嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD K 現場報導

CD K 現場報導

有suki~婷婷~嘉嘉~haruka~我4 |+ I; o4 c! k# `' e
仲有Ringo係廁所換緊衫 ; ~( u' f3 B" c
我都係第一次親眼見佢地cd: t2 N& x9 t2 k/ {
真係好鬼正5 _7 g+ ~" Q* q; G6 _

6 X+ t: c! q: _1 \/ Q, q[ 本帖最後由 心儀 於 2010-4-11 02:20 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有冇cd完之後既相?
做人要有包容、虛心

我係度自拍緊丫~. l( }9 {- f0 a! V4 B
% e2 }5 l2 L4 u: J2 j" e2 u
; }& p! V5 T  a& a" J) x; M8 |
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

) \" n+ ~* K7 o2 m* ?原來真係現場
做人要有包容、虛心

相 奇待@@

相聽日先有啦~

我都想同你地一齊玩呀!

我怕熱鬧人多生寶, 所以無join
8 m7 d7 m# k! [: Q4 I  o
7 _/ F/ L' ~* g0 S  s玩得開心啲, 影多啲靚相喎, cheers!!6 Y2 o4 G+ i3 k  I9 Q/ m, q8 N

( D% ~9 A5 S! o. y
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-4-11 00:20 發表   
9 W  I3 Y- w3 x* H$ }  M% k我怕熱鬧人多生寶, 所以無join " g) s6 H3 z. s, Y* V& q  s

F. Y9 l# N" G8 \玩得開心啲, 影多啲靚相喎, cheers!!. m/ G9 [  H) W1 u" S  A: F; z
+ R$ @5 l; B8 V) S: O+ g
. N9 f1 {9 \; U7 _
大家都係姊妹點會生寶呢!

查實在邊間K呀?

今次又去返果間到唱呀?

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-4-11 00:20 發表   ! M8 ~6 F  L, |5 @, E# c
我怕熱鬧人多生寶, 所以無join * }  x' }' p6 L1 A6 q4 Z
4 P6 X2 c, a- a$ Y( q1 l2 g
玩得開心啲, 影多啲靚相喎, cheers!!0 F3 y! R+ S) z( |8 i$ m- Y

4 ~1 `, u- f8 K  m3 ~- f
4 J* @# D5 `1 v
係,真掃興. M8 n2 z) U9 D9 r* X* j/ D
比想像中早左完(已經返左屋企)
9 |% N0 U6 t: f' Z( J. y其實我初初都會以為係8 n0 E. c0 S9 X& B( y
但係到真係一班cd出左黎其實會有好多野傾的~
1 Y6 {6 G7 [4 S$ W% G- `" N(我亦覺得佢地真係好勁,化左妝好似女仔,Ringo丫~身型同個樣都ok~,suki婷婷呢d唔洗講啦~好鬼正,haruka既女聲真係嘆為觀止)

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-11 02:18 AM 發表   
/ a2 ~1 k2 B" s& S' W4 G
& F6 @: W+ o  [" M9 W/ P* J係,真掃興) P( h8 `4 b* s7 f0 U
比想像中早左完(已經返左屋企)& v, U  W% t; L6 G, s
其實我初初都會以為係
2 b  m6 `! Y) z* E' U但係到真係一班cd出左黎其實會有好多野傾的~& s' h3 l6 \! T4 U( e0 ^0 O# @/ @7 h# Q
(我亦覺得佢地真係好勁,化左妝好似女仔,Ringo丫~身型同個樣都ok~,suki婷婷呢d唔洗講啦~好鬼正,haru ...
* O7 E/ r( {$ S+ j/ [0 ]我都覺得佢把聲好好聽~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-11 02:18 發表   7 u. ~0 _9 Y. c" a+ G, U1 m
) H4 c9 l+ ?: A$ S
係,真掃興( i! _6 q/ Y& H9 ?  |
比想像中早左完(已經返左屋企)! ?$ k2 B- t+ v
其實我初初都會以為係
- `, H8 g. ~1 E) O1 o9 |' Q但係到真係一班cd出左黎其實會有好多野傾的~5 U6 ~1 R) B/ B0 T1 J+ H
(我亦覺得佢地真係好勁,化左妝好似女仔,Ringo丫~身型同個樣都ok~,suki婷婷呢d唔洗講啦~好鬼正,haru ...
" A! }7 h6 Q0 D% f) l6 C/ c8 J0 ~- h: Q
cd完成一出來,我自己都覺得化左妝的我眞是好似女仔今!

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-11 02:18 發表   
, _& d4 \* G5 }# V( C* K' f* O* l
係,真掃興
0 g1 x6 {, Q. u比想像中早左完(已經返左屋企)8 M" R- [- x" F& h; [7 ^: B
其實我初初都會以為係( @" W* }. G% Q2 W4 Y
但係到真係一班cd出左黎其實會有好多野傾的~
: l! x6 z( F9 d& j9 j6 R3 d' \(我亦覺得佢地真係好勁,化左妝好似女仔,Ringo丫~身型同個樣都ok~,suki婷婷呢d唔洗講啦~好鬼正,haru ...
; g. X- U1 @0 l" {% p大家都好靚丫!好好玩丫!婷婷送上第二套衫的相相給大家欣賞!
9 l# O9 S* l- ?
1 ?$ I/ |& j9 x( }  q: A4 O
$ J1 c; r0 x  r  w: U/ n

3 [3 o; c6 e9 J0 b1 r% |1 I+ B+ Y

+ u' \9 D3 y. J* L' b  r" b2 {3 g2 O

( l! [# ^) m- T: h' [; U6 O
# Z/ G5 N0 f8 M) E7 D$ ?[ 本帖最後由 adam5354 於 2010-4-17 03:05 編輯 ]

很美!

第一次發,加油!

引用:
原帖由 wwy1989 於 2010-4-11 08:28 發表   
/ W7 F0 r$ t  f4 Z" [: `
* \) K) ~  I: M* c: m( L( y, u* K; w1 C0 i/ p; r; d* \
cd完成一出來,我自己都覺得化左妝的我眞是好似女仔今!
& t: l  \0 }  h1 b0 o. V
你唔洗點化妝都已經夠

快 d 有相 la

有冇cd找男朋友

很美呀姊妹們