標題: 好慘呀,,比屋企人發左d女仔衫 [打印本頁]

作者: 笨詩詩    時間: 2009-11-9 01:14     標題: 好慘呀,,比屋企人發左d女仔衫

點算好呀??屋企人話要掉...
: W" Q# i1 d3 R8 i但係我又唔想,,因為有好多係好難搵ga.
- L4 |( D. ~! ~& Y2 }又話再發現就一定要同現時條女結婚
; U: B  Q2 [$ w: W9 P  x+ ]: Q好煩呀....點算好呀??
作者: shinobu    時間: 2009-11-9 01:24

你應該放係迷你倉...
* `6 W' z. S* q  D仲要快手D 呀...
作者: 笨詩詩    時間: 2009-11-9 01:32

講真ga~唔好講笑la...
作者: grilboy    時間: 2009-11-9 01:33

同現時條女結婚- -佢話結就結咩= =你GF一定願意??; |  L6 O; s, X& J5 x2 ?' W) K
我都唔明有咩咁驚,又唔係等佢養...........
作者: applechoi    時間: 2009-11-9 01:40

同樓上一樣, 開個迷你倉/搵個安全地方收起佢之後話扔左
9 y* }3 s5 h* S+ I+ Y& {
$ N9 O+ w' l9 o* o. w如果女朋友 OK ge,  就話係情趣用品(家人應該會無咁火, 生仔大過天ma...)<佢反對就當我無講過la
作者: 笨詩詩    時間: 2009-11-9 01:44

下...唔通真係要開個倉
, j' P  v- v( H/ `( t4 \. u! j) r7 R& I咁就了結左件事??
作者: hcspi    時間: 2009-11-9 02:17

但係放去迷你倉,要cd時咪好麻煩
' u7 n. P* B, C+ v8 m(沒記錯的話樓主好似和我一樣是澳門人,我都好擔心有會被家人發現的一日)
作者: sinson    時間: 2009-11-9 07:10

我都唔明點解要結婚= =???關事架咩?8 ^+ r/ F- [$ U: }, N/ B% y

( \$ E8 C. H: g4 y. S) D  _. @除非以為你結左之後唔會再CD姐= ="
作者: qpzm1003    時間: 2009-11-9 12:01

迷你倉係咩= =
作者: 校服收藏者    時間: 2009-11-9 13:14

有d咩衫咁難搵呀?
1 o4 B* X3 D: a) D$ I, o講真" [1 K6 b; P" g. S
真係除左開迷你倉之外,就真係冇辦法啦9 b; z9 h" B; v  R" j2 a# g
唔通你自己租地方住咩
作者: 校服收藏者    時間: 2009-11-9 13:15

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2009-11-9 12:01 發表   
; k; D2 U$ ?* W  j' m迷你倉係咩= =
0 ]# k7 A1 ~& I
1 Z/ W  |) v: }3 z' J; }' F5 l" c9 H% a
- R2 q/ T0 S8 k) ?$ r+ I8 R+ U, }有冇睇個d宣傳易呀?2 R8 K* s" \: G: [  \' Q. H: ]8 J
個外國人講廣東話個個
作者: raymondy66    時間: 2009-11-9 15:55

我都試過俾屋企人發覺啲女人底褲,我話要黎打飛機,最後要我掉哂啲底褲,真係心痛。
作者: 校服收藏者    時間: 2009-11-9 16:37

咁直接講?
: J8 {6 ]( a# S' q7 N  X/ I夠勇敢!
作者: wilsonfong12    時間: 2009-11-9 17:47

引用:
原帖由 hcspi 於 2009-11-9 02:17 發表   
& C( I) G' I7 v: B: y3 ], W6 r但係放去迷你倉,要cd時咪好麻煩
, M( F0 u! D# M% K; J6 o(沒記錯的話樓主好似和我一樣是澳門人,我都好擔心有會被家人發現的一日)
5 s; {: d" z) \% o0 u3 q& G
我都係澳門人WO
作者: sghk_abcd    時間: 2009-11-9 21:43

有點傷心
作者: butterflies    時間: 2009-11-9 22:36

開個迷你倉唯一辦法, 但係結婚又有咩關係呢﹖唔通你屋企人同個女仔講, 我個仔cd呀, 唔該你同佢結婚﹖﹖﹖
  `6 X1 T/ R/ A' w7 }再唔係你有無經濟能力同條女搬出黎住呢
作者: mmlee    時間: 2009-11-9 22:56

講真, 玩得cd就預左要租倉
0 _! r/ O3 M9 W, V4 h9 u屋企始終容納唔到咁多女性用品
" B6 l' C* [2 H4 J再者, 守舊的人仍然很多1 V; G7 G! t! E9 ~1 \9 Y4 v5 y! E( i3 {
要改變並非一朝一夕的事
! [% A  O0 I6 {0 I; \* U所以玩cd就預左要偷偷摸摸, 不能見光7 _9 R0 |- p; R, ]- S/ p; g
否則會遭人白眼的
" K" `" m1 p- X4 [現實就係這樣殘酷....
作者: 笨詩詩    時間: 2009-11-9 23:51

