標題: 怕整污濁而又唔敢洗 [打印本頁]

作者: tinshukman    時間: 2009-12-30 05:33     標題: 怕整污濁而又唔敢洗

買女裝底褲,但又怕整污濁而又唔敢o係屋企人面前又洗又晾,點算?
作者: karen0129lai    時間: 2009-12-30 10:24

我訓高架床, 洗完用大毛巾吸乾D水, 用膠袋墊住放上床, 吹佢一日都乾架喇~
6 p5 N2 ^/ \2 Y/ _3 j裙同校服果D我會去磅洗~ 加埋自己D男裝衫, 一次過~ 唔算貴又方便~
作者: bbkululu    時間: 2009-12-30 11:09

同意樓上講法!!
作者: tinshukman    時間: 2009-12-30 11:32

都係辦法,謝謝賜教。
作者: tinshukman    時間: 2009-12-30 12:09

但係我老婆唔興拎d衫去磅洗,佢仲實唔會成日唔o係屋企俾我可以用風筒狂吹d衫。
作者: 校服收藏者    時間: 2009-12-30 13:45

夜晚拎出街吹囉
作者: tinshukman    時間: 2009-12-30 19:25

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2009-12-30 13:45 發表   
- i; t+ i9 y5 f; V$ U) L2 q夜晚拎出街吹囉
2 |, H9 a' ^% Z$ T/ a$ no下?!唔驚被人偷晒咩?
作者: sghk_abcd    時間: 2009-12-30 20:01

引用:
原帖由 bbkululu 於 2009-12-30 11:09 發表   
9 l7 D5 X6 G1 z! L+ K同意樓上講法!!
. E6 O, f) s; P: M
同意
作者: ~戀*Angela*~    時間: 2009-12-30 22:39

引用:
原帖由 tinshukman 於 2009-12-30 12:09 發表   
6 h+ s# V+ s& J: Z3 h3 ~& G% G但係我老婆唔興拎d衫去磅洗,佢仲實唔會成日唔o係屋企俾我可以用風筒狂吹d衫。
$ }0 a' J& _( |; l. a& t; o) p
. g$ p, {3 v; W同老婆坦白囉
作者: hkhelen    時間: 2010-3-23 22:50

我會加塊M巾, 最起碼可以防一定既dirty
作者: CDYoyo    時間: 2010-4-11 23:29

有磅洗呢個"發明",真係解決到我地洗衫既問題,正

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0