標題: 唔敢俾老婆知 [打印本頁]

作者: tinshukman    時間: 2009-12-30 05:24     標題: 唔敢俾老婆知

我由細到大都鍾意穿女裝,但係始終唔敢話俾老婆知。8 [9 C' I. H" U5 H
俾著你,又會唔會話佢知?
作者: 校服收藏者    時間: 2009-12-30 13:45

咁你D女裝點收埋?
作者: silkypanties    時間: 2009-12-30 13:48

我 GF 鍾意我著女裝底底架, 佢覺得好Sexy
作者: 校服收藏者    時間: 2009-12-30 14:48

真羨慕....
作者: tinshukman    時間: 2009-12-30 19:21

引用:
原帖由 silkypanties 於 2009-12-30 13:48 發表   3 T3 a! \3 Y8 o; ?9 O: a3 W: n5 F1 F
我 GF 鍾意我著女裝底底架, 佢覺得好Sexy
* d0 z- `9 Z2 O. i
我都好羨慕。
作者: tinshukman    時間: 2009-12-30 19:22

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2009-12-30 13:45 發表   4 R+ q, I8 W" B/ s$ p' f8 z
咁你D女裝點收埋?
, ?. A2 `* P" [4 T6 }3 d靜雞雞收埋o係自己其他d衫度; r8 ^9 y- N' ~2 R  X8 j0 S5 I
搏佢唔知
, g5 K5 u6 d! p. ~2 I: n: g* O  a) T4 y  k
作者: sghk_abcd    時間: 2009-12-30 19:37

老婆著比自己睇
作者: tyhnjki    時間: 2009-12-30 22:26

引用:
原帖由 silkypanties 於 2009-12-30 13:48 發表   
5 ?8 |! u% t$ x6 Y% x* j我 GF 鍾意我著女裝底底架, 佢覺得好Sexy
( Q* ?& x  b& \9 H' ]! _% R- [$ w; ?; Q( k/ k; ~
咁當初係佢比你著定咩?
作者: silkypanties    時間: 2009-12-31 18:15

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-30 10:26 PM 發表   
' ^) z9 t; H6 y) h; Q0 z2 ?* _8 B1 f  ^+ v& @/ P; R6 h

1 W4 s* d4 G8 m( W& A咁當初係佢比你著定咩?
) B7 N7 b$ \" ?% K% Q' ?+ W* r

, @+ u( H# o! Z* F最初膽粗粗同佢纏綿緊既時候, 幫佢除完之後就立即穿上身, 睇下佢有咩反應. 點知佢鬼死咁開心, 就係咁囉
作者: imcleung    時間: 2009-12-31 18:33

好好彩我老婆都接受我穿絲襪。
作者: tyhnjki    時間: 2009-12-31 20:59

引用:
原帖由 silkypanties 於 2009-12-31 18:15 發表   6 y8 F- z3 y# d: I, ^& J5 ^3 F

* q. s! M# n4 S" Z4 d, U( A
4 Z  ?- C# A2 \最初膽粗粗同佢纏綿緊既時候, 幫佢除完之後就立即穿上身, 睇下佢有咩反應. 點知佢鬼死咁開心, 就係咁囉
. c# M7 u' c8 C! v' P$ I
* [0 w. F+ }- E! I% B
-v-原來如此... 咁下次纏綿個時著曬佢所有衫會點-v-
作者: 火靈兒    時間: 2010-1-4 08:47

我都戲過著女朋友d衫底底同佢做,佢問我有咩感
作者: tyhnjki    時間: 2010-1-4 20:18

引用:
原帖由 火靈兒 於 2010-1-4 08:47 發表   
0 E' Y9 W  F" w2 q8 K我都戲過著女朋友d衫底底同佢做,佢問我有咩感
: b+ C+ r: M9 G8 o' o! L. v% g# W2 A5 B3 X0 ]3 L
代答: 當然係著左唔想除la..   - q5 O% h7 O0 G: \# Z* \. \
咁最後你點講?
作者: ee5050    時間: 2010-4-14 23:03

I have the same problem too, cant tell my wife, but I love to wear pantyhose and highheels when she is not home!
作者: civaeth    時間: 2010-4-15 01:03

畢竟穿女裝不是大眾能接受的興趣
作者: ee5050    時間: 2010-4-15 15:45

今早趁無人喺屋企, 終於試咗用膠紙粘住下體, 再著上薄絲(無底), 效果非常正!  睇唔到凸起! 好想快D再試
作者: 偽娘    時間: 2010-4-15 17:11

