嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請入 !! 招好心人!!

請入 !! 招好心人!!

好啦~在2000fun pm我的人~ 叫我幫手~
; ~3 o3 E9 y7 A# H佢怕給人起底!!
0 E1 q& \! f3 A3 m3 Q; r, l6 J- V. O招好心人 !!
1 S) f: n. q7 n% m' i; Z0 |
/ t1 u) v1 l- o& s; o可以借衣服 +鞋 !! + 化妝品 !!
; f3 y1 z2 I: f  l) |  N3 r4 Z6 A5 E- A" @& d: L: ^
同可以教佢一些 如何化妝 !!5 ^" C+ I& P+ h! q/ y/ i6 O: Z

% ?+ m# _$ T$ f# r0 ^9 S吾知有沒有好心人可以幫佢呢!!
+ c# w: h# @( I( ^& Q0 b9 m! r  C
[主要問題]
; Y# v+ {5 a, R7 r9 p5 n2 R) K: M! ]; Z4 ^# s
1:佢話自己沒有金錢可以買到衣服 +化妝品 !! 介於 1個月 0用不超過 50元!!1 w' o  L' z) i
2:想做一名偽娘 !! 系超想個隻-3-"* }* d& @- J6 s4 Z: M* J. u$ H
~~
8 }9 L0 ^1 n$ y吾知咁多姐姐!! 可吾可以做過好心..借下衣服 +化妝品 教下佢如何做一名女生呢!!- b( I  M- Z5 W+ W1 V2 @
我想幫手!!旦我人不在 hk ~~
. l% e; o2 F' G3 m有的請pw我 -3-"( o5 v/ X& n! `) M1 q2 x/ {3 I+ W! H' {& K

; v, ^  X- Z2 S" a* i) j) y/ t) c, O3 n( q3 i
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
零用一個用不超過50?
4 L% \( D6 i. T1 d% _1 [咁佢食乜

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-21 14:43 發表   
9 B+ m- ]. a% m8 P, T零用一個用不超過50?. _& e+ ~! [7 H+ B: N
咁佢食乜
% [9 ~  n- Q$ |
1 S; F9 v6 \* b) y: b% N/ ^/ L) |我都想知
! |! i, e& Z2 z9 S佢話午餐返home !!食 !!, O' E8 z& F' h) u) j

" V4 u% J( B  ?6 ^1 l2 e' p旦-_- 0食呢-.-"

佢本身似唔似女仔先, 似嘅話, 簡簡單單嘅衫就好靚啦, 留長少少頭髮, 可以唔洗搞咁多嘢, 2 G' E( N+ z2 f7 D
+ L. ~- Y# i  d- T- I# x
如果戀物, 好似我呢啲, 錢就緊要

吓,佢幾大呀?一個月用唔超過$50...
/ _; O- `6 A4 B: X$ Z佢咩身形先?7 X/ f1 _, ~/ a. n6 q1 B1 ~
我有條裙唔要,可以好平比佢!

如果佢等得既話我可以暑假番香港幫佢=]

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-3-21 17:16 發表   + Z, p% F3 n0 @7 A0 j. r7 t! D3 W
吓,佢幾大呀?一個月用唔超過$50...
4 d; a3 g% q- z- ?% I) l) C佢咩身形先?% c; D  n" Q( K" h7 W
我有條裙唔要,可以好平比佢!
# O5 ?2 V' [4 v* L$ W人地得50蚊零用咋..
" z/ l, S- U* _9 ~係就送比人啦-3-

小的無能無力.....
; b, M# a; I" {8 p; O% N; S
. u5 r9 r# ]. A; n, C' I3 B願有心人出現...阿門

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-21 17:42 發表   ) H$ l4 K1 o4 g+ z/ ^

* ]. t9 K+ H+ D0 u人地得50蚊零用咋..4 E. M1 W- P; |! G$ k
係就送比人啦-3-
6 N( M% U' M- t# Y
咁又係!姊妹有困難應該互相幫助!
; O" V( B  B/ ]0 f  s6 L# z我送比佢唔係問題,最仲要唔知佢中唔中意同啱唔啱著姐!
+ I  E+ j* L& @/ R# C叫佢如果有興趣pm我啦!

-                                                                        0用不超過 50元"
/ [3 Z% w! u) X-                                                                  小朋友泥架=V=???