唉...好多謝各位發表意見,,( j4 s8 t( m( \1 g( M# z) ~
不過d3全部比人掉晒la~
+ d# w8 s2 C4 p3 i6 z# Q  ^) O( K9 d一件都無得剩...
- X# X+ f0 D% F7 S好唔好心呀
2 P2 Q+ S1 c6 C4 j# K! D睇黎我真係要戒左呢舖癮
作者: NagatoYuki    時間: 2009-11-10 00:38

無咩問題吧……
& T  d2 u0 h. F& S一切又重新來過就好。- ]) u6 o! N0 y; _- j1 K  q# u+ O
) z& z6 Z. Z4 J, z. D8 o( E; s
而且你年紀還細,還有很長時間啦。好好部署下就得
作者: mmlee    時間: 2009-11-10 22:58

引用:
原帖由 笨詩詩 於 2009-11-9 23:51 發表   $ L9 j: E9 J  J: C
唉...好多謝各位發表意見,,3 z( [- ^' K% g0 L4 f
2 a7 |: i# w$ b: u# P9 F一件都無得剩.... Q2 S4 t3 P7 {8 @- K" ^! Y8 v: v9 z
好唔好心呀
# J, o5 }4 w, V3 F1 u- E2 ~7 S睇黎我真係要戒左呢舖癮
- ~1 r! T$ M4 t* M' @呢d根本唔係癮
7 t" g) k, g; [) z7 V亦唔係病
& b" x2 a2 y0 X: f; T$ `係d人主觀地認為你有病 1 h0 c) n/ c" k, U* O' Q
1 r* l5 |5 q3 r' ]
經過今次之後, 下次要小心d喇
作者: applechoi    時間: 2009-11-11 01:45

引用:
原帖由 笨詩詩 於 9/11/2009 23:51 發表   5 a' k8 L) o( y) I$ Z
唉...好多謝各位發表意見,,) ^5 G$ ]0 z5 o* D% R) [
) d: N7 b' w1 [" Q/ u0 W* C一件都無得剩...
1 H3 J3 g* P9 E3 V2 T好唔好心呀
# a- ^; V8 `3 o8 E* d+ m1 S睇黎我真係要戒左呢舖癮
8 D& r% v8 r, s; w% S) R# Q掉晒就算la, 以後自己小心D la
  E! b9 c4 A! r1 O+ R
% y; _% u0 C5 h: I( a1 b8 e就當用而家ge時間同家人女友陪養下關係, 件事淡左之後再算+ `' l# y4 P* q  m, e2 B

% H# _/ q$ m6 p& n0 l7 V6 [# nP.S. 題外話CD係唔係癮?
' Q, g( V! ~/ x5 I% {3 _. P  E又唔可以話唔係癮, 只不過唔係人人都去到成癮ge地步 je
. k  L3 W! G; C5 s- ?' K因為成癮係指長期依賴某一樣野去獲得快感或滿足感$ d5 Z1 M$ W' V5 Z1 F+ ~
4 E7 U7 ]  S4 H
有時生命去到一個階段, 你就會知道呢件事係時候完, 到時你就會慢慢停落o黎
作者: grilboy    時間: 2009-11-11 01:48

衣裝的確就唔係什麼病態,但如果你想變裝先去想性就係一種心理病,可以睇醫生啦
作者: ashleybaby    時間: 2009-11-11 02:02

引用:
原帖由 笨詩詩 於 2009-11-9 23:51 發表   9 d% X5 x8 d6 m5 k7 Y3 y1 d5 |
唉...好多謝各位發表意見,,
" ^; w2 r8 O1 n" I' y- ~. {4 e不過d3全部比人掉晒la~/ a2 c$ K# F' L: {# |4 S4 @9 a1 L) C
一件都無得剩...
, B) c1 u7 F! F& o" T, o) K好唔好心呀: D3 ]# `) o* \4 U
睇黎我真係要戒左呢舖癮
& Z5 L( l& r" @) I8 i5 c* o7 b係我角度,你要戒,就要唔好上返CD BBS.....2 q+ R  Q! L6 x; Q2 U3 h8 @
Or...搵打機來戒走佢~
作者: tracy00100    時間: 2009-11-12 16:29     標題: 回復 12# raymondy66 的帖子

你好勁呀~夠坦白。。。。用黎打。。。。
作者: tracy00100    時間: 2009-11-12 16:34     標題: 回復 17# mmlee 的帖子