點解吾比老婆知ga..( Z7 I5 c7 \% ^3 i/ {" U# G1 ?
好多女人.都接受到嫁!!
作者: 心儀    時間: 2010-4-15 17:16

引用:
原帖由 偽娘 於 2010-4-15 17:11 發表   7 z- F$ w8 x* D) V" L# s7 t
點解吾比老婆知ga..
, v2 W/ q# T. F) W( h- D好多女人.都接受到嫁!!
0 _9 k7 s# ^- x
萬一接受唔到呢3 Y% G) \4 i3 R  l& I
婚都有得離
作者: nelsonhk817bast    時間: 2010-4-15 19:30

我建議唔好俾佢知, 因為唔知佢點諗. 如果他朝一日穿煲既話, 先至和盤托出.
作者: gracelau3472    時間: 2010-4-17 13:25     標題: 回復 2# 校服收藏者 的帖子

Try clicking the following link and give me the hearts.  Thank you.8 m& Q, p$ p" L5 J
4 N$ M- k  G5 ~: g% n
http://www.tudou.com/programs/view/vnoJ-crnMD0/
3 p6 Q$ ^4 K; `# I1 Z- Y0 G( f% [+ @" D0 `* K! o/ h4 x2 P
Grace
作者: zerochung    時間: 2010-4-17 19:17

其實在香港很多七+後的女性都比教保手,: w7 I5 @1 W# v7 b' V: O
- n- |$ S) u" P/ K+ u# u
所以我諗妳一係有機會暗視下,睇下佢有乜反應先,# f0 F( ]9 m4 Q! O( x
4 A5 L8 u3 d! e) v
再作下一步諗法,如果唔係真係離婚都有知呀
作者: 紫燄    時間: 2010-5-6 01:52

我建議用開玩笑的方式來試探底線....比如你跟她說妳穿套裝好好看喔....
# [% t3 s- H. R  p! x" j不知道我穿會不會很奇怪...如果反應很大..就說是跟你開玩笑的...不要太認真...(然後以下的方法就絕對不要試)
- t% R( Z" Z. f如果反應不大就誘導他叫你穿給他看....然後看他的反應....
+ T7 G$ k$ P* Z4 J, _/ J2 i如果反應沒太大的話....就再來帝2次和帝3次然後再看反映..OK的話就讓她慢慢的習慣..
3 [, `  h* b. P3 }4 d" n從1星期1-2次...到1星期1-4次...但是絕不要超過4天以上...    (適個人情況不同而有所改變)
  |1 H& f! P7 a6 `( A' M: h! P因為很容易出現反效果.....並適時的透漏一些訊息給他...比如女穿男  男穿女為何接受度差那麼多% b' f5 G  ]  `9 W
(沒有特別的意思只是很不解而已)..比如CD是什麼找個網頁相關資料給她看...討論一些理論上的問題3 c4 b) }6 I4 h& L) \
像是什麼或是跟她討論衣服要如何穿比較好看.不是給她意見.而是聽他講的意見.....即時她認為你不懂3 S7 r6 c6 g$ T" B3 b: M- o
...或是.....路上行人的穿著好不好......前提是她不吃醋.....然後一樣在誘導她~ 讓她叫你穿給他看或是你自己想穿% A7 v0 y7 o) J9 |1 E5 r
....而她不會反對....一切就圓滿了.....8 R) q6 H, n. C7 e, d4 \& _
(本方法僅供參考...本方法是個人經驗...不一定是適用於所有的人以及所有的事)
作者: yy203143    時間: 2010-6-1 16:06

正常都唔會比人佢知
作者: ameifule    時間: 2010-6-1 16:39

千萬不要自己講出來,萬萬不可去試探老婆,能接受的很少,否則CD姐妹就用不著偷偷摸摸了,' q  I8 W+ a/ }) X& y* D6 N. ^: n: n
只有兩種情形例外,
4 v0 V# f- H) t/ q$ g0 s一種是被發現只好承認,這情形老婆的接受度會稍高一點,
7 l2 r" l$ G/ |' }# n另一種是女性衣物被發現為了證明自己的清白,
作者: 紫色bee    時間: 2010-6-2 13:51

一陣離婚收場-.-
作者: GF1    時間: 2010-6-3 17:47

Similar situation ... but I don't think I will tell her ... just not going to work

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0