有時唔係話唔想幫, 不過都想知佢想做怎樣的偽娘~~
/ `4 s- W; ?1 O5 f/ t3 _這其實同cosplay好類似, 唔係話有衫同道具就可以,
4 H3 a' R. b7 R. Z/ ^: x心理方面都好重要, 最緊要有愛~~
6 Y( P- Q. g9 k  Q, G其實會唔會有特定的喜好呢~~?% v2 o. |( X- Y# \, v
eg. 要好萌的~~Lolita, 水手服那些......

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-3-21 19:16 發表   $ D3 }( l! c; n6 Q% L
  B  K4 e' t/ z* l; I8 X5 F
咁又係!姊妹有困難應該互相幫助!
) s* z# \, `+ x% R我送比佢唔係問題,最仲要唔知佢中唔中意同啱唔啱著姐!/ Y8 w- r8 R  r9 C& `" }8 y
叫佢如果有興趣pm我啦!
' A8 T* L% T. ^, W" o- A- y  b7 d0 {8 l7 i* @/ ^. `( f
找他@.@"
8 ^+ B' X1 y0 j" X( }2 h( q4 s, uadd msn : [email protected]

引用:
原帖由 thomasedison 於 2010-3-21 20:09 發表   ; L! f. n  a' }2 R+ ~$ s) i1 b
-                                                                        0用不超過 50元"6 b& i9 f1 Q% X4 R' u3 C+ E; V
-                                                                  小朋友泥架=V=???
6 p. J$ t% M6 S/ I1 m

' X- G$ ^3 z" v1 W幫回的=.="
' ^, Q2 w$ M7 ~5 @7 C$ U佢中五學生

引用:
原帖由 Shurato 於 2010-3-21 20:53 發表   ! x+ ]1 I" Z6 X+ l: F
有時唔係話唔想幫, 不過都想知佢想做怎樣的偽娘~~; E6 M# C  i) Z
這其實同cosplay好類似, 唔係話有衫同道具就可以,* W' P3 g9 p# ?
心理方面都好重要, 最緊要有愛~~4 R5 D0 ]3 O( t
其實會唔會有特定的喜好呢~~?( K8 f+ n% r* Y& G9 e
eg. 要好萌的~~Lolita, 水手服那些......
' j- |. v' C$ y9 u6 i( V% J
8 e0 `/ p0 t2 B0 ]; z% q
幫佢 回 ...
' B8 h% o# m) N: p3 C: a+ N+ \; J8 t  M# k, l+ C2 s7 y7 g
無特別喜好

引用:
原帖由 迷夢雪姬 於 2010-3-21 17:34 發表   1 J5 M9 G9 _* e  n/ c
如果佢等得既話我可以暑假番香港幫佢=]
; ~2 x5 S9 {+ K4 K/ Q% a
4 {$ K! c0 g/ K8 u) g! j' L: h
賣幫佢回答!!0 ]$ F' |) X) d5 {# f. H5 H
5 v8 H2 R. b: T# @. i6 `/ ]: O
好牙~唔該

多 d 上黎呢度留言發帖
& s1 V2 R. D4 ^  I" B" c" ~4 Q賺多 d 戀戀 $, 遲 d 就有機會免費獲得各類衣物、化妝品及護膚品

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-21 22:17 發表   
! X1 `$ x& B- P3 ?( @/ k多 d 上黎呢度留言發帖
3 E2 G; y& r$ M" U; D' S" N賺多 d 戀戀 $, 遲 d 就有機會免費獲得各類衣物、化妝品及護膚品
* r$ P  p! @' Z  e
咁好...係咪真嫁!!!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-3-21 22:41 發表   ( U5 d! p4 [0 }/ V7 y1 N4 m

, K6 J: B6 k  y咁好...係咪真嫁!!!
3 `; Z( Z) b0 \! W

3 a# j& i, q7 k( S1 I( C當然啦, 壇主唔會呃你, 遲 d 你就知架喇, 暫時都仲係一個迷, 吊下大家癮先
+ l& d( G. x0 e  Y你賺定多 d 金錢就包冇蝕底

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-21 22:17 發表   : p1 _, P5 z" ~0 l) u
多 d 上黎呢度留言發帖6 F& C6 k! ?& A! }5 z4 E
賺多 d 戀戀 $, 遲 d 就有機會免費獲得各類衣物、化妝品及護膚品
# e( A5 \3 v# P6 l1 {

6 l7 V6 I; F) b6 Y( [( k係咪 戀の服飾店 , 其實可唔可以整到有得 不選性別 而玩到

真係咁超想就去搵錢啦= =仲咁多口水

最近訪問的版塊