標題: 有cd姐妹喜歡玩sm嗎? [打印本頁]

作者: noname123456    時間: 2009-11-15 02:14     標題: 有cd姐妹喜歡玩sm嗎?

小弟一直都係想cd後被sm
5 Z6 @& e  q" X6 T0 i可惜沒找到主人...
1 \% k4 ~6 x2 [& Z" Y
+ t' J7 d1 X% L) v& }) y/ e1 w有姐妹喜歡玩sm嗎?
作者: kof_1998    時間: 2009-11-15 11:35

有呀, 不過有幾年無玩luu
作者: jg400hk    時間: 2009-11-15 19:04

哈~ 我都有興趣, 不過都係自綁
作者: willy    時間: 2009-11-15 19:30

我都喜歡變裝後自綁, 或戴上手扣腳鐐, 塞上口球.
作者: hcspi    時間: 2009-11-15 20:51

好想cd後被人綁或拘束下,不過始終沒機會
作者: emm0877    時間: 2009-11-18 11:35

我鐘意cd後自綁,用膠紙封口
作者: vivichan    時間: 2009-11-18 12:40

我都好鍾意呀7 \: N& \5 c1 e4 x5 m
我諗可以幫你既
$ ?+ |( ~! Z" c9 T) d7 T1 ^我成日幻想 俾綁匪綁起再sm我 ! ~' T+ D1 [8 l1 ?* ]- f: Z
pm我傾傾
作者: emm0877    時間: 2009-11-18 20:29     標題: 回復 7# vivichan 的帖子

我都好鐘意cd之後幻想比綁匪綁架o架,成日著埋唔同o既衫再幻想然後自綁
作者: noname123456    時間: 2009-11-18 22:27

我都係咁0 n0 X4 t. s3 u3 U
次次cd之後
# w, M" w+ z; I4 Z* e0 E! y就好想俾人毒打,虐待, f. P- F; B! w) G8 E( H
最好有咁殘酷得咁殘酷/ W9 \4 _- {; b. s$ o4 G5 O
有咁暴力得咁暴力(自虐狂?)
作者: willy    時間: 2009-11-19 19:20

引用:
原帖由 noname123456 於 2009-11-18 22:27 發表   ! d6 Y5 U8 ]5 N) \3 B
我都係咁
. ?! C$ ]/ G6 m2 K; {次次cd之後  h# S  o/ _$ _2 F- i+ b5 Z
就好想俾人毒打,虐待- Y, ?: F7 J' Y7 A
最好有咁殘酷得咁殘酷9 d1 z' G# R1 `& \$ w  A
有咁暴力得咁暴力(自虐狂?)
& q& F2 U$ B5 t+ ?; f- K/ r
% J4 G2 Q0 l/ V  F" Y* t2 u& S0 ~
我自己只係想比人虐待一下; 太過殘酷同暴力就唔係太岩我.% e: |0 @' M% A7 r+ z
我最鐘意就一定係住校服來玩, 幻想自己係學校得罪人多; 結果比人/ @2 Z# O" q' X5 w7 M& S5 w% C: A6 S
報復, 好多時為了增加痛苦的感覺; 我會用衣夾來夾自己對耳, 試過來夾左一
5 v+ b" ^8 T' e  X/ C' Z段時間後除返d夾落來反而會唔慣; 結果又夾返上去. 夾左最耐那一次好似夾左
) r$ l4 L2 S+ a5 z8 R; J  D) g半日. 下次會想試下可唔可以夾足到一日.
作者: CD_屎忽屎忽鬼    時間: 2009-12-4 06:04     標題: 回復 1# noname123456 的帖子

我都好鐘意比人綁住..塞口球*+ u; a% a7 v3 i- V! W
好想有機會試下比人sm牙!!$ @# T& [3 t5 ]! i# _& M" f
著住d女傭服 比人虐待 我諗一定好正
作者: elisabeth    時間: 2009-12-5 00:41

我喜歡SM啊4 X* N4 Z9 ^5 c  D9 `* N' u
想當女裝奴1 N  ^+ X8 ]/ ~  ^. r$ c  T& o
想被關起來調教
作者: noname123456    時間: 2009-12-6 03:00

大家有冇試過真係cd後玩sm?分享下啦
2 P0 C. Z* T" f$ }
8 L, T+ J" A: o很想做一個cd奴呀...有人可以做我主人嗎?
作者: 偽娘    時間: 2009-12-6 11:21

我最都系玩[自綁] @.@"
作者: tyhnjki    時間: 2009-12-6 11:41

沒主人的話就只好自綁了><
$ H4 x8 C+ h5 A3 Q自綁很難綁手綁得好...
  J  _9 q+ S! |3 l8 G自己試過一次綁著左隻手真係解唔返- -4 @  L& _, a7 \! R
之後用剪手慢慢磨斷條繩-.-|| (返手用唔到剪刀..)
作者: fanbellayuki    時間: 2009-12-6 13:50

最愛cd後被人綁住,膠紙封口
作者: willy    時間: 2009-12-6 20:23

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-6 11:41 發表   ; V4 O( Q& L% T
沒主人的話就只好自綁了><
4 Z$ R8 i. D$ v! j0 a) n5 t3 x/ N4 }自綁很難綁手綁得好...6 W5 s- O6 T/ O2 }1 B
自己試過一次綁著左隻手真係解唔返- -
6 L* b! o3 ^& f' A' s; M之後用剪手慢慢磨斷條繩-.-|| (返手用唔到剪刀..)
, g. A) |7 q" M4 ?

