標題: 買婚紗/晚裝...邊到好? [打印本頁]

作者: noname123456    時間: 2009-11-16 03:02     標題: 買婚紗/晚裝...邊到好?

邊間婚紗鋪會俾男仔試婚紗/晚裝呢?
作者: cdtv    時間: 2009-11-16 21:32

我知觀塘有 d 樓上倉舖有得賣, 你可以試試
作者: emm0877    時間: 2009-11-25 20:44

我想知係觀塘邊度呢?想去睇睇,thanks first!
作者: cdtv    時間: 2010-2-21 12:00

沿觀塘廣場對面路行
/ ~3 U* n7 N4 Q2 I  S! t! o7 O有棟樓行上去好似係o係第一層, 詳細唔記得, 自己去試試
作者: KR7723    時間: 2010-2-22 00:45

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-2-21 12:00 發表   5 ^$ `9 K5 ~8 F( E: ~' f0 N1 f7 l" _0 _
沿觀塘廣場對面路行& V5 s% i7 \0 ]5 I# _
有棟樓行上去好似係o係第一層, 詳細唔記得, 自己去試試
2 Z4 B) n, _, l' d
+ S0 N: V4 J$ B' r$ A

A6 u- @1 }6 R* S: U( {2 b果道唔係已經搬哂咩?
作者: busneoplan    時間: 2010-3-17 21:47

上yahoo拍賣網女裝正式社交服飾睇睇
作者: silkypanties    時間: 2010-4-9 16:32

引用:
原帖由 busneoplan 於 2010-3-17 09:47 PM 發表   % f9 e1 t9 F& q3 m6 _: Q3 u
上yahoo拍賣網女裝正式社交服飾睇睇
0 {7 W5 |/ f' J
' k5 w( C3 d: H但係無得試喎, 樓主想試喎
作者: ngtszmei    時間: 2010-5-2 15:26

我都好買件婚紗
作者: busneoplan    時間: 2010-5-2 17:36

可以到尖沙咀百利商場,有d舖頭會幫客人定造婚紗。或上yahoo拍賣網詢問可否幫你度身造。
: v' i1 O( G1 o' Y3 ?- m! t# t慈雲山蒲崗村道有間旗袍店會幫男人度身做旗袍、OL裙、婚紗及晚裝,在鳳德村對面,我都做咗幾條旗袍。
作者: henrietta    時間: 2010-5-3 23:25

really can try?
作者: sexdiy    時間: 2010-5-27 03:22

作者: kinomodosakura    時間: 2010-9-16 01:25

引用:
原帖由 busneoplan 於 2010-5-2 17:36 發表   
5 y8 z7 b- v0 U可以到尖沙咀百利商場,有d舖頭會幫客人定造婚紗。或上yahoo拍賣網詢問可否幫你度身造。  g7 K( A+ D5 t8 }2 a1 N
慈雲山蒲崗村道有間旗袍店會幫男人度身做旗袍、OL裙、婚紗及晚裝,在鳳德村對面,我都做咗幾條旗袍。
: i/ T8 o+ l" ?) D& j+ @咁好!?咁貴唔貴架?
作者: athl27    時間: 2011-10-31 00:34

如果唔介意沒得試, 去淘寶找找

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0