標題: cd一問[水晶甲] [打印本頁]

作者: 偽娘    時間: 2009-12-6 13:03     標題: cd一問[水晶甲]

我想問下..我想做水晶甲...# y/ y3 v& J& _' v$ L* [
旦手拍都吾多似女生@,@你知男生手指系有d粗的...
) Z8 m9 \, W+ H# A5 m+ r* [- K1 t2 @, a% A) n, u+ F
cd去做水晶甲相信..幫你做的一睇就知你吾系女生啦-3-"
) H9 N5 F0 n7 }7 t! }' L6 ^  U& _
$ H5 v9 f! a% g& G" S2 v8 B咁點樣做..
作者: tracy00100    時間: 2009-12-6 13:52     標題: 回復 1# 偽娘 的帖子

買番黎自己整囉。。好似係搽膠水上去指甲度跟住貼上去之嘛。。。
作者: 偽娘    時間: 2009-12-6 19:49

引用:
原帖由 tracy00100 於 2009-12-6 13:52 發表   
3 v- P( q. W0 F( B買番黎自己整囉。。好似係搽膠水上去指甲度跟住貼上去之嘛。。。
/ B9 W; o% x0 U有咩網好介紹
作者: sinson    時間: 2009-12-6 20:03

唔好CD去做我諗問題就無咁大啦~~$ k0 ]7 A9 L5 y2 [0 ]( @
男仔去做可能人地覺得無咩野,但CD左人地又知道左既可能覺得好反感更加唔同你做=.=
作者: angel    時間: 2009-12-6 20:29

上深圳做囉!!
作者: butterflies    時間: 2009-12-6 22:07

引用:
原帖由 sinson 於 2009-12-6 20:03 發表   
; a0 p; m' k" r3 ]4 `* V: g唔好CD去做我諗問題就無咁大啦~~
$ X2 I$ h1 e3 K! q男仔去做可能人地覺得無咩野,但CD左人地又知道左既可能覺得好反感更加唔同你做=.=
$ `" O5 u) {5 h2 u" C% l5 W# y
* W8 a3 {2 F- q; D* {' u. o/ `我都同意, 不過做完著住男裝返o黎就....
) {5 J. p8 h: N) Y- V又或者係做完先cd
; J4 e8 ?; m# B0 [4 v" M% l水晶甲其實係做係塊假甲片上, 唔係做係指甲上, 網上有好多材料賣, 甚至成對現成買/訂造都有, 不過自己做都要買番唔少工具, 同埋唔係成日做始終無人地d師傅做得咁好
作者: grilboy    時間: 2009-12-6 23:59

GET甲係要照燈果D,好多門市既係唔幫男人服務既
作者: gila    時間: 2009-12-7 02:07

好似有間叫nail collection 定 salon 會幫男士美甲... 不過價錢有d 貴... 除左返大陸, 唔知有冇d 相宜既鋪頭做我地生意?/ Q6 B, x7 U0 O& o7 g
" O% N' s, ~4 t6 R) L6 ~
聲明: 不是在賣廣告... 只是想大家互相討論下.
作者: grilboy    時間: 2009-12-7 14:57

可以比你做到既,貴D都值得啦
' s  |# k+ {7 j4 Y$ f1 X& T" O( o4 B我就去過幾間做,MK有一間上門做幾好既,想知地址就搵我啦
6 h3 `( _( X, p& d- x不過佢唔知我係CD的,因為本人都不是嚇人一族
作者: tracy00100    時間: 2009-12-8 02:24     標題: 回復 9# grilboy 的帖子

咁如果佢知我係CD。。。上門做會唔會平D同埋會做D咩既先。。。。!?
作者: tyhnjki    時間: 2009-12-8 21:28

你地話會幫男士做ge, 咁個d會唔會做到好man?
作者: grilboy    時間: 2009-12-10 14:24

引用:
原帖由 tracy00100 於 2009-12-8 02:24 發表   0 r- j' e$ x. g9 F1 ~! p/ B
咁如果佢知我係CD。。。上門做會唔會平D同埋會做D咩既先。。。。!?
$ ~: w+ G% S- B4 c9 o0 h
上門做的確平好多,大約140左右最普通款式,你係想要地址電話你打去問
: x# d3 w" X# j/ o' A# v0 R佢知你係CD應該唔會有平...........至於幫唔幫你做我就唔知, b4 x7 X9 ^2 V# a/ x* Z2 x& l
同埋做得MAN唔MAN,你比得錢佢都係因應客人要求黎做& @' S4 n  }. w' Z& u/ [% O
你想做到點我估佢都會就你
作者: 五香肉丁    時間: 2010-2-10 15:12

加油呀....偽娘
作者: anthonyhk    時間: 2010-2-19 18:13

水晶甲我都想做
6 C% T% r( e4 N9 n+ {. \不過  我太粗魯了
1 l) [; f" u% U3 p9 i3 P很容易甩- -
作者: CECI    時間: 2010-2-20 02:58

水晶甲我冇想過啊! 我淨係鍾意油腳甲咋,個人覺得Sexy D嘛!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0