$ p; O% {6 G/ g# V1 K所以我自己一定唔會反縛. 一定係用手銬腳鐐. 因為我對手銬中間條
% U# z6 ]6 E8 q; f# l鐵鍊係有個扣, 所以要鬆開的時候解個扣就ok. 如果屋企人去旅行,
, o5 k1 I5 t* O8 f* C我又放假, 禁樣最少有半日時間會戴上手扣腳鐐.* Q1 D' _5 T+ y. n% E% M
我最近一次自己玩, 就係先灌腸, 跟住就用肛塞塞住肛門; 跟住, A; t' O: l% |1 `1 c$ A+ i
就包上成人紙尿片, 之後就著褲襪同校裙, 跟住就塞口球, 當然4 E4 ]  z& v' i- O- c. s3 {. P, }( C
用埋衣夾夾耳仔, 之後就戴上手扣腳鐐, 跟住訓上床. 由於係床上我: `4 M, D$ D- x( @" w
己經準備左眼罩, 我帶埋眼罩就禁訓左係床上. 由於灌左腸, 想排便, 但
8 V: }; n6 d6 g2 b# Y係因為肛塞塞住左出唔到來; 個種感覺真係唔知點形容; 可以話係痛苦但係. w3 c0 i3 w" T2 l/ l; I
又唔想停. 由於呢次係第一次禁玩, 所以只係禁樣維持半個鐘而已;
4 E6 v. x8 |7 ]# J下次個時間應該會更長. (呢個玩法係我睇左一個故仔, 自己就加左少少野. l7 n) y8 U- P; `; i
來玩的)
& J/ Y$ I+ V( D. f# F2 `; I! u# ~8 N8 m  J
下次屋企人去旅行一定最少再來一次.
作者: miku386    時間: 2009-12-10 11:15

我也喜歡SM,有時會自綁
- R) [0 D7 r; ?不過我還是喜歡做綁人的那一個
作者: tyhnjki    時間: 2009-12-10 20:18

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-6 20:23 發表
  e% F! K* _' t2 M$ _7 Z所以我自己一定唔會反縛. 一定係用手銬腳鐐. 因為我對手銬中間條: l) E6 S( q2 x1 v0 c7 S6 d) m
鐵鍊係有個扣, 所以要鬆開的時候解個扣就ok. 如果屋企人去旅行,
3 ^* \% p" N$ c( ~, B我又放假, 禁樣最少有半日時間會戴上手扣腳鐐.
: [# Y3 Z  B) U  a- F7 |我最近一次自己玩, 就係先灌腸 ...
6 u/ f5 A, @4 L  q5 v" ^
' W! t: l) ?+ T0 M/ D" D嗯, 的確灌腸是舒服的... 但只是覺得比較難清理...(如果不小心有點流了在床上就...)! L9 N  d% g  |6 f
如果流了點在衣服上會心痛的><
1 n+ h& B! }8 r6 B* N手銬是易用, 但取得方法不易和沒繩子綁得咁靚-v-..
; |/ z1 T% `/ T8 W* k2 C但你說有扣是唔用key的嗎?(中文...唔記得點寫..囧)
: S& Z( y: ^, w/ F4 y$ J- Q用繩子的話可以更加難出來的說...
0 [* c5 B9 |9 W8 h# k+ ?5 d$ p) `4 K; L! `$ g6 a
PS: 繩用係好用...但係買左返黎要處理都好難..仲要成日保養...><
作者: willy    時間: 2009-12-10 20:45

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-10 20:18 發表   
/ T3 s, `/ [! V1 k4 r3 ?9 S% [, X& m# R, {' H0 a

+ e& L0 s; H- i# M; D, _9 E嗯, 的確灌腸是舒服的... 但只是覺得比較難清理...(如果不小心有點流了在床上就...)0 d: D0 o" n6 T: m$ V1 z# u; J, O
如果流了點在衣服上會心痛的><+ u- W$ L9 c3 O
手銬是易用, 但取得方法不易和沒繩子綁得咁靚-v-..
) p" z$ T- H5 T& w) r, I  ^" ]* l. q+ w但你說有扣是唔用key的嗎?(中文...唔記得 ...
2 `8 D( b. T6 \5 `1 s

C4 ^4 l/ ]/ \( l4 p% {* q
4 x. t7 K2 y2 t; z4 V8 j5 i( n0 M我對手銬係唔洗用鎖匙的, 係係某網站買的.
; I4 c5 k" \1 I$ L# V灌腸真係舒服, 所以有時知道屋企人出一日街的話就會同自己灌腸.
- _# _3 v4 L' K$ N不過真係要好小心搞到四圍到係......
9 c7 x& v( ]5 C) D下次屋企人去旅行我都諗住禁玩; 不過今次目標第一日會係一個小時. 第二日個半小時. 跟住以個半小時係3 J) f1 L+ M: y
限度, 睇下自己受唔受到; 如果受到就慢慢時間加長. . X; Q- V3 F+ T1 r8 N2 D1 `* d
當然諗下有無新玩法...., E8 E' W0 v- D' y5 _: O
- }3 [* L+ Z& p* [; ?4 b
我對腳鐐係禁的; 同手扣一樣原理7 H+ M& \1 |: }) O$ a

) i' [% H6 P7 u' w- d9 \& O因為入面有毛毛; 所以戴左上去係好舒服.
7 g. G- o, J" e4 I
; |/ f% W  g6 l/ ~/ E9 A3 e1 x  ^[ 本帖最後由 willy 於 2009-12-10 21:48 編輯 ]
作者: noname123456    時間: 2009-12-10 20:53