既然係租倉不如租間屋∼∼∼∼大家幾個CD一齊租番間∼得閒可以約埋一齊CD∼又唔洗偷偷摸摸∼大家又可以一齊分享∼
作者: 校服收藏者    時間: 2009-11-12 18:20

好主意喎
* r% j. q% p7 [! @8 B4 k2 P都算光明正大咁做
作者: BSoD    時間: 2009-11-12 19:25

可能我是最好彩的
) k+ B* l1 v, A) f6 U我阿媽阿爸接受我在家cd8 G# C* S. Y4 J+ H' M
一返到就可以cd
作者: alexander    時間: 2009-11-12 21:56

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-11-11 01:48 發表   
0 j6 v, W* P3 I( f衣裝的確就唔係什麼病態,但如果你想變裝先去想性就係一種心理病,可以睇醫生啦
$ `2 p4 H2 R% g1 a+ s8 d1 f* i) r! _0 q; X, G8 f1 P
咁我係變完裝後有性興奮, 會是病嗎?
作者: joey221    時間: 2009-11-12 22:04

妳要小心一点嗎
作者: ryan999999    時間: 2009-11-12 22:20

樓主話o的衫係女友寄存啦,或者送比佢,或者情趣用品
作者: 1677    時間: 2009-11-15 02:33

引用:
原帖由 alexander 於 2009-11-12 21:56 發表   
( S7 P/ G+ q! S3 ~% j8 v
) u2 k# I( Y7 x( g. d3 K
' y( I5 ]" l& H% J' s) S8 L( K咁我係變完裝後有性興奮, 會是病嗎?
$ W5 j9 P1 F8 ^) X' Y1 m7 C, F
; q9 [; P8 R$ H5 L7 ]. i: d' l
我記得報紙講過,如果一定要靠異性服裝先會有性興奮,' w0 s7 M4 q" w4 L/ I
咁先算係病!
作者: applechoi    時間: 2009-11-15 05:39

引用:
原帖由 BSoD 於 12/11/2009 19:25 發表   ( ~9 e9 E' w$ q; H3 B  n
可能我是最好彩的
- ^2 z; _. [' g" V! P9 T4 n我阿媽阿爸接受我在家cd
7 l) _0 W* Z; H$ h一返到就可以cd
1 ^% `% m- v1 y" B你講真!?+ d0 I! y5 r+ e" e, m. g

$ Z( a0 S6 X" O) b& E- |4 |
- Z+ I: y! u6 S係就 ar
作者: noname123456    時間: 2009-11-16 02:52

扮下考順仔...送俾呀媽著囉
作者: henryli    時間: 2009-11-18 11:06

係屋企整個有鎖既櫃,放晒入去...咁就冇人發現啦
作者: 校服收藏者    時間: 2009-11-18 14:44

引用:
原帖由 BSoD 於 2009-11-12 19:25 發表   
% {  U, t" e3 A) ~可能我是最好彩的- B7 H) Z/ Y- Y  M+ }- s
我阿媽阿爸接受我在家cd
3 U1 g6 i9 A4 _: s一返到就可以cd
: _1 r9 }* F! @/ {
1 c* f' K* b5 l4 k. F# Z9 p

' O) B, K4 [8 c分享下你既經驗丫
作者: 公主    時間: 2009-11-20 20:20

原來有敢多澳門人CD架
作者: 偽娘    時間: 2009-11-28 23:46

樓主你下次要小心d啦 !!
% `# g& ?, r- N/ Y# `, {5 @
5 s% c1 J% S! b  ~; }" W) v3 C! A我穿女裝時都會好小心的[家時都會穿著] 一有人返- -真系幾怕../ R# ~! X- _, `# y$ U  U% J8 U0 K

* p9 [" R! `- J+ o3 _, M我家就有小小吾同
  b7 F# b9 Q/ l% _  老豆 /牙麻 吾鐘意我穿女生衣服 ~ 話我有問題= ="+ Y5 |; s% W6 s
% n: \- _% c( V, a
  旦講真我鐘意穿咩都可以只要 吾理會第二d 人點樣諗 ^^7 U) }2 ?: @4 H% H7 R8 e/ V

& y8 |9 p8 V  v) ]- {我牙媽就吾同 ~ 你穿咪穿.. 旦吾好買咁多-3-不要咁?\迷呢
作者: grilboy    時間: 2009-11-29 14:29

引用:
原帖由 1677 於 2009-11-15 02:33 發表   
2 R, J! @7 k: K3 C% I6 A3 o! \0 u8 p4 a1 g: P/ g& S' F+ ]
0 u2 o& ]% J& C; N
我記得報紙講過,如果一定要靠異性服裝先會有性興奮,# a) r" _3 |6 O: b) |3 ^
咁先算係病!
# b5 S, V0 W) `6 b' j
- S% Z* q7 Y: j4 E& j
你已經病入膏坊- -

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0