嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

飯局後感

飯局後感

估唔到大家咁好傾
3 l9 w5 x3 d$ Z, h7 g- O7 v" f仲有呢個世界真係細
+ m; ?1 F8 v* a: a9 h露姬真係強,以後真的要多多指教了
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
到底係咩飯局?

心儀!下次唱K!下下次燒雞翼!好唔好!

引用:
原帖由 kittykiki 於 2010-3-11 18:30 發表   2 }" T3 S$ I: u  i  Z
到底係咩飯局?
# N% d' W% D* u" V3 I/ p9 |
呢位姊妹緊係冇睇志雲飯局喇,緊係成班人圍威喂食飯吹水啦~
. t9 T. T: P' ?0 Z! Q* `7 \
4 t  _8 ^7 m$ S6 R不過希望以後既活動參加既人一次多過一次啦~

引用:
原帖由 ckn1031 於 2010-3-11 22:09 發表   / ~7 \) D2 Y# t0 t5 F6 G; {3 E4 o

6 z# C5 P- |& d5 v' i$ [$ S# J0 f呢位姊妹緊係冇睇志雲飯局喇,緊係成班人圍威喂食飯吹水啦~
6 k! K* H$ j& J! b+ a
# Z- ]6 Y: b( s! _3 u% m0 |; Q不過希望以後既活動參加既人一次多過一次啦~
" I( g# Y& `3 B7 l. I* R1 l4 L
你地無頭無尾, 就咁話"飯局", 當然想知你地係咩飯局啦....下次公開出邀請啦, 肯定好多人來.

好丫好丫~

有飯局都唔預小妹ga!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-11 12:54 PM 發表   
1 S$ v! {% t: i( ?3 ?" S7 m估唔到大家咁好傾
8 M) ^8 `/ |- F$ \5 d: ^仲有呢個世界真係細
% ]* H/ W# \1 P/ G露姬真係強,以後真的要多多指教了
/ b9 A: j, \3 G: \% R
露姬真係好靚~好pro~

嗯?心儀,那天誰是你??

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-12 01:50 發表   
1 H2 n4 D/ }5 w! l3 {' v6 u嗯?心儀,那天誰是你??
  Z6 q* ?/ p& w- r5 O$ K@@?
) S/ p( q! _& h; G: h) d! u芭比姐姐有在場.............?

你係咪講梗隔黎台個CD+SM(突然加插18+活動 )飯局????
CD生活美學
http://www.hkcdfamily.net/forum/forum.php?mod=forumdisplay&fid=51

無人知道的私人飯局。 , }( F5 w: d2 h) ^! \% t
2 G; d3 A' }8 ?* ^4 P: S
  會唔會最後變左陳志雲?

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-12 02:07 發表   & C! l! f- u+ f
你係咪講梗隔黎台個CD+SM(突然加插18+活動 )飯局????
& ^- X  T: u0 y- ~2 Y1 c9 M$ B7 b7 j
無提及過亦都無18+既野...: s6 ^2 m2 ?6 d' b
芭比姐姐係邊度聽到架@@

心儀
  n+ T2 P4 b4 O& ~" v, O3月5日* ^* }8 q+ P: q; T
個cd聚會...甘可能我弄錯了...不好意思
CD生活美學
http://www.hkcdfamily.net/forum/forum.php?mod=forumdisplay&fid=51

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-12 11:45 發表   8 S: A$ O( D# C+ o  e
心儀
0 I% \; s( P  g/ A: W! _. E3月5日9 \0 @# R5 F2 }( r  V! m9 U' `
個cd聚會...甘可能我弄錯了...不好意思
: X' \  x% P2 W笨笨的>>>
  e$ r: m) \' B9 Y- v) Y唔通係elsa佢地?

其實我都唔清唔楚,因為我都是應邀去而已
CD生活美學

好傾就好啦~
( s+ f- \" z: j3 p我都好開心~
& a' z: l- S& b, k2 S% q! n6 M% j  y3 ^# M3 j) a
別說我強啦@@"""會令大家誤會@@""; x8 I7 H0 l) y
大家交流交流
2 G4 q9 s% {- w* A
: I" }; n3 _* c- X. }1 S! Osuki都係-3-''''你仲強.....
( m9 a) o) `  K6 a+ \  }& V我都冇膽出街....
0 Z/ I4 R3 b2 h& o: h8 c8 z6 @4 M1 ~6 S% x' T9 S- t! m
下次再約出來啦~!

引用:
原帖由 露姬 於 2010-3-12 15:31 發表   * }% U9 {, s" J* X. u
好傾就好啦~
$ N4 [& k3 ~# P& F4 o6 _) l我都好開心~- {7 C& o: l' s8 P4 _8 a
  \! ^) F$ \/ I8 b* e" K3 K2 \/ L
別說我強啦@@"""會令大家誤會@@""8 O5 t; _9 _  x, u
大家交流交流) {, ]1 t; G6 C  R

, N! e. I+ P% g: H$ {8 h, Rsuki都係-3-''''你仲強.....
: @  P, ?$ N. ~& p+ G我都冇膽出街....
* O1 _; ]; ~$ O$ {2 x! y
  o: L. ^* s2 X+ }. s0 G下次再約出來啦~!
+ H3 y  X2 X( c7 E
以你既身型同化妝技術0 o" U- @7 T5 l
唔出聲應該唔會有人認到你+睇得出你係男

' w6 J( s- Z  t/ @0 ]0 q那是幻覺!1 d' k  V5 l- ]: t
你乜都睇唔到!

遅D我想弄個飯局唔知有無人想去?