用甚麼道具灌腸?
作者: willy    時間: 2009-12-10 21:04

引用:
原帖由 noname123456 於 2009-12-10 20:53 發表   " o; ~3 P6 g2 p& y3 ]7 |6 A
用甚麼道具灌腸?
/ U8 m1 P6 N; m: u# Z' E2 ^- ?! C& j% a! K
; K- S+ L5 `2 v' j; `4 h. E
自己試過用牛奶, 清水同甘油+清水. 跟住用灌腸器慢慢灌. 不過, W% {4 x  j0 A2 `7 K4 x6 @
最有羞辱感都係牛奶; 因為灌個陣好似用後面飲禁. 講講下真係想宜家/ M8 M; a" W( l0 a( S4 a2 q  l
灌; 不過屋企有人........
作者: noname123456    時間: 2009-12-10 22:09

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-10 21:04 發表   
. l2 F# E2 l" q# z
5 _0 h$ w; n& \1 B! ~
4 o! S# d! E  T1 `8 L2 Q- G! ?自己試過用牛奶, 清水同甘油+清水. 跟住用灌腸器慢慢灌. 不過# q" X2 J% a2 N1 J. |
最有羞辱感都係牛奶; 因為灌個陣好似用後面飲禁. 講講下真係想宜家6 D4 E" s2 `$ b) E( E
灌; 不過屋企有人........
; r! c7 B2 c& ]
點樣先可以灌水入後面?
" M! w% c7 q! S' B灌腸器係咩黎?: Z1 T' F* S# B, X
冇的話可以用咩黎代替?
作者: kevin428    時間: 2009-12-10 22:11

* F3 y; F0 y& A2 a. @( G# V未曾試過0 ^, X: F2 a4 j2 y% w! k
也未曾想過
9 h* v9 y$ K; [  g' D2 `0 M當當CD就行
作者: willy    時間: 2009-12-10 22:22

引用:
原帖由 noname123456 於 2009-12-10 22:09 發表   
% t- G0 Y, l8 P) C( R
. C1 Z% w$ u$ F點樣先可以灌水入後面?
; I- w  B1 U. `灌腸器係咩黎?+ z2 n+ h0 n. n6 _
冇的話可以用咩黎代替?
. C9 m$ Q3 w8 |/ j4 j4 l! u4 N8 c

' A$ Z( f: Q- A& s; `灌腸器係中間係有個氣泵, 兩邊都係喉, 一邊插入後面, 另一邊就可以放係面盤, 水樽等(總之就
8 `1 m7 Q6 p* O1 o係用來灌腸的液體), 跟住就慢慢泵, d液體就會跟住喉管慢慢進入體內.
5 B! t; a; R. M0 F; p, o: b1 K% c$ w無的話, 都可以用其他野來代替, 可以去serach一下就知一二.
作者: 820plastic    時間: 2009-12-12 13:31

引用:
原帖由 noname123456 於 2009-11-18 22:27 發表   2 I# z% I6 ~) T5 F
我都係咁$ E4 M4 z: o3 k! Z, X4 H2 k7 p4 z
次次cd之後+ k7 v; H% r6 S9 m
就好想俾人毒打,虐待
" x) E4 B3 b- o8 d最好有咁殘酷得咁殘酷
; l1 z  u) b: x3 v. l6 I; B有咁暴力得咁暴力(自虐狂?)
* {& ?  P( Z  c# D
: z7 H$ M/ n; H% T
我調轉,想cd之後毒打,虐待人
作者: stupidtaso    時間: 2009-12-12 13:47

我也想玩說
作者: tracy    時間: 2009-12-12 20:45

有∼好耐無玩。。。" O" u" T$ u0 j. X( t4 ~
成日都想可以著住校裙被人綁起,
4 f% W  f$ Y0 _9 h) ?9 Z: }) x又經常幻想自己犯左校規卅俾人捉左,逼我著住校裙,然後被鎖上手銬腳鐐項圈咁生活
. E1 x6 W& n, j8 M  f" J1 }& N4 d& M) n" r6 ]# d& Q
順便借問聲大家,邊到可以買到塞口球、手銬、腳鐐、項圈?
- W2 K$ l) G& ^" t0 q上網又唔知邊個信得過,交收又係一個問題,比較想鋪買但又唔知HK邊到有鋪買到
1 L# @! B  n. l(以前太子聯合有一間性商店,但無左N年)
作者: miku386    時間: 2009-12-12 21:46

香港島銅鑼灣時代廣場果度有一間情趣用品店# U. P' I- [" j& V$ `
但唔知有冇sm玩具賣
作者: tracy    時間: 2009-12-12 21:50

引用:
原帖由 miku386 於 2009/12/12 21:46 發表   % R2 U  R- y, \! ^: ]
香港島銅鑼灣時代廣場果度有一間情趣用品店% r" r% h  ]2 X! ?" ?% p
但唔知有冇sm玩具賣
0 A3 z8 Z4 l, ]4 @6 s  ?
時代喎!! 開到咁揚???
作者: miku386    時間: 2009-12-12 21:55

係呀...有次搭時代的扶手電梯..望去對面(m記果條街)見到有間
作者: tracy    時間: 2009-12-12 22:38

引用:
原帖由 miku386 於 2009/12/12 21:55 發表   
( h+ A+ s: N( e, n係呀...有次搭時代的扶手電梯..望去對面(m記果條街)見到有間
2 K2 q6 f/ A8 O/ z哦,你講對面,我以為晌時代入面既鋪頭
作者: miku386    時間: 2009-12-12 22:44

你想找些不張揚的情趣商店?
作者: tracy    時間: 2009-12-12 22:51

引用:
原帖由 miku386 於 2009/12/12 22:44 發表   4 Y1 W6 K" n. W7 z7 ?5 D
你想找些不張揚的情趣商店?
* a% f- w8 ?: A
唔係,無所謂(依D鋪有咁張揚既咩?)
/ |! m9 C  S4 mAt Least依家我連邊到有都唔清楚,有無人可以confirm地址之類架
作者: willy    時間: 2009-12-12 22:56

