標題: 我想問如果你剃左腳毛....... [打印本頁]

作者: sinson    時間: 2009-11-24 02:28     標題: 我想問如果你剃左腳毛.......

我想問如果你剃左腳毛,怕唔怕人知你無腳毛呢????
" M* z) L- J1 W" e* I8 U* Q萬一比人問起點解你無腳毛/點解咁短又會點答呢???
作者: ringo2ph    時間: 2009-11-24 08:43

冬天如果你不穿短褲, 應該沒有人知, 如果有人問起你就話成日都比靜電電到囉
作者: applechoi    時間: 2009-11-24 09:39

點答好呢...- D( {. n. b! X( d  T1 G0 K3 i
而家冬天, 除非你著短褲扮型否則唔會有咩問題4 ]  h6 H9 B3 ]; u* a
3 n" B! b# u$ M9 ~- h6 ?' C
不過就算你著短褲都唔係個個理你
, ^1 `: B( W$ `/ n- ]* E行出街D人唔識ge, 理你做咩先...
. z& `0 v- [% h: ?) z! x喺屋企, 點解屋企人唔關心下你有無高到要走去關心你對腳呢?
' C/ M8 l5 s& C+ m3 N+ M
9 C5 A. o: z9 q  w. f! H6 S/ `& V+ L你怕上體育堂換衫出事? 有幾多人會基到'目及'你對腳先
' P  j* Q  W( R7 d; y0 m# M) f& g- J" W0 A
真係問咁點? 到時先算+ y: @" I! V, I& `/ F9 r

% C6 k* x7 I6 Y, f[ 本帖最後由 applechoi 於 2009-11-25 07:24 編輯 ]
作者: noname123456    時間: 2009-11-25 01:56

我雖然喜歡cd
) E' ~# ?7 q* X2 P3 b但絕對接受唔到剃腳毛
作者: joanna    時間: 2009-11-25 11:23

if ppls ask, just say you are a pro swimmer~
作者: sinson    時間: 2009-11-25 17:59     標題: 回復 5# joanna 的帖子

pro swimmer會剃腳毛 ?
) `2 a; {% _( }) ?4 S
) _6 M9 p( s- I* A其實依個問題主要都係夏天有人約你去游水,若比fd問起又點呢???而家D男仔就係會無聊問下你依D野= ="""
作者: JoJo1217    時間: 2009-11-25 19:13

之但係有腳毛嘅男人正常啲, MAN 啲嘅喎。光禿禿無脚毛真係有啲怪
作者: thesun    時間: 2009-12-8 03:13

太密,唔中意剃左,重新生过!
作者: tyhnjki    時間: 2009-12-8 21:26

引用:
原帖由 sinson 於 2009-11-25 17:59 發表
9 B8 B/ a) _$ P! }" Y9 S3 Xpro swimmer會剃腳毛 ?
" W4 [! ]( Q: |; B" _
3 \8 p* w8 L2 v9 j其實依個問題主要都係夏天有人約你去游水,若比fd問起又點呢???而家D男仔就係會無聊問下你依D野= ="""
" \0 T# c4 m5 Z" b9 F
3 N0 R  [; W# e$ f
聽說係嫁...減底磨擦力之類..
  ]7 Q" E! a/ b6 y/ u' O但係講係pro swimmer都要睇身形嫁話- -...
+ |  j9 r6 f  I( B( r如果做到pro咁ge身形就真係囧...
0 p1 Q8 }5 Z' T仲有平時識開你d人都應該會拆得穿e個大話...
7 h: s& V# S8 P! W3 r  G& O/ r2 m* c8 f' C3 Q

4 M& D+ W  m+ k; `5 `我個人黎講會剃... 因為我本人真係接受唔到腳毛e樣o野...覺得嘔心...
, G9 @0 j  a. k. d1 _& v" c  n識我d人都知我會剃腳毛...(夏天個時會著短褲) 佢地問點解的話就照直答話覺得嘔心...
1 S/ [- q. }1 @( l之後通常都會拉起佢褲腳... 話, e, 你都好多腳毛wo, 不如我幫你用膠紙脫毛ar..ww
作者: mercury1    時間: 2010-4-2 23:12

皮膚病8 d0 t0 g9 l# v( L
医生話隻藥要剃左D毛先查  咁咪得
作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-3 14:42

剃左腳毛....係著絲既時候會好滑好享受

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0