8 w( Q) k9 |; u  T" r9 ^" c& A但當年的厚巾今天很難買得到
. U8 D9 e$ _+ v4 m不過如果妳想一試祖母級年代M巾的感覺
+ @/ C& w+ t/ P有一個非常方便/容易的方法,就是一條柔軟的厚身毛巾!
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

妳把毛巾摺合成M巾般(對摺3-4次,厚度至少2cm/1吋)
* g" |1 K; t7 w) i, p, u而毛巾最少要有14吋長,就像用M巾一樣,注意一定要穿一條緊身內褲# K4 ~) z( m% W9 Y2 q
就可感受一下幾十年前女人來經的感覺,我和幾位有用衛生帶的同好( j, }. v0 ]% g
也用毛巾做墊,效果理想

70年代初第一代自動黏貼M巾的厚度

沒試過,感覺如何,戴著會否焗住JJ?

引用:
原帖由 loboiboi 於 2013-1-29 01:48 發表   
4 P/ v; I6 K' b6 W8 U沒試過,感覺如何,戴著會否焗住JJ?
3 J' t# ?& |* a" ?# l) {妳同我差不多同年代,衛生帶應該見過亞媽用吧

見過,但我沒用過。我覺得衛生帶好汚漕。' _2 C! A" H  [9 `/ S# l/ Y
引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-1-29 07:04 發表   ; U7 _" b( |# a) K7 G8 a
5 {, c7 N$ e" v
妳同我差不多同年代,衛生帶應該見過亞媽用吧

引用:
原帖由 loboiboi 於 2013-1-29 10:09 發表   
3 C0 ]+ X0 s3 [- M! e見過,但我沒用過。我覺得衛生帶好汚漕。8 S6 W7 z% W. H8 V3 s
$ Y% T2 }8 W' T. I! N; [; Y
衛生帶是我的最愛女性用品之一

用毛巾,唔“鞋“嘅咩?

引用:
原帖由 kdkid 於 2013-1-29 12:27 發表   & m; j& p( u* m6 o8 f
用毛巾,唔“鞋“嘅咩?
* H! L7 Z6 ~5 C" v
毛巾點鞋呀???
8 M, |. z6 s4 c+ F# o% M) P% I你知吾知60年代大陸D女人用"草紙"(當年未有廁紙)放在衛生帶內用呀?

以毛線咁粗我估會幾鞋, 同埋相信會$ {: A: b# H0 a' U7 a
幾焗(因不透氣)

引用:
原帖由 kdkid 於 2013-1-30 15:06 發表   
( m8 z* q9 N. r& l3 M* r1 r以毛線咁粗我估會幾鞋, 同埋相信會8 j+ m, H$ A8 j' h8 n
幾焗(因不透氣)
, ?% G- @1 g! }: b# @7 n我亞媽果年代個個女人都用衛生帶架

不错

引用:
原帖由 wwwwss 於 2013-1-30 22:49 發表   ; b- ~4 C. V( V. H! h7 h
不错
  m$ e9 V& Q9 x6 J6 l0 K3 V
鴨住衛生帶或者厚巾,好有做當年女人的感覺,以前D M巾成吋厚(70年代的自動秥貼巾也超過1cm厚)' B) {- d8 |: ^
穿貼身褲時陰部特別隆起,好性感,70年代初流行一種叫原子褲的貼身褲
4 B% S; _; L' `" o( f好多女人大姨媽到鴨住衛生帶照著,結果前後都凸起,一睇就知佢來左野
- s* m2 q5 H" K- ^/ J不過好多男人反而覺得咁先至性感有女人味

我也支持你~~~~X2 !!!
& p3 o3 D' e4 q/ g  m/ i. d; o
引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-1-31 05:12 發表   % R6 y. p4 r8 f" y% d4 u

4 o% C2 s. F7 @7 m6 @/ B鴨住衛生帶或者厚巾,好有做當年女人的感覺,以前D M巾成吋厚(70年代的自動秥貼巾也超過1cm厚)
3 G8 V6 w6 m3 v) J* q( a穿貼身褲時陰部特別隆起,好性感,70年代初流行一種叫原子褲的貼身褲# r0 T- ]9 u9 q, c1 m2 f% I/ I
好多女人大姨媽到鴨住衛生帶照著,結果前後都 ...

引用:
原帖由 loboiboi 於 2013-7-3 00:56 發表   1 E- e" C9 h5 _& Q( O& |
我也支持你~~~~X2 !!!
2 _8 R# \+ Z0 X, y& r1 g
; F* s8 O- }$ A( j有機會俾條衛生帶妳鴨下

引用:
原帖由 loboiboi 於 2013-7-3 00:56 發表   
6 Y% Z1 U& q* T0 V* K我也支持你~~~~X2 !!!8 F, P- H5 ?( F4 W4 ?5 D+ U% I0 ~
! R8 D6 ]  X1 y鴨住衛生帶厚巾出街,屎忽脹卜卜,但好舒服

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-7-3 21:16 發表   : c5 s6 L% K: f; Z

' C# `, `- E4 [: _/ _5 y: M8 S有機會俾條衛生帶妳鴨下
) e$ h4 n. E' v+ G4 O; _" H我都想試

引用:
原帖由 kdkid 於 2013-7-4 15:51 發表   1 e9 D  ^# z& @: Q: s
3 N" F1 q# ^* W
我都想試
; X; ^4 V5 d/ l+ F# U9 ]% S' n  t
咁搵機會俾你試下鴨住衛生帶的感覺

唔好強迫我鴨衛生帶, 條鳩會硬架
& S8 W$ `. B6 Q" i5 e
# b  i4 e' a$ s3 R/ o) N6 t
引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-7-3 21:16 發表   
, d6 f6 \/ k8 k- H) l
0 d  M  x( c: |! h有機會俾條衛生帶妳鴨下

引用:
原帖由 loboiboi 於 2013-7-7 10:26 發表   ; [$ ]& Z8 o& u1 N( g
唔好強迫我鴨衛生帶, 條鳩會硬架! I8 @; {$ ]# l2 N' j# n9 o2 C/ N" c
7 e; I  k) ?" Z6 L
; l) o% p* E, }1 k/ H' o5 G' o1 C( T' a
先塞肛然後鴨住衛生帶,你條野仲硬