引用:
原帖由 tracy 於 2009-12-12 20:45 發表   
* i6 K2 V* q8 y, A有∼好耐無玩。。。4 W/ x# O+ I! H; A/ H! ~
成日都想可以著住校裙被人綁起,
1 @3 a- Y$ K: ~2 ]) @# m又經常幻想自己犯左校規卅俾人捉左,逼我著住校裙,然後被鎖上手銬腳鐐項圈咁生活
9 b" W# J0 A$ O* d) F/ e2 J  H
! y0 P2 q3 l1 ~
順便借問聲大家,邊到可以買到塞口球、手銬、腳鐐、項圈?) t0 N% A& N2 a! W0 f$ X: g
上網又唔知邊 ...
8 \8 J% E& k# j: B1 R( ~/ q& E* s3 S7 C- n
屋企人去旅行個陣我都會禁玩, 但係我就無項圈; 但我會逼自已包上成人紙尿片同戴上口塞生活.
" r2 Q7 [7 n$ P% t! z& J  \3 ?0 O其實呢d野可以上網買; 跟住面交, 面交個陣佢會用係紙餏入住; 其他人係睇唔到的; 我自己都試2 o: N! Q' Z; q5 }1 W
過禁買野.
作者: miku386    時間: 2009-12-12 23:00

我一直對SM有興趣,但可惜冇時間同對象..買了些工具在家中又沒有機會用xdd
7 |% n' j! o! l% d白白的買XD
作者: tracy    時間: 2009-12-12 23:11

咁willy同miky386, 你地晌邊買?
作者: miku386    時間: 2009-12-13 00:12

上網買...我記得筲箕灣好似有一間,但唔知仲係咁係度
作者: tracy    時間: 2009-12-13 00:17

引用:
原帖由 miku386 於 2009/12/13 00:12 發表   
% z3 f) y2 t3 q上網買...我記得筲箕灣好似有一間,但唔知仲係咁係度
: @4 G4 ]2 g$ f. J" v) @
上網買會有咩介紹下?我唔知邊個信得過麻: x7 T% K! T& I: O' E5 {
問鋪頭係因為一買一賣即時現金交易
作者: miku386    時間: 2009-12-13 00:37

引用:
原帖由 tracy 於 2009-12-13 00:17 發表   & G4 |5 H8 o4 c
+ M5 N2 H4 i: b
上網買會有咩介紹下?我唔知邊個信得過麻
2 O& n4 F/ \1 @3 K- ~4 y+ k1 L問鋪頭係因為一買一賣即時現金交易
  t- ~; I) b! p- O5 X1 y1 H' J9 T
上網買你要問下willy..因為我已經好耐冇上網買..最後果次仲要係yahoo拍賣買的  f7 \3 o: I7 o; |) M. h" W
鋪頭就係我頭先講果兩間..4 `' }5 z) m9 N

/ E( A4 o: L+ a另外,我地可以做個fd嗎?
作者: jg400hk    時間: 2009-12-13 01:14

我自己係網上買開既, 都好有信用, 連金屬既手銬腳鐐都係o果度買, 不過如果係度開名會唔會唔係咁好呢?
作者: tyhnjki    時間: 2009-12-13 01:34

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-10 20:45 發表
. y4 V" e! d4 K3 o. h我對手銬係唔洗用鎖匙的, 係係某網站買的.( f" ^- a5 Q/ Z* O3 n& w7 u
灌腸真係舒服, 所以有時知道屋企人出一日街的話就會同自己灌腸.5 k8 O6 V$ B. n; @6 V! _# c8 _
不過真係要好小心搞到四圍到係......# U3 x/ X7 ~# |% @9 N" V+ Q/ @2 e: q
下次屋企人去旅行我都諗住禁玩; 不過今次目標第一日會係一個 ...
/ P% r9 |" t% i: V
! `4 t9 a/ N6 E- @9 U. q
白色.. 唔知點解感覺上好似人地d銀包咁ge樣.., t! |1 m5 g: \( o
不過你話入面有毛毛又好似幾想試下-v-3 y% M. b) j& ]0 e( j6 U& e6 k3 m
不過玩到出汗的話有毛毛就會吸左d汗味?( M$ h% w7 G. r

$ N, ~8 J7 Z* _. S2 L* r9 ~
引用:
原帖由 willy 於 2009-12-10 22:22 發表
# e( V# r6 z; s+ m2 }& A6 I% Q灌腸器係中間係有個氣泵, 兩邊都係喉, 一邊插入後面, 另一邊就可以放係面盤, 水樽等(總之就  r+ y- u% ^, k9 Y5 @2 }# E5 `8 K8 g
係用來灌腸的液體), 跟住就慢慢泵, d液體就會跟住喉管慢慢進入體內.
7 j( X5 a, \: L3 E; ~( T# X) G4 J  M無的話, 都可以用其他野來代替, 可以去serach一 ...
; T: Z: o( v/ i0 `9 @; Q
* D. H* C; L  [1 I4 e
個隻ar-v- 諗覺上好似唔係太底..(其實 e d 用品都係覺得成本底但係賣出去個價好高)
' D% }! [$ `! k# r2 @" O不過我好好奇e種d水係唔係只係會向一個方向流動...?) K2 N2 t; J# T% |+ Y5 F
(突然諗起n年前火水爐年代入火水個d..)
作者: noname123456    時間: 2009-12-13 01:41

