標題: cd影響結識異性??? [打印本頁]

作者: noname123456    時間: 2009-11-16 02:55     標題: cd影響結識異性???

兩樣野有冇關係?
( V/ A6 H, S8 G! I7 ]0 ^/ V$ H4 ?, R# K1 I: k: \
我覺得自己好似唔識同異性相處
& g+ @/ m, y; `; w所以d女性朋友一隻手數得哂& I  f; A1 J6 w

2 n" F& f+ P# R. e. p2 w- [3 @我仲有幾個月就21啦) _4 q  N; w) O3 x& d4 e! e0 }" _
但咁大個仔都未拍過拖7 w, G) m/ c0 p, v' c
曾經鍾意過兩個女仔
9 z* C! S0 r% T; {不過都俾人reject哂; P, j3 U3 @, c: b4 L  j

; \7 F' a: q9 P1 u& B: Y反而我有d朋友已經拍過好多次
5 h/ ^* y$ x+ R9 ^# Z7 |有個朋友仲話下個月結婚tim...
作者: alexander    時間: 2009-11-16 13:20

我都係CD+TV, 但係我有女朋友喔
作者: qpzm1003    時間: 2009-11-16 17:03

我都係CD+TV, 但係都有女朋友
, b. l8 ?* S* d1 ~6 k
9 E- W$ s9 f) Z4 J好多女仔(特別係hk) 都呢d野特別反感, n6 n& z) c- i1 v8 R8 T6 o

& o" V$ u0 J/ d" [/ h* y* Y應該唔好比佢知住
作者: zoezoe30    時間: 2009-11-18 08:55

I agree, they really think we are bin tai or sick, so think before you told them anything.
0 g0 D! H" ]7 k3 J( x0 J$ `+ m. i4 z; ?# F: l- r7 y7 k, R& R6 e
; E" X% G* B& C; O% |
引用:
原帖由 qpzm1003 於 2009-11-16 17:03 發表   8 h( |- i9 N7 h; H
我都係CD+TV, 但係都有女朋友" s+ I; e  M' ~( ?# d- V  u
& N3 x6 D* `( K( A+ t2 n- f& ?
好多女仔(特別係hk) 都呢d野特別反感# R9 [0 i) H) ?" s

2 _0 r* w+ ~& F/ q7 O應該唔好比佢知住

作者: JoJo1217    時間: 2009-11-18 09:34

Yea, agree.
作者: applechoi    時間: 2009-11-18 10:20

首先, 呢樣野比較受你ge異性緣同你ge性格影響, 多過CD本身
/ \5 o7 ?' B% N5 m/ q% }# w$ B2 x7 u& ?" n, C4 m7 _0 w; w+ l: x
女仔對CD好反感, 諷刺ge係比較老練ge CD通常都比一般男仔了解女仔, 某程度上因為自己有少部份性格'變左女仔'
& M2 Q+ k! H6 M& N4 ?5 c9 A$ p. p
我有個女仔FD知, 佢話我都係男仔好睇D...(佢已經唔記得左呢件事), 我同佢傾得好埋, 或多或少係因為我代入到佢ge女仔性格, 簡單D... 陪佢買衫都俾到多D意見佢. S  }* `* X% {5 P7 `( M+ g
" a' \* Y% a( y8 F4 e. d
坦白講, 大把人2字頭未拍過拖, 對於CD, 呢個嚐好係一個心理上一個'小障礙', 但搵唔搵到一個值得拍拖ge 係一個更重要問題, 有人會為拍拖而拍拖, 有人會等到一個真心喜歡ge先開始, 睇人ge je, 無謂介懷太多

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0