嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

岩岩睇完J2~momo既訪問

岩岩睇完J2~momo既訪問

岩岩睇完J2~momo既訪問~) z- b; Q9 w& W2 V4 [' j' o& b. Y
覺得我地好辛苦...
- Z- Z$ Z) O5 s* X& [3 Y我係facebook pm左佢...9 i0 o7 ?3 k; q
唔知佢會唔會應我呢...?3 k* e( {% }  [
我係大半年之前已經認識左佢呢一個人~
9 j& ]) a( g4 |$ z佢上J2我都有支持佢
# P) c( K3 V/ G9 }到到而家我諗返~0 M# l. K; S/ J  A& C& F9 l0 R
佢行都呢一步真係好辛苦 # m& |7 ^' L( \. A: ~/ F8 v/ W( j
搞到我自己都好茅盾
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
剛download 未睇, 得閒先睇

傻豬黎嫁!即使好想變性!但在香港真係好難好難行的路!自己的朋友、家人、同事可否接受得到呢!真係接受到的機會是好微的!因為傳統就是傳統!婷婷都好想變性!但係婷婷不能放棄工作、朋友和同事!所以婷婷唯有繼續走自己的路!

總知我們都要受命運折磨!

/ w$ H0 R; u; N! ]# S

. K) K" u5 m2 O- G( }5 H: M[ 本帖最後由 adam5354 於 2010-4-14 00:25 編輯 ]

引用:
原帖由 Saya 於 2010-4-14 12:12 AM 發表   
# l) K" |% _* p' y. Z1 t3 n- U剛download 未睇, 得閒先睇
! j( M, ]) p: J' p上tvb.com睇啦

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-4-14 12:24 AM 發表   $ o8 X$ b" `5 y( g; k
傻豬黎嫁!即使好想變性!但在香港真係好難好難行的路!自己的朋友、家人、同事可否接受得到呢!真係接受到的機會是好微的!因為傳統就是傳統!婷婷都好想變性!但係婷婷不能放棄工作、朋友和同事!所以婷婷唯有繼續走自己的 ...
' h4 q  y5 T3 v& n7 G' q; G. p
咪就係呢d問題而令到我覺得好辛苦 / M& q6 @8 h. k) n7 z* L3 s
我唔想咁丫

suki想變性啊 * w% y+ W' @1 Q- |, M
不過我諗每一個非單純戀物系cd都想
6 m: o9 c$ s, ?# b; g  b4 }; o包括我自己

唔好話變性啦!即使係我地cd,要人接受嘅機會都係好微啦!
) e; ], A) V( `總之我地就係辛苦命啦!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-4-14 00:43 發表   3 s- r, F4 Q" m) _
唔好話變性啦!即使係我地cd,要人接受嘅機會都係好微啦!
. f1 d0 g8 D8 Q% Q- j6 O總之我地就係辛苦命啦!
! H) \8 O3 }5 S/ V  a唔知點解...我覺得變性容易接受過cd
3 E% i9 c3 e0 ~: d- D) _" tcd唔男唔女,有時d人既樣仲好嚇人添" D) o1 X% W. G9 s, a  H
變性始終比較完全,而且位姐姐都幾靚女丫~容易接受

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-4-14 00:24 發表   
4 u/ a  L) E! a; J+ |3 o傻豬黎嫁!即使好想變性!但在香港真係好難好難行的路!自己的朋友、家人、同事可否接受得到呢!真係接受到的機會是好微的!因為傳統就是傳統!婷婷都好想變性!但係婷婷不能放棄工作、朋友和同事!所以婷婷唯有繼續走自己的 ...
8 \/ R" ]$ i. `: a
只有變性慾者才能了解變性慾者既心情

<<<
% U. X' t) U* o3 ?6 j$ }吾想變性 ~
1 T# |" |* `- Y/ e
) B* W/ ]0 Z0 s! [只想做偽娘~ ..想有真正女生身體 同 聲音-3-大多數會變性!!
5 J( X3 ^$ d4 E( k& F# o+ V( f, A6 _& ?- o+ n5 e3 S
旦我二樣都有了 [我仲系男生]

引用:
原帖由 偽娘 於 2010-4-14 01:55 AM 發表   
( G0 N2 P, D& R* i
1 M; Z8 L8 I/ N# H4 J7 K
你就係姐...
. a# f4 `) f1 G$ Q9 h3 E/ O但唔係個個都好似你咁

download 看一看

引用:
原帖由 偽娘 於 2010-4-14 01:55 發表
) z% I, q: S" h3 s% R1 H想有真正女生身體 同 聲音-3-大多數會變性!!% M( V% j5 C5 y) g# x
旦我二樣都有了
0 @' O# ]2 j3 K8 ^9 F2 h
4 y6 B8 H" ]4 `6 f; {" j
兩樣都有了?8 E+ u. o2 t' _* |& k" f9 L# t: f: M
變性了嗎

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-14 11:30 發表   
' a& ~5 Z3 w4 N' @
  V( B; v; A- L( g# }& T/ s兩樣都有了?
8 X/ ~! h8 e. q* ]% O變性了嗎
9 q0 s1 S, ?, C, J; h. p2 [& X/ y
4 h6 q" X. Z* o3 K
# T( W' @6 u! }6 ]我仲系男兒生@_@"

引用:
原帖由 偽娘 於 2010-4-14 11:59 發表     Z. V6 D6 f3 A2 G5 H( w. Z
3 K5 m; u2 x4 D) o8 \' g6 U

) P' h1 m+ ~1 V3 S% }3 s- @9 i; j: W5 y- q7 g' ?5 E$ y
我仲系男兒生@_@"
# M- D+ N- z6 d& |% R  P5 n0 b- L+ v: y
咁點解話自己有女性身體呢?  q; K+ C9 H  A# f# m' B! `) q
你仲有JJ喎

引用:
原帖由 偽娘 於 2010-4-14 11:59 發表   9 z# k, o5 [7 U% l8 x
2 ^( ~/ M5 t( a" k

( s7 \' U  a  p# L% c* N5 ?9 n0 V( V. H- L$ f( ?  Z+ b( E
我仲系男兒生@_@"
! C8 N2 c; }) b1 F* {
5 T$ q3 Q/ x+ S男生又怎會有女生身體???
, Z( f4 ~. A' J8 Y: G4 O) N( c5 M0 n' X) {1 }; P3 S

引用:
原帖由 偽娘 於 2010-4-14 01:55 發表   
" @6 q0 f. I% K/ U2 R: A( _: G
8 [; |0 H5 C+ _; {% P9 X9 ?

9 _8 r( G$ a" O+ VXXY 染色體? 有齊兩副架罉?
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

我都好矛盾,究竟,我自己係唔係好似momo 咁,好肯定自己天生係女仔呢, 我中意cd..感覺好似係天生係女仔喎,但係又中意女仔,感覺又好似唔係喎
5 n7 N2 C* p0 W% }0 r. ^8 v2 d即係點呢

唉;(
3 d2 A# o+ `1 m8 k& @* k6 m1 ?之前我同媽咪一齊睇尼個訪問....! S0 Y% }0 q- E6 @% d0 s
佢話覺得變性人好恐怖....
* L) M# a+ u/ u. I仲話點解會有家人比個仔做
! A+ V, D3 P# N' V- h* A0 T9 e吾知如果佢都知我都系TS會點;(

扮扮女女就行
. Y0 U2 y+ t2 U. y* h+ p4 s變性就先不考慮嚕