灌腸器能不能夠用一般家庭用品代替?
作者: tracy    時間: 2009-12-13 11:33

引用:
原帖由 jg400hk 於 2009/12/13 01:14 發表   
+ z# p' C! z" K  v( X' K我自己係網上買開既, 都好有信用, 連金屬既手銬腳鐐都係o果度買, 不過如果係度開名會唔會唔係咁好呢?
/ U& m+ u. E  v3 d: E+ m
咁呀, 可不可以PM個網址俾我? Thanks!
作者: willy    時間: 2009-12-13 19:20

引用:
原帖由 tracy 於 2009-12-12 23:11 發表   , g& B; M% x* u* a7 {% q9 A* ^+ m
咁willy同miky386, 你地晌邊買?
7 T- x  Y) `3 Z. C$ R  I
+ n. j% g/ Q8 w5 ], w' a- ]我係上網買的. 網址稍後pm給你.
作者: willy    時間: 2009-12-13 19:23

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-13 01:34 發表   1 q; _3 X- v. L% |5 T% R! R

% O2 ?) c) D& Y4 p5 D
1 l: a9 I: A7 A+ _7 @) T$ e' O" |白色.. 唔知點解感覺上好似人地d銀包咁ge樣..
% v! w% G( {9 V& h1 b/ R8 X2 P不過你話入面有毛毛又好似幾想試下-v-! @" J7 ^+ Z# E7 E$ a  ^" _
不過玩到出汗的話有毛毛就會吸左d汗味?
( n% _* A: L6 k5 V/ J+ j3 U" K1 u% w2 K* T6 x1 x- }

( l3 D6 F* A. s$ T+ [個隻ar-v- 諗覺上好似唔係太底..(其實 e d 用品都係覺得成本底但係賣出去個價 ...
2 s/ k3 y, f+ @2 X8 |# f! d6 T7 {- X$ g( ~0 o: R0 t, |! ]
我自己就未試過出汗, 所以答你唔到.... 不過一樣野就係知道的; 就係戴上係好舒服. 屋企人
& k; V( [3 ^" l去旅行個陣返來第一件事係沖涼, 跟住就戴上佢地到第二朝出門口前.
作者: tyhnjki    時間: 2009-12-13 22:55

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-13 19:23 發表 ! [$ Y/ [. P2 A7 v6 Y  q# Y  V
我自己就未試過出汗, 所以答你唔到.... 不過一樣野就係知道的; 就係戴上係好舒服. 屋企人3 a5 @' k& i0 ~- x/ e
去旅行個陣返來第一件事係沖涼, 跟住就戴上佢地到第二朝出門口前.
; J4 X, H/ _" P
1 `* u! ^. I# o3 i9 x5 `
有些時候總會出汗呢(被 消音~ 時)
  ?2 {3 P& i9 Y: ?- ]& T9 e網址...順手pm黎..-v- (通常睇唔買多)
作者: willy    時間: 2009-12-14 20:41

岩岩先收到消息; 屋企人由聽日開始去旅行, 去到星期六下畫先返.! U! o, J( s8 j" J
睇來有機會好好招呼一下自己了. 一於諗下呢幾日應該點對自己先.
作者: tyhnjki    時間: 2009-12-14 22:43

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-14 20:41 發表 ' E9 K/ D, k5 C" S) i, W
岩岩先收到消息; 屋企人由聽日開始去旅行, 去到星期六下畫先返.
" k) G5 {( B9 F* \睇來有機會好好招呼一下自己了. 一於諗下呢幾日應該點對自己先.
5 V) n  K: A/ ~8 [3 {1 z

3 l$ {. B! Z# D/ q+ K' [2 ?/ _你家人經常去旅行呢~(笑)
1 R$ h1 I4 t" `8 m! i/ f  y2 C你經常唔汁屋就罪你聽日開始汁屋(笑容開始邪惡)# A% q1 }& R( g5 \( h, Q: R1 H
汁屋個時唔可以整污"jo"(中文差- -) 間屋嫁bo... (邪惡的笑容)- l0 D% D9 P8 Z+ e* a
. A( a2 v( ~2 B. |9 _" v. U3 r( Y9 z
那..有沒有人想到第二天的內容會如何呢?(繼續邪惡的笑容)
作者: willy    時間: 2009-12-16 19:53

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-14 22:43 發表   % R+ Y; X  K4 Q" G
" S- S2 F; S% \% x# G
' E7 _! O) ^* Y3 V' k% P
你家人經常去旅行呢~(笑)) G$ u  d- `! }3 J: ]
你經常唔汁屋就罪你聽日開始汁屋(笑容開始邪惡)
0 s  p2 ^# z, Y' r) ^汁屋個時唔可以整污"jo"(中文差- -) 間屋嫁bo... (邪惡的笑容), _, e5 j# Y2 a5 I* E9 r! W

& t# q: ]* t" p那..有沒有人想到第二天的內容會如何呢?(繼續邪惡的笑容)
7 |/ V  g7 |+ J/ Q4 t

6 K0 l9 l, E; G8 a0 P, R係ar, 我屋企人真係成日都去旅行. 呢兩日都唔係太精神(因為呢排公司多野做), 7 d2 x6 R6 b6 L: d# I8 m& z
所以都無玩sm. 今日我就幻想我同細妹家姐住, 我成日笑細妹夜晚瀨尿;: _) O( ]. }+ G" N9 K1 m
結果細妹話比家姐知; 結果係我比家姐罰著校服裙; 絲襪同包紙尿片;
. K8 p$ H( d/ B6 j8 L& G' v/ `同戴上腳鐐. 家姐話要禁樣直到細妹認為可以停為止. 但係宜家細妹
1 u0 P/ x. K6 C仲未滿意~ 佢話今晚想多一個家姐陪佢; 所以個'懲罰'唔到聽朝都唔會停...
作者: tyhnjki    時間: 2009-12-18 19:03

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-16 19:53 發表
' R9 p( m3 c# H  k係ar, 我屋企人真係成日都去旅行. 呢兩日都唔係太精神(因為呢排公司多野做),
- ^, z6 M3 N2 Z- X0 g* g所以都無玩sm. 今日我就幻想我同細妹家姐住, 我成日笑細妹夜晚瀨尿;
8 h3 ?7 h' e, I% j+ U' O結果細妹話比家姐知; 結果係我比家姐罰著校服裙; 絲襪同包紙尿 ...
' y% B# w% W! G/ a& p* z3 ?& O3 Z- h, ~
話說- - 你收左d尿片係邊- - 屋企人無發現? (咁大包o野好難唔發現- -||)
! H; A) U, @) j% M% r; t絲襪+尿片 -v- 唔會整大左對絲襪嫁咩..
9 S8 U% [1 q2 |/ u) g8 d# F) \以平時著絲襪已經係一件難事- -...
) f& |" z+ J2 C9 ~
, r+ P3 x) x7 t+ @! v本來今日忙完想玩下繩呢...但係今日好凍><...唔想陏...9 k) D% R1 J& B- a# d7 _$ d
(果然無主人的話有些東西很難做..)2 t& p* z( h* V1 K8 ~0 q
, b; K: ^) J% Y0 Z9 `
作者: willy    時間: 2009-12-19 11:47

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-18 19:03 發表   ( I7 F2 j( \& X5 @! ]5 a

, N: I9 W$ h( f. V; }& R0 P) q) k
話說- - 你收左d尿片係邊- - 屋企人無發現? (咁大包o野好難唔發現- -||)
1 i: _0 @0 r' |6 i絲襪+尿片 -v- 唔會整大左對絲襪嫁咩..
- v" z, v$ V- |& h# I4 R' {/ x以平時著絲襪已經係一件難事- -...
" S9 N+ |* B! b  v3 s/ A* t! G1 S* i& F9 ]0 q! Z
本來今日忙完想玩下繩呢...但係今日好凍>
3 y. C6 u1 n! u* ^4 N* F1 H5 V; R9 ]
7 G2 N- g" h1 P3 {- a因為呢幾日屋企人去旅行, 所以唔洗收埋. 而我係有兩對絲襪係for包尿片個陣用的.4 i3 W* D! {( q2 `0 B
今朝就執返間屋; 同收返我d用品入迷你倉. 因為佢地今日返...... 平時d野就收埋係迷你倉度; 但係尿片
1 p5 k; O8 V3 q8 ]就例外, 屋企人去旅行先會買; 之後係佢地返前就用曬佢.
作者: tyhnjki    時間: 2009-12-19 18:06

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-19 11:47 發表
9 D5 h/ N* n6 X' Z) J因為呢幾日屋企人去旅行, 所以唔洗收埋. 而我係有兩對絲襪係for包尿片個陣用的., p2 G) o% T; p1 _1 k+ L$ ]% ], f
今朝就執返間屋; 同收返我d用品入迷你倉. 因為佢地今日返...... 平時d野就收埋係迷你倉度; 但係尿片
" A- ?/ E: Y, ^' T7 I就例外, 屋企人去旅行先會買 ...
+ V& O' x; e$ x- b4 e4 M( O! d6 E5 |  L# g- b8 C
迷你倉..ww 大約幾多錢一個月?... 9 K) m3 \  {9 k
你成日懶尿呢(笑), 一日用咁多塊尿片..
作者: willy    時間: 2009-12-19 18:09

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-19 18:06 發表   ) ~5 l  M2 m* ^' t

9 n! N3 I9 u( K5 ^
- E$ O# m0 r* _( Q8 E9 u/ a; ^迷你倉..ww 大約幾多錢一個月?...
; }; R. f8 d+ b) I* L0 J你成日懶尿呢(笑), 一日用咁多塊尿片..
, g2 e2 m% h  F: R, A7 L9 n% m4 Z5 f+ I/ X& t
我個LOCKER大約200蚊一個月.
9 J! P% ]1 a$ c/ ?飲多D水就會容易D懶尿. (大笑中)
作者: tyhnjki    時間: 2009-12-19 23:12

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-19 18:09 發表
, U+ a# e* `) ~4 i7 Z  {. ~' H' `7 X- c) s# I我個LOCKER大約200蚊一個月./ ]/ N- l. x% h7 \" O2 f" }
飲多D水就會容易D懶尿. (大笑中)
- y6 L* [8 F& g% `. q6 q+ o/ m' ]) I* m; u" x- E# [$ F" |5 P
  200蚊一個月真係蚊... 好在我可以放係自己屋企-v- (一個人住)
5 u7 E  x- z; z! s: r+ l7 S但係我屋企除左繩就無其他呢...
作者: willy    時間: 2009-12-20 13:04

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-19 23:12 發表   9 ^5 @' _8 I/ q- @6 r4 K
  d- ]% ~2 z) F( R1 D3 e# [

' W% ]& D  p' `$ c0 E4 I& J  200蚊一個月真係蚊... 好在我可以放係自己屋企-v- (一個人住). E4 t* Z$ Y' ~" ^8 f2 d/ m
但係我屋企除左繩就無其他呢...
9 f# s4 A: T& O) K1 X0 G  i" Q+ k% r
, V, Q. w+ Z. |5 V& r  O) |如果我自己一個人住呢200蚊真係可以慳返..... 但係宜家同屋企人住; 所以呢200蚊一定要用.....
作者: fred00168    時間: 2009-12-20 14:31

每個人的喜好不同吧; m. L' s* O4 y, N
不錯多嘗試新鮮的事物1 g8 n+ s9 d8 S" d: b
也是不錯的唷!!
作者: tyhnjki    時間: 2009-12-21 00:10

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-20 13:04 發表
9 R3 h2 M+ c  T7 F' k如果我自己一個人住呢200蚊真係可以慳返..... 但係宜家同屋企人住; 所以呢200蚊一定要用.....
4 d4 c  ]6 [* L. |) J' |! m話說講起locker我諗起我成日想放d o野係學校個... 有諗過放printer 或者 coffee機入去... 但係2個都好似唔多夠大..% z, d- l7 E4 A
之後有一次塞左支三腳架入去...- -||
' i. ]: H: d/ |, ~% R/ \咁你個個有幾大..?
( D1 Z- T# Z8 H# I1 j% Q' Y
$ p) u7 M# t7 {- x% W4 n但係自己一個住都會怕有朋友上黎見到呢..
7 R) Y4 @: Q  z+ w(我有一本教sm ge書 (漫畫ge教科書囧) 放左係書架到) (真係好入門..囧)3 B) H% R2 F3 V9 @
(所以我d朋友都知我識玩e d.. 但係怕佢joe央所以無問落去...)
作者: willy    時間: 2009-12-21 20:38

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-21 00:10 發表   % o* k1 }1 u0 s" |
6 B9 u9 G" y! f# v
話說講起locker我諗起我成日想放d o野係學校個... 有諗過放printer 或者 coffee機入去... 但係2個都好似唔多夠大..
. t9 o9 @- I& z- U# L4 p& n之後有一次塞左支三腳架入去...- -||
4 l: c/ J; O/ h$ D6 @) o咁你個個有幾大..?. \. a% {# o- W, R$ ?
" R9 W. q2 M! ?/ l
但係自己一個住都會怕有朋友上黎見 ...
- ~& Z. m) g( M' S# [

0 J9 L0 r" P& l3 P/ W我個locker面積係16立方尺; 基本上可以放曬我d野入去.
作者: cloverNancy    時間: 2009-12-25 01:19

喜歡(舉手)
. i% j3 ^4 g7 Z, a都已經穿的美美的了 不SM一下自己怎麼行勒 . h$ I1 K8 A& }8 @
電擊器跟冰塊都很不錯呢....
$ A- I" t6 C0 z+ p自縛的話....不較不好玩 5 V  O0 W! ^- z  Z
比較喜歡被縛
作者: miku386    時間: 2009-12-25 10:10

咁你地係喜歡實調還是用網調?
作者: jg400hk    時間: 2009-12-25 13:48

引用:
原帖由 miku386 於 2009-12-25 10:10 發表   
1 X2 E" O+ o- j' D5 \  N3 i咁你地係喜歡實調還是用網調?
. |* \/ F2 z. ~9 q) S
我次次都係自縛既, 如果有機會既話, 都想試o下被綁啦 (即係實調)
作者: tyhnjki    時間: 2009-12-25 14:07

引用:
原帖由 miku386 於 2009-12-25 10:10 發表 ! G% M6 X8 z/ u" p. ^" q
咁你地係喜歡實調還是用網調?
7 s7 c8 O: ^- n' ~3 I" \

) G5 m' t5 C7 I5 H如果有一個信得過的主人應該是實調比較好的吧?
2 t+ @5 a* F6 A  M5 S
1 ?+ V, w$ W  d  Z* {7 B- r" X1 |) z
引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-25 01:19 發表 6 p% @1 |8 C0 x' h! g" a6 C
喜歡(舉手)% ]& _* Q% y( c8 h* T
都已經穿的美美的了 不SM一下自己怎麼行勒 8 E8 j! C) \3 X4 b1 n
電擊器跟冰塊都很不錯呢....
/ u1 u3 P$ }; z自縛的話....不較不好玩
7 c- @* c9 d. o; s# f' S' ]7 e比較喜歡被縛
1 j9 g, J8 M7 @: k! R, ~, S3 ~
, `- z+ m$ G0 o- u3 h電撃器好像很貴的說.. 但冰塊應該如何玩呢?
作者: jg400hk    時間: 2009-12-25 17:09

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-25 14:07 發表   
+ {; X5 R$ M. R; t3 D) D- J5 L' J: C) U, ~+ b% ]
1 H* l% Z9 Y: h0 ~
如果有一個信得過的主人應該是實調比較好的吧?
/ G6 q# J  x# b4 l
5 q4 r! x- }) @  X, O  {% |# X; W5 l; H" G7 ^

+ d% C' @$ b: i( q) B  H% g電撃器好像很貴的說.. 但冰塊應該如何玩呢?
9 M0 f  S9 n- B9 j0 U/ P* f
我試過用冰雪實條鎖匙先, 然後拎出o黎等佢自己熔, 其間用鎖或者手銬腳鐐鎖住自己, 咁一定解唔開直至舊冰熔晒為止
作者: meko_lau    時間: 2009-12-25 18:26

小妹都鐘意 SM ga,
9 W3 H: h; j$ C7 ]
$ B8 r* E: Q# _& Y不過近排偏向玩緊身衣, latex 等等
9 |, ]3 r* j' r3 F7 a! G2 e
5 V% H# B/ h; E好想試吓 cd 學生妹時俾人 sm
1 v: f: H' y5 R& v3 E  z0 M1 T
* P5 W% }  Y3 j& O( o  Fmy msn: [email protected]
作者: cloverNancy    時間: 2009-12-25 21:06

引用:
原帖由 jg400hk 於 2009-12-25 17:09 發表   
# T: e) c' Q1 v  S# t9 F6 Q) A
$ T3 h5 @0 ]/ \我試過用冰雪實條鎖匙先, 然後拎出o黎等佢自己熔, 其間用鎖或者手銬腳鐐鎖住自己, 咁一定解唔開直至舊冰熔晒為止
& i, X* @+ S9 G4 \( A# a9 F
  l! m0 }  k3 m, w" e

/ r0 ^( r' ]3 \* i; a不是拉~~~~~: G$ g5 Q+ j1 n
是像退燒劑的用法一樣...." I: ]! f# j5 T( d2 T; ?3 X! j/ L+ a7 s6 N
不過要先把冰塊弄成圓形的....
6 e8 k! Y6 k! y' }2 h: _0 X不然會弄傷人的
作者: cloverNancy    時間: 2009-12-25 21:08

[quote]" C( l/ G) ?- r. Z# |& [

9 |% f2 L7 E- {7 x* ?
. P; s4 p( X& A5 x6 t- o如果有一個信得過的主人應該是實調比較好的吧?# I) w( Q9 L' f

. Z* Z, b* ?7 S: _+ O7 k% E
6 g: z& W* Y( }3 n$ ?. I
! ]! d' j. M. S' B
作者: tyhnjki    時間: 2009-12-26 17:18

引用:
原帖由 jg400hk 於 2009-12-25 17:09 發表: t+ B- J+ \& t7 f# e3 {) f+ M
我試過用冰雪實條鎖匙先, 然後拎出o黎等佢自己熔, 其間用鎖或者手銬腳鐐鎖住自己, 咁一定解唔開直至舊冰熔晒為止
' J( F+ P+ k7 O% _9 S/ B# E3 m; ^. ]+ }$ v% L, ~
但係我玩親都係玩繩呢...0 A) Z3 F$ g# k# a2 I1 k5 e, Q

( G. w5 H$ k3 c( c  r6 ]0 P9 X2 D' e
引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-25 21:06 發表
" ~* Q% V9 K4 z9 W& a2 B不是拉~~~~~
& {! S/ q! D& l- x" z. l  h是像退燒劑的用法一樣....  |' C4 R# b4 U5 c8 k; u
不過要先把冰塊弄成圓形的....- d  Z6 y( I5 C) Z* o# `' z
不然會弄傷人的
; O% U3 w2 }( X2 x$ N7 [4 P- Z
$ B0 G, L2 i. W+ O8 n
會唔會凍傷?
5 a3 I; c; j1 @-v-我屋企d圓形冰有個杯咁大呢..
作者: cloverNancy    時間: 2009-12-26 17:39

引用:
9 c7 x" r" w3 ?* C會唔會凍傷?/ b0 B; g: K: R$ r
-v-我屋企d圓形冰有個杯咁大呢..
) Z, K$ ~' R$ i/ J- {1 @, x
' B! f0 w  e6 B, t% p4 k2 D* ]! O4 S
那太大了吧....撐壞討不了好的ˊˋ& t& |' u' J5 `- F
凍傷倒不會.....
+ u1 x0 n6 E, `$ y/ q不過雙腳會不自主的發抖倒是真的XD
作者: noname123456    時間: 2009-12-27 00:10

引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-25 21:06 發表   
8 ?0 R; X$ X; }6 e! L$ ]5 l% n8 W7 K2 o: [/ v  A

# B( }' L7 _. V0 J$ W4 l- q& A0 l6 P9 q% |/ J9 [8 r
不是拉~~~~~' q/ X3 Y. _9 g/ e- i, o% R
是像退燒劑的用法一樣....' h' b3 j9 ]) }7 v  n. d
不過要先把冰塊弄成圓形的....
% U% p" {" G4 J! p, k$ P不然會弄傷人的
  O& _: @( J! _, [8 D  r/ d不太明白...可以詳細地解釋一下嗎?
作者: tyhnjki    時間: 2009-12-27 22:52

引用:
原帖由 noname123456 於 2009-12-27 00:10 發表
* Y4 n6 H2 k7 S  o) u) y0 M不太明白...可以詳細地解釋一下嗎?
4 u. h+ \5 i9 ^* [

% |# W! v' n9 d+ Y我個個雪圓形冰ge冷格係日x城買..! i  A' j* Y/ v. d0 c2 c
唔知個到有無d細粒d ge... 9 I2 \& `2 k' y/ T4 d6 P! l
大家可以去搵搵就係..
) ~6 o* w# Q8 N7 a) J* Y9 x; w1 a( `" J  m. s& y8 r
引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-26 17:39 發表 ! a. y4 ]# ^) J: `4 L
那太大了吧....撐壞討不了好的ˊˋ
- E3 z$ T/ R) m5 c' k% W, @凍傷倒不會.....
, o0 t1 S+ a% @) i1 t不過雙腳會不自主的發抖倒是真的XD
" [8 x! Z( F5 j6 B; ?
其實凍的話唔係會肚瀉嫁咩- -?
3 V! x6 `( A' V但係我自己試過一次同凍水灌凍到腳震就係..
4 ^  {! T- _6 _3 {9 O" T種感覺真係好正...$ w* ~7 d5 p  J- W% r
不過真係套都唔用就放入去?...
作者: noname123456    時間: 2009-12-27 23:34

我屋企個冰格係四方既- N9 G. u, G7 e: [+ R
唔係好大,大約一立方厘米到
% I, M! L9 B& u' O: O' o
& c# w* a- A: w  X但我唔係好明你地個玩法* F/ b& U8 p9 M4 Y
即係將舊冰放係隻腳到一路等佢溶?
作者: noname123456    時間: 2009-12-27 23:35

引用:
原帖由 miku386 於 2009-12-25 10:10 發表   
6 C% r) D: D2 F/ M* w咁你地係喜歡實調還是用網調?
! c  G, v8 b# I
當然是實調啦6 x: C0 x+ s5 S/ J! `
但...找不到